Cine a fost Stephan Pelger. Designerul a fost abandonat și înfiat, suferea de depresie de la 10 ani și a recunoscut că este gay

 Radulescu Ruxandra
.

Cine a fost Stephan Pelger. Zi neagră pentru lumea modei din România. Designerul Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 43 de ani. Acesta se confrunta cu depresia și suferea de insomnie cronică. Recent, Stephan Pelger anunțase că fusese externat dintr-o clinică de dezintoxicare. Din nefericire, creatorul de modă a fost găsit spânzurat în locuința sa, în ziua de 8 iunie. Stephan Pelger s-a sinucis, după o viață presărată cu multe drame.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine a fost Stephan Pelger. Vestea că Stephan Pelger a murit a zdruncinat lumea modei din România. Designerul avea 43 de ani și își construise o carieră solidă, fiind unul dintre creatorii preferați a multor vedete și prezentatoarea de televiziune. Prezența sa pe micile ecrane și la evenimente a fost mereu una plină de glamour, însă în spatele acestei imagini se ascundeau drame și răni sufletești, care nu s-au vindecat niciodată. Stephan Pelger a fost diagnosticat cu depresie la vârsta de 10 ani, după ce a fost abandonat de mama sa și familia biologică și a petrecut o vreme în orfelinatele comuniste din România. Destinul său s-a schimbat, atunci când a fost înfiat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

pelger_4_89195700_23837200pelger_4_89195700_23837200

Cine a fost Stephan Pelger

Părinții adoptivi ai lui Stephan Pelger nu i-au ascuns faptul că a fost înfiat și au decis ca acesta să cunoască de la o vârstă fragedă acest aspect.

Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit.

Citește și: Stephan Pelger a murit! Creatorul de modă s-a sinucis la 44 de ani

Citește și:Petrecerea VIVA! 2023 – Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Citește și: Ce dietă ține Claudia Radu de la Chefi la cuțite și cât cântărește acum, după ce a slăbit enorm: „Nu există nimic mai frumos decât o femeie care s-a redescoperit”

Citește și:Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, are o relație cu o femeie: „Patru luni cu adorata mea'. Cine este și cum arată iubita actriței

Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, în familie, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important', spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show.

Stephan Pelger, internat pentru depresie la vârsta de 10 ani

Stephan Pelger s suferit din cauza depresiei încă de fragedă vârstă de 10 ani

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul', a declarat acesta pentru Antena Stars.

Stephan Pelger a recunoscut că este gay

Stephan Pelger a fost mereu un om foarte asumat și a decis să spună deschis părinților că are o orientare sexuală diferită. Iată cum le-a mărturisit Stephan Pelger părinților săi că este homosexual:

Când aveam 12 ani, le-am spus că n-or să aibă niciodată nepoți. Și tata, un om foarte corect, a spus – aoleu, dar ești bolnav? Și mama, foarte nonșalantă, după două pahare de vin, că-i placea vinul la masa de prânz, a spus – nu, dragă, fiul nostru e homosexual. Și asta a fost tot!', a povestit Stephan Pelger în podcastul Ionelei Năstase.

De ce s-a internat Stephan Pelger la dezintoxicare

Deși s-a bucurat de succes profesional și a fost foarte apreciat pentru creațiile sale vestimentare, Stephan Pelger a mărturisit că se lupta cu depresia, pe care o trata cu medicamente, în exces, care nu-și făceau efectul.Acest mecanism de apărare în fața durerii sufletești s-a tranformat într-un cerc vicios, în care se zbătea vreme de 10 ani, după cum msrturisise și el, la Antena Stars. Creatorul de modă Stephan Pelger anunțase că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor.

Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat.”, a declarat Stephan Pelger.

Stephan Pelger a fost răpit și jefuit pe Coasta de Azur

În cadrul podcastului „În Oglindă”, Stephan Pelger a vorbit despre cea mai traumatizantă experiență pe care a trăit-o în viața sa, când a fost răpit și jefuit când se afla pe Coasta de Azur.

'Purtam bijuterii în valoare de 150.000, 200.000, dintre care jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Coasta de Azur, care e din ce în ce mai prezentă în locuri de genul acesta, în restaurante, diverși oameni sunt filați, după care răpiți, jefuiți, în general. Povestea a fost una foarte ciudată, pentru că eu, prietenele mele cu care fusesem la masă au ieșit cu zece minute înainte, plecaseră cu șoferul lor, eu îmi chemasem șoferul meu, am ieșit de pe ușa clubului și am fost împins. 11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj al unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț.

La 9 dimineața m-a găsit poliția. La 11 am plecat din restaurant, așa cum arată filmările, se vede din filmări că am fost împins de către un bărbat într-o mașină și, de acolo, nu se mai știe nimic, decât la 9 dimineața când a venit salvarea și poliția și m-a găsit la 40 de kilometri de Cannes, în chiloți, fără bijuterii', a mărturisit Stephan Pelger în cadrul emisiunii „În oglindă'.

Stephan Pelger s-a sinucis

Stephan Pelger, unul dintre cei mai apreciați designeri din țară, a fost găsit mort, joi, la atelierul său din Sectorul 2. Surse judiciare susțin că bărbatul a fost descoperit de un vecin, care a sunat îngrozit la numărul de urgență 112.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton