"Dacă nu era... o luam razna". Cine l-a ajutat pe Alex Dima să treacă peste moartea soției. Femeia a fost răpusă de cancer

 Radulescu Ruxandra
.

Cine l-a ajutat pe Alex Dima să treacă peste moartea soției. Alex Dima este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști, iar în plan personal trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actuala sa iubită, cea care i-a dăruit și un copil. Dima a rămas marcat de o mare dramă prin care a trecut în urmă cu ani de zile când regretata sa soție, Roxana, a murit de cancer, deși era pe cale să aducă pe lume o fetiță. Alex Dima a făcut mărturisiri dureroase despre acea perioadă din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine l-a ajutat pe Alex Dima să treacă peste moartea soției. Alex Dima a relatat cum la puțin timp după ce fosta sa soție, Roxana, a adus-o pe lume pe fiica lor, Sara, femeia a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă cu care multă lume se confruntă în prezent, cancerul. După doar jumătate de an, soția lui Alex Dima a murit lăsând în urmă o fiică ce nu avea să-și cunoască niciodată mama, decât din amintiri.

index-14-1index-14-1

Cine l-a ajutat pe Alex Dima să treacă peste moartea soției

Alex Dima s-a învinuit pentru moartea soției sale însă cea care l-a ajutat să-și păstreze echilibrul în acea perioadă dificilă a fost chiar fiica lui, Sara. Jurnalistul l-a dat în judecată pe medicul care a tratat-o inițial pe soția sa, iar în urma procesului i s-a luat dreptul de a mai profesa în domeniu.

Citește și: Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe: „Mă gândesc de cinci ori înainte să fac un pas'. Ce spune despre căsătorie

Citește și: Mama Adei de la Survivor 2023 reacționează după ce DOC și fiica ei s-au luat la bătaie: „E o agresiune, fizică și psihică. Nu ai cum să taci când…’

E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soția mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie. I-a dat niște creme. Boala asta se dezvoltă fără să știi. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranță, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproșat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta, pe care l-am dat apoi în judecată și colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor', a mărturisit Alex în podcastul lui Măruță.

Alex Dima: „Când eram jos, oamenii de aici, m-au luat și m-au ridicat”

Ca o premoniție a ceea ce avea să vină, cu doar o lună ca soția sa să fie diagnosticată cu cancer, s-a întâmplat ca Alex Dima să realizeze un reportaj la un centru care se ocupă de oamenii ce luptă cu boala necrițătoare.

În 2009, am făcut un material la New York cu prințesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranței de la Brașov. Și îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înțeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo și asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârșit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea, iar o lună mai târziu am aflat că soția mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, m-au luat și m-au ridicat', a spus jurnalistul în cadrul unui podcast.

FOTO: Pro TV Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton