Cine l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A fost circ și panaramă”

 Radulescu Ruxandra
.

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai populari experți în arta culinară, iar publicul a ajuns să-l cunoască în cadrul show-urilor TV. Cătălin Scărlătescu a avut o evoluție frumoasă în lumea televiziunii, iar marea sa șansă a venit atunci când a fost contactat de PRO TV, pentru a participa la un casting. Scărlătescu a relatat cum a decurs întreaga experiență. Iată cine l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune. Chef Cătălin Scărlătescu este deja familiarizat cu show-urile de gastronomie de pe micile ecrane. Se poate spune că personalitatea lui Scărlătescu condimentează de fiecare dată emisiunile culinare. Chef Cătălin Scărlătescu a fost prima dată remarcat în cadrul unui show culinar de pe Acasă TV, chiar de producătoarea Mona Segall, care i-a propus să vină la un casting pentru o emisiune culinară.

trecutul-il-ajunge-din-urma-detalii-incendiare-despre-viata-lui-trecutul-il-ajunge-din-urma-detalii-incendiare-despre-viata-lui-

Cine l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune

Cătălin Scărlătescu și-a amintit care a fost parcursul său în lumea televiziunii. Unul dintre cei mai popularui chefi de la TV a relatat că primele sale apariții au fost la televiziuni mai mici, cum ar fi Paprika TV sau Acasă. Producătoarea Mona Segall a fost cea care i-a propus să vină la un casting pentru PRO TV.

Citește și: Ce studii are Cătălin Scărlătescu și care a fost primul său job: „Nu am coborât sub suma aia'

Citește și: Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…'

Citește și: Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui: „Am găsit niște liste, era foarte organizat”

„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45. Era ușor (n.r. să îi „dirijeze'), cu asta mă ocup. E foarte simplu, ca o echipă, tu tai carne, tu tai ceapă. Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: „Bună ziua, suntem de la Pro TV, am dori să facem o filmare pentru ceva'. A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea și am ajuns în platou și, la un moment dat, prezentatoarea a zis: „Băi, dar cât vorbește, opriți-l'. Le-o fi plăcut de mine, acolo.” a declarat Scărlătescu în cadrul podcastului „La Fileu”, moderat de Speak.

Cătălin Scărlătescu, despre prima sa experiență în televiziune

Cătălin Scărlătescu și-a amintit foarte amuzat de primele sale experiențe într-un studio de televiziune, când nu avea atât de multă experiență.

Avusesem o intervenție la Paprika unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…) Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3. Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori. Și tot se chinuia echipa. Și, la un moment dat, Mona a spus „Nu vă mai chinuți, ia dați-le o farfurie!'. Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…', a spus Cătălin Scărlătescu, la podcastul „La Fileu' moderat de Speak.

În prezent, Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei jurați de la show-ul Chefi la Cuțite, de pe Antena 1, alături de Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea. Scărlătescu a acceptat și provocarea America Express, unde face echipă cu iubita sa, actrița, Doina Teodoru.

FOTO: PRO TV Antena 1 Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton