Cine este Andreea Corb de la MasterChef 2024. Are 22 de ani și este influencer pe TikTok

 Matei Bianca
.

Andreea Corb este o tânără în vârstă de 22 de ani din Cluj-Napoca, care participă la MasterChef 2024. Este o cunoscută influenceriță de pe platforma de socializare TikTok, acolo unde creează conținut de calitate pentru cei care o urmăresc și îi apreciază munca. Este pasionată de bucătărie încă de când era doar un copil, iar acum participă la emisiunea de la PRO TV pentru a vedea cât este de talentată la gătit și pentru a-i surprinde pe cei trei jurați cunoscuți: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Andreea Corb, o tânără în vârstă de 22 de ani din Cluj-Napoca, care este food influencer și pasionată de gătit încă din copilărie, participă la MasterChef 2024 de la PRO TV cu dorința de a se reinventa și de a-și testa limitele culinare. Ea a venit în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a-i impresiona cu un preparat delicios. Inspirată de bunica sa și de emisiune, ea visează să deschidă un lanț de restaurante la nivel internațional.

andreea3andreea3

Citește și: Cine este Carla Cătană de la MasterChef. E căsătorită cu un sirian și are 7 copii

Citește și: Un alt bucătar a lăsat Antena 1 pentru PRO TV. Iosif Ștefănescu a plecat de la Chefi la Cuțite și i-a urmat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la MasterChef

Citește și: „Încerc să fiu bine datorită fetițelor mele, dar nu sunt bine! În urma poveștii noastre…' Alina Sorescu nu și-a revenit după despărțirea de Alexandru Ciucu, la trei ani de când au intentat divorț

Citește și: De ce și-a înscris Jorge copiii la școală privată: „Învățatul în exces la toate materiile nu cred că e benefic și atunci vrem să ne focusăm pe talentele lor'

Cine este Andreea Corb de la MasterChef 2024

Andreea Corb, în vârstă de 22 de ani, originară din Cluj-Napoca, este concurentă la show-ul culinar MasterChef 2024 de la PRO TV. Este un food influencer de succes, care a devenit virală pe platforma TikTok datorită postărilor sale despre mâncare. A copilărit atât la oraș, cât și la țară, fiind lăsată de părinți în grija bunicilor. A avut o copilărie liniștită și activă.

În prezent, ea se descrie ca fiind o persoană ambițioasă, darnică și prietenoasă, iar pentru ea fericirea personală și a celor din jur reprezintă o valoare esențială. Dragostea pentru gătit a început încă din copilărie, fiind puternic influențată de bunica ei, care i-a insuflat pasiunea pentru bucătărie.

De ce a decis influencerița să participe la MasterChef 2024

Participarea la MasterChef reprezintă pentru Andreea Corb un moment special și emoționant, o oportunitate de a se reinventa și de a-și testa abilitățile culinare la cel mai înalt nivel.

De altfel, competiția a fost o sursă de inspirație pentru ea încă de la primele ediții ale emisiunii de la PRO TV, alimentându-i dorința de a găti profesionist. Prin această experiență, ea își dorește să demonstreze că poate face față tuturor provocărilor din concurs și să câștige încredere în propriile forțe.

Care este cel mai mare vis al Andreei Corb

Andreea Corb și-a propus să își transforme pasiunea într-o carieră! Ea iubește să gătească, moștenind această pasiune de la bunica ei. Cel mai mare vis pe care influencerița îl are este acela de a-și deschide un lanț de restaurante cu renume internațional.

Pe lângă activitatea de influencer, care îi ocupă cel mai mult timp, tânăra în vârstă de 22 de ani creează conținut culinar pe platforma de socializare TikTok și scrie recenzii pentru diverse restaurante, fiind bine cunoscută în mediul online pentru comentariile sale savuroase.

Creatoarea de conținut și-a început activitatea în mediul online în urmă cu trei ani, moment în care a început să posteze foarte des pe rețelele de socializare.

Sursa foto: arhivă/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton