Cine au fost iubitele lui Salman Khan, înainte de Iulia Vântur. Una dintre ele a fugit de acasă la 15 ani pentru el!

 Dumba Gabriela
.

Cine au fost iubitele lui Salman Khan, înainte ca actorul indian să se îndrăgostească de Iulia Vântur. Viața amoroasă a starului bollywoodian a ținut primele pagini ale tabloidelor, având în vedere că Salman Khan a fost un bărbat foarte curtat în țara lui. Una dintre femeile care s-au îndrăgostit de el a fugit de acasă la 15 ani pentru a se mărita cu el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toți fanii și iubitorii producțiilor Bollywood au auzit însă de iubitele lui Salman Khan, de la Sangeeta Bijlani, Somy Ali, Aishwarya Rai la Katrina Kaif și până la Iulia Vantur. Toate femei foarte frumoase, celebre, cărora actorul de 57 de ani le-a furat mințile.

iulia-vantur-e1650095030564iulia-vantur-e1650095030564

Iubitele celebre ale lui Salman Khan

Pentru prima dată, iubitul actual al Iuliei Vântur a avut o relație cu Shaheen Jaffrey. Tânăra este fost model și mătușă a actriței Kiara Advani. Într-un interviu acordat unui cotidian, Kiara Advani a spus că mama ei îl cunoaște pe Salman Khan și au crescut împreună în Bandra.

Mama ei i-a prezentat-o după o vreme pe Mashi Shaheen lui Salman Khan. Curând, amândoi (Salman și Shaheen) au început să se întâlnească. „Probabil a fost prima lor relație', a adăugat Chiara, potrivit unica.ro.

Actorul de la Bollywood a avut o relație și cu Sangeeta Bijlani. Cei doi s-au iubit pasional o vreme, ba, chiar s-au si gandit la casatorie. De intemeiat o familie si-a intemeiat doar Sangeeta, dar cu fostul capitan al echipei de cricket a Indiei, Mohammed Azharuddin.

Una dintre iubitele lui Salman Khan a fugit de acasă la 15 ani pentru el

Dupa relatia cu Sangeeta Bijlani, Salman Khan s-a îndrăgostit de Somy Ali. Aceasta a  plecat de acasa la vârsta de doar 15 ani, cu gândul de a se căsători cu actorul, însă relația lor nu a fost una de durată.

Salman a părăsit-o și a început o altă relație, de această dată cu fosta Miss World, Aishwarya Rai. Nici aceasta poveste de amor nu adurat foarte mult. Cei doi s-au despărțit cu scandal în anul 2002.

La scurtă vreme după despărțire, Aishwarya a depus plângere împotriva lui Salman, pe care l-a acuzat de hărțuire.

După ce lucrurile s-au liniștit,  actorul s-a cuplat cu actrita Katrina Kaif, cei doi remarcându-se printr-o serie de despărțiri și împăcări. Separarea finala a survenit in 2010.

Ca mai toate femeile din viața lui Salman, și despre Claudia Cielsa doar s-a speculat că ar fi fost iubita lui. Născută în Polonia și cu o carieră de model continuată în Germania, blondina a debutat la 20 de ani ca actriță, iar câțiva ani mai târziu a ajuns și la Bollywood, unde de altfel l-a și cunoscut pe indian.

Salman a recunoscut că a prezentat-o familiei lui, dar nu a spus explicit că ar fi iubita lui.

Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei.Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…’

Citește și: Ce familie frumoasă are Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Fiul ei vrea să îi calce pe urme:’Ziua luptam și noaptea plângeam’

Cum le cucerește Salman Khan pe femei, inclusiv pe Iulia Vântur

Iulia Vântur este de câțiva ani iubita lui Salman Khan, iar într-un interviu mai vechi, aceasta a dezvăluit ce are atât de special starul indian.

„În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special? Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre.

De asta i se spune bhai, adică frate (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu, după vorbă, după port, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali', a declarat Iulia Vântur la vremea respectivă.

Iulia Vântur, despre provocările relației cu Salman Khan

Iulia Vântur a povestit, acum ceva timp, într-un interviu pentru emisiunea Teo Show, difuzată de Kanal D, despre începuturile carierei sale muzicale în India, precum și despre ajutorul pe care l-a primit din partea iubitului ei, Salman Khan.

Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în cercul meu de prieteni eu eram artista!„, a spus Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Teo Show.

A început o carieră în muzică, însă a recunoscut faptul că i-a luat ani buni până a reușit să demonstreze că merită aprecierea publicului pentru talentul său, nu pentru că este iubita unui star indian.

„E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul' națiunii, a mai dezvăluit vedeta.

Iulia Vântur a mai mărturisit că cel care a încurajat-o să urmeze o carieră muzicală și a susținut-o mereu pe plan profesional a fost partenerul ei de viață, Salman Khan.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia”, a mai dezvăluit Iulia Vântur despre Salman Khan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton