Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea: „Am vrut să ținem secret”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea Maxer. Toată lumea știe faptul că după un mariaj de mai bine de 15 ani, Deaa și Dinu Maxer au ajuns să divorțeze. Ce-i drept, vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă ceea ce a depășit orice așteptare este că amândoi și-au refăcut viața extrem de repede. În timp ce frumoasa brunetă trăiește acum o poveste de dragoste care-i aduce fericirea pe chip, Dinu Maxer nu a fost atât de norocos, astfel că relația cu prima iubită s-a sfârșit repede. Totuși, nu stă prea mult singur, chiar acum fiind în Dubai alături de o actriță cunoscută!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea. Dinu Maxer a încercat să își refacă viața după divorțul de Deea Maxer, astfel că a format o relație cu Ada, dar nu pentru mult timp. Mai apoi, a fost zărit în compania unei brunete misterioase, despre care s-a aflat ulterior că este o actriță cunoscută. Au negat că ar fi ceva între ei, însă acum au fost surprinși împreună în Dubai. De data aceasta nu s-au mai ascuns și au recunoscut că au plecat împreună în vacanță.

whatsapp-image-2023-06-21-at-11.19.53-1whatsapp-image-2023-06-21-at-11.19.53-1

Ei bine, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre Magdalena Chihaia, bruneta cu care a fost văzut și pe litoralul românesc în urmă cu mai multe săptămâni. Au negat vehement că ar exista mai multe decât o relație de colaborare și prietenie între ei, astfel că plecarea la Dubai împreună are un alt motiv în spate, de fapt.

Citește și: Dinu Maxer are o nouă iubită, după despărțirea de Ada. Cine este bruneta misterioasă cu care a fost surprins

Citește și: „Ne-am aruncat într-o aventură sexuală”. Dinu Maxer a oferit detalii picante din escapada amoroasă cu Deea, de dinainte de divorț

Citește și: WRS a postat prima imagine alături de iubitul său. Cum s-au afișat cei doi, din vacanță

Citește și: Scandal în finala Chefi la cuțite 2023. Paul Tudosescu a răbufnit la adresa lui Constantin Onuț și l-a izgonit de la bancul său: „Foarte urât, m-a dezamăgit

Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea Maxer

Nu, Dinu Maxer nu a plecat în vacanța din Dubai cu Magdalena Chihaia pentru a se relaxa sau a petrece timp de calitate în doi, fiindcă din spusele lor nu se pune vorba de o relație între ei. Artistul și actrița colaborează pe plan profesional, astfel că de data aceasta au plecat la Dubai pentru un nou proiect ce o să aibă loc în 2024 și despre care nu pot spune prea multe.

După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar având în vedere că ați descoperit acest lucru vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024.

Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că dacă am ajuns acolo ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo', a declarat Magdalena Chihaia pentru Click.ro.

Magdalena Chihaia: 'Dinu este un bărbat care știe ce vrea de la viață'

Cu toate astea, actrița are numai cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer. Fără a ezita a explicat că între ei este o relație foarte frumoasă de prietenie, în care se susțin și sunt mereu unul lângă altul pentru a-și da sfaturi. Mai mult decât atât, a spus despre fostul soț al Deei Maxer că este un bărbat care știe ce vrea de la viață, enumerând mai multe calități și atuuri.

'Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioadă', a continuat actrița pentru sursa citată mai sus.

Dinu Maxer și-a făcut o nouă intervenție estetică, după divorțul de Deea Maxer

Dinu Maxer a încercat să își refacă viața după divorț, însă nu a avut prea mare noroc. În schimb, Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener. Ei bine însă, artistul a decis să se axeaze pe imaginea sa, dacă pe plan sentimental nu merge. Zis și făcut, astfel că recent, a apelat la ajutorul medicului estetician și și-a făcut o procedură la nivelul feței.

„Sunt foarte încântat, pentru că aveam niște dorințe pe care, evident, prietenii mei mi le-au rezolvat, așa că o să mă uit altfel de acum în oglindă.’, a spus Dinu Maxer, în timp ce încă se afla în cabinetul medicului estetician.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton