Cine e Andrea Sabini de la Chefi la cuțite. A slăbit 100 de kilograme în 6 luni: "Eram grăsuț..."

 Raiciu Adriana
.

Cine e Andrea Sabini de la Chefi la cuțite. Andrea Sabini i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață. Este originar din Italia și a cochetat cu bucătăria încă de la o vârstă fragedă. Iată ce au spus cei trei jurați de la Chefi la cuțite despre preparatul său, dar și câte cuțite a obținut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de miercuri seara, 3 mai 2023, un concurent din Napoli a pășit în fața celor trei jurați. Tânărul, pe numele său Andrea Sabini, i-a impresionat pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață.

344863721_767716001473256_5533979669913505551_n344863721_767716001473256_5533979669913505551_n

Andrea Sabini este de profesie inginer și are o firmă de construcții în Italia, dar este pasionat și de bucătărie. Astfel, le-a pregătit celor trei jurați de la Chefi la cuțite o rețetă de tataki de ton cu cremă de burrata și busuioc.

Citește și: Cine e Ioana Clemansa Sandu-Alexe de la Chefi la cuțite. Povestea ei l-a emoționat pe Sorin Bontea: „Așa mi-am petrecut viața…”

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, concurentul Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur: „Toate preparatele sunt din capul meu”

Citește și: Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc: „Știm să facem diferența între viața privată și viața profesională’. Cei doi își fac planuri de vacanță împreună

Citește și: Cum se înțelege Saveta Bogdan cu ginerele american. Artista îi dă lecții de gătit: „M-a fotografiat, se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine…' / EXCLUSIV

Cine e Andrea Sabini de la Chefi la cuțite

Totodată, le-a spus și povestea sa de viață. A reușit să slăbească 100 de kilograme în 6-7 luni cu ajutorul sportului și dietelor, după o perioadă în care ajunsese să cântărească 170 de kilograme.

„Am învățat limba română în aproximativ șase luni. Mi-am dat seama că, dacă vrei să stai într-un loc care nu e țara ta, engleza e utilă, dar trebuie să înveți limba. (…) Legătura mea cu mâncarea vine de când eram mai micuț. Eram foarte grăsuț, aveam peste 170 kg. Am slăbit aproximativ 100 de kg în 6-7 luni. Sală, dietă, piscină…”, a povestit Andrea Sabini la Chefi la cuțite.

Andrea Sabini a luat două cuțite

Pasiunea sa pentru bucătărie a început încă din copilărie, iar acum se ocupă cu gătitul în timpul liber. Cei trei jurați au fost impresionați de preparatul său intalian, însă a primit doar două cuțite din trei.

„Subtilitatea ghimbirului, subtilitatea ingredientelor pe care le-ai băgat în burrata, iar icrele de somon au reușit să îmbrace tot gustul ăsta, să umple gura! Bravo, felicitări!”, a spus Chef Dumitrescu despre preparatul tânărului.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton