Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024: "Am vorbit cu una dintre actrițele mele preferate"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024. La cea de-a 77-a ediție a evenimentului a fost prezentă și Andreea Cristea, o româncă superbă originară din Galați, care este un influencer de succes, stabilită de ceva vreme la Londra. Tânăra a întors toate privirile cu ținuta ei spectaculoasă. Andreea Cristea a avut ocazia să-și întâlnească și vedeta preferată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024. Printre actrițe de rang hollywoodian, cum ar fi Emma Stone, Margot Robbie, Paul Mescal sau Ryan Gosling, la decernarea Premiilor BAFTA 2024 a fost prezentă și influencerul de succes Andreea Cristea. Vedeta de origine română a întors toate privirile pe covorul roșu, când și-a făcut apariția într-o rochie-capă personalizată, de culoare neagră, creată de Rahul Mishra. Andreea Cristea a povestit ce vedete a întâlnit la prestigioasa ceremonie.

2024 EE BAFTA Film Awards2024 EE BAFTA Film Awards

Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024

Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu, la premiile BAFTA 2024. Andreea Cristea a fost prezentă pentru al treilea an pe covorul roșu al Premiilor BAFTA. Tânăra influencerița a făcut senzație cu ținuta ei de gală, o rochie-capă personalizată, de culoare neagră, creată de designerul Rahul Mishra. Andreea a asortat la fabuloasa ținută bijuterii cu pietre prețioase și a optat pentru un machiaj dramatic ce i-a pus trăsăturile în evidență.

Citește și: Marian Godină, derapaj după ce a ascultat piesa Macarena, cântată de Erika Isac, despre abuzul asupra femeilor: „Multe au spus că sunt pățite, dacă te respecți ca femeie…”. Polițistul și-a cerut scuze, ulterior

Citește și: Cum l-a cunoscut Cezara Dafinescu pe George Motoi, primul ei soț și tatăl fiicei sale, și cum a reacționat când Florin Piersic a cerut-o în căsătorie, deși era măritată: „Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea' / EXCLUSIV

Citește și: Antonia și Valentin de la Mireasa s-au despărțit: „Eu am niște traume în spate, relații abuzive în care am fost, i-am zis că…”

Acum fiind a treia oară la BAFTA, m-am simțit bine, am avut oportunitatea să fiu relaxată. În primele dăți a fost ceva nou și aveam mai mult stres, acum m-am relaxat, m-am bucurat de covorul roșu. Am dat interviuri, am trecut peste tracul meu de a da interviuri, pentru că uneori refuzam lucrul acesta, am făcut poze, am vorbit cu una dintre actrițele mele preferate, văzusem filmul la Cannes. A fost o seară frumoasă și a început mai devreme decât de obicei, am avut mai mult timp la after party', a spus Andreea Cristea la Antena Stars, conform Spynews.

Andreea Cristea, detalii din culisele galei Premiilor BAFTA 2024

Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024. Andreea Cristea a povestit și cum socializează vedetele, imediat ce trec de covorul roșu și ce se întâmplă de fapt, în culise.

„După covorul roșu, când intri în sală sunt baruri unde poți lua un pahar de șampanie, poți socializa. Cu toții suntem în același bar. Avem acces la aceleași băi, poți vorbi cu ei (n.r. – cu celebritățile).

Toți sunt amabili și vor să vorbească. Nu cred că cineva nu a vrut să vorbească cu mine sau cu prietenii cu care eram, nu am avut niciodată vreo problemă. Persoanele cu care m-am dus eu să vorbesc au fost foarte drăguțe. Trebuie să le zâmbești bodyguarzilor ca să vorbești cu ele, acesta e trucul, să nu sari direct pe vedetă, atenționezi că vei veni și totul e în regulă', a mai povestit Andreea Cristea.

Andreea Cristea: „Kate Middleton nu respiră același aer ca noi ceilalți”

A 76-a ediţie a Premiilor BAFTA a avut loc pe 19 februarie, la Royal Festivall Hall, Londra, iar trofeul pentru cel mai bun film a fost „All Quiet on the Western Front’, în regia lui Edward Berger, un remake german al unui film clasic despre ororile războiului. Austin Butler a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea rolului regelui rock and roll în filmul „Elvis', iar premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de actriţa Cate Blanchett, pentru rolul din filmul „Tár’.

Pe covorul roșu a fost o adevărată desfășurare de forțe, iar starurile au etalat ținute spectaculoase. Andreea Cristea a participat și anul trecut, la Premiile BAFTA 2023 și a vorbit despre eveniment, dar și despre măsurile de securitate drastice care au fost luate ca urmare a prezenței Prințesei și Prințului de Wales, Kate Middleton și William.

„Ea (n.r. – Kate Middleton) nu respiră același aer ca noi ceilalți. Are propriul ei covor roșu. Toată lumea e dată afară de pe covor și rămâne doar ea cu William pentru 40 de minute. Covorul roșu durează în jur de două ore, următoarea oră este acordată familiei regale. Eu am avut 5 minute să fac poze. Când toată lumea termină, intră câinii care miros explozibil, apoi vin Kate Middleton și William'.

FOTO: HEPTA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton