Cine e Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany. A fost chelneriță în Italia și apoi ispită la Insula Iubirii: "Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta"

 Dumba Gabriela
.

Antonela Pătruț a revenit în atenția publicului, ca iubită a miliardarului Arpad Paszkany. Antonela Pătruț și-a făcut intrarea în showbiz ca ispită la Insula Iubirii, în 2022, iar anterior a avut o scurtă apariție la Acces Direct. Însă, tânăra de 28 de ani, care a reușit să-l cucerească pe miliardarul de la Cluj, are o poveste interesantă de viață și nu s-a dat în lături de la muncă, în tinerețe fiind chelneriță în Italia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Antonela Pătruț este fericita iubită a miliardarului Arpad Paszkany, mai în vârstă cu 24 de ani decât ea, însă pe bărbații de la Insula Iubirii nu a reușit să-i cucerească, atunci când a fost ispită pentru că aceștia au votat, la vremea aceea, să fie eliminată din competiție.

dfgdfg

Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany, a fost chelneriță în Italia

Invidiată de tinerele de vârsta ei pentru viața de care se bucură la brațul miliardarului Arpad Paszkany, Antonela Pătruț nu a avut dintotdeauna parte de răsfăț. Născută în Călărași, Antonela s-a mutat cu mama ei, în Italia, atunci când avea nouă ani, după divorțul părinților.

În Italia, mama ei a lucrat ca bucătăreasă într-un restaurant din Florența, iar iubita lui Arpad, chelneriță cu acte în regulă. Mai târziu, chipurile, restaurantul a devenit o 'afacere de familie', scrie cancan.ro. Acum câțiva ani, Antonela Pătruț a participat la Chefi la cuțite, împreună cu mama ei, și au gătit pate de ficat.

Antonela Pătruț își dorea cu orice preț să fie vedetă TV, așa că mai apoi a mers la Acces Direct, unde a povestit că a trăit un șoc după ce s-ar fi trezit într-o dimineață fără să-și mai aducă aminte cum a ajuns acasă și cine a adus-o. În plus, ea susținea că i-ar fi lipsit și niște bijuterii, de peste 15.000 de euro. Ulterior, s-a aflat că bunurile i-ar fi fost sustrase de colega de apartament.

Citește și: Ce spune mama lui Jador despre iubita lui și ce i-a cumpărat Oanei înainte de nuntă: ‘Îmi doresc o casă cu un solar, să fac un copil, să scot multe…’ Artistul a plecat în Dubai cu logodnica lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cât costă apartamentul în care locuiește Vica Blochina: „Patul este făcut din piele de crocodil, candelabrele din cristal sunt aduse…' Cine i-a dăruit locuința

Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany, nu a fost plăcută la Insula Iubirii

În 2022, Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany, și-a încercat norocul la Insula Iubirii, dar ca ipsită nu a reușit să-i cucerească pe concurenți și aceștia au votat să fie eliminată.

Antonela Pătruț se descria la vremea aceea drept o fire directă. „Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială’, se arată într-un comunicat transmis de Antena 1.

În filmulețul de prezentare, Antonela Pătruț a spus despre ea că nu are limite. Își dorește să cunoască băieții de pe Insula Iubirii și nu exclude să se îndrăgostească.

„Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei’, a declarat Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii.

Antonela Pătruț nu a suferit prea mult după eliminarea de la Insula Iubirii pentru că, spunea ea, oricum se plictisește foarte repede într-un loc.

„Nu am legat nimic mai profund cu niciunul dintre ei. Sunt o persoană care se plictisește foarte repede și consider că experiența mea pe Insula Iubirii a luat sfârșit. Mă bucur că v-am cunoscut și o să-mi fie dor de voi”, a spus Antonela Pătruț când a fost anunțată de Radu Vâlcan că trebuie să părăsească Insula Iubirii.

În schimb, l-a cucerit pe miliardarul Arpad Paszkany, după ce acesta a divorțat de Anamaria Feher.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton