Cine e Anzhu Pathak de la Chefi la Cuțite. Seara trecută, 4 aprilie 2023, un concurent a reușit să impresioneze jurații cu preparatul său, un burger din carne de broască țestoasă. Iată povestea impresionantă a lui Anzhu Pathak de la Chefi la cuțite!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Cine e Anzhu Pathak de la Chefi la Cuțite. Marți seară, 4 aprilie 2023, un concurent a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul său. Mai exact, Anzhu Pathak a venit tocmai din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, să le prepare un burger din carne de broască țestoasă.
Concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 11, provine dintr-un teritoriu hindus, iar carnea a fost dintotdeauna punctul său forte. A început să vâneze, după ce tatăl lui, în copilărie, l-a crescut învățându-l să crească animale. Ulterior, și-a descoperit pasiunea pentru vânătoare, iar acum captează de la broaște țestoase, până la lame sau cervide.
Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei. A câștigat Chefi la cuțite, sezonul 8
Cine e Anzhu Pathak de la Chefi la Cuțite
Anzhu Pathak, care spune că atunci când sacrifică un animal, îi place să mănâne carnea crudă, le-a pregătit juraților de la Chefi la cuțite un preparat total neobișnuit. Burger cu carne de broască țestoasă.
‘Eu provin dintr-un teritoriu hindus. Fac parte din casta brahmanilor hinduși. Fac afaceri cu carne. Încă din copilărie, tatăl meu m-a crescut cu animalele. Am început cu vită, pui și porc. Apoi, încet, încet, am participat la vânătoare. Și asta a devenit pasiunea mea. Cresc animale exotice pentru carne, pe care le sacrific. Furnizăm carne peste tot în lume. Carne de struț, carne de emu, carne de cervide, carne de antilopă, carne de aligator, carne de alpaca, carne de lamă.
Pentru mine nimic nu este exotic. Mâncarea este hrană. Îmi place să mănânc, iubesc mâncarea. Îmi place să gătesc! (…) Primul lucru pe care îl fac când sacrific animalele, este să mănânc carne crudă. Eu nu sacrific femelele. Punct! Asta este legea mea. Singurele animale care sunt sacrificate sunt exemplarele masculine. Și doar după ce au ajuns la maturitate.’, a spus concurentul, la Antena 1.
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au rămas surprinși când au aflat ce au mâncat. Concurentul le-a mai povestit juraților că broasca țestoasă americană este o delicatesă în SUA datorită gustului său inedit.
„E pentru prima dată în lume! Carnea asta e atât de scumpă încât nimeni din America n-o va face burger. Această carne nu este disponibilă pentru Uniunea Europeană. Sunt unul dintre cei mai infami oameni din lume. Eu vând de la aligator la zebră. Vând carne de leu. Toată America cumpără această carne. Este foarte scumpă, 80 sau 90 de dolari pe kilogram.’, le-a povestit chefilor.