Cine e Cristian Ușurelu, de la MasterChef. Are 32 de ani și este programator

 Oana Pantazi
.

Cine e Cristian Ușurelu, de la MasterChef. De profesie este programator, dar ar renunța în orice moment la jobul actual pentru a-și duce mai departe pasiunea pentru gătit. Rămâne de văzut dacă Cristian va reuși să-i impresioneze pe cei trei chefi și să ajungă în finala competiției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine e Cristian Ușurelu, de la MasterChef. Pe măsură ce în competiție se califică tot mai mulți concurenți, devine clar că, deși nu vorbim despre profesioniști într-ale gătitului, competiția va fi acerbă. Unul dintre concurenții care aspiră la titlul de MasterChef este Cristian Ușurelu, care gătește din pasiune și speră să-și dovedească aptitudinile de bucătar amator în competiție.

436259770_827054809458016_7996589264018051583_n436259770_827054809458016_7996589264018051583_n

Cine e Cristian Ușurelu, de la MasterChef

În fiecare ediție MasterChef, cei trei jurați – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea – sunt surprinși de preparatele concurenților, cu toate că e greu de crezut că i-ar mai putea uimi ceva. Totuși, prin fața lor au defilat, printre alții, concurenți care au gătit pietre cu sos sau ciorbă acră de porc cu stafide, reușind să-i impresioneze și să primească șorțul. Printre aspiranții la titlu se numără și Cristian Ușurelu, un tânăr de 32 de ani, de profesie este programator, care locuiește locuiește în București de 12 ani.

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…' / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley. Cum depășesc momentele dificile: „Clar eu sunt cea care dramatizează. Andrei…' / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu susține că schimbarea lui Alexandru Ciucu are legătură cu procesul pentru custodia fiicelor lor: „Încearcă să își fabrice o nouă imagine! Totul este o strategie de distorsionare a realității…’

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică alături de Familia Regală, după ce a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Deși s-a născut la Horezu, o bună parte din viață și-a petrecut-o în Vâlcea. Cristian este pasionat de sport, mai exact de surf și de datul cu placa, de sală și, evident, de bucătărie. Se consideră carismatic, timid și ambițios, așadar va fi un concurent redutabil. Îi plac provocările și este foarte competitiv, dar poate fi și leneș dacă nu-i plac activitățile la care este supus. Îi place să i se atragă atenția, pentru că asta îl face să ia deciziile bune.

Cristiana Ușurelu, de la MasterChef, vrea să-și deschidă restaurant

Cine e Cristian Ușurelu, de la MasterChef. Nu puține au fost cazurile în care, cu toate că aveau profesii compet diferite și joburi stabile, concurenți care s-au făcut remarcați la MasterChef și-au schimbat domeniul de activitate. Cu siguranță v-o amintiți pe Andreea Moldovan, supranumită „Casnica de la MasterChef”, care a participat la show în 2012. După 12 ani, Andreea a devenit o femeie de afaceri de succes. După ce, o vreme, a lucrat ca chef prin diverse restaurante din București, ulterior a început să gătească în propria bucătărie, reușind să-și transforme pasiunea pentru dulciuri într-un business înfloritor.

Deși este programator, Cristian spune că ar renunța oricând la jobul lui, dacă ar câștiga MasterChef, pentru a-și deschide un restaurant. Asta și pentru că mereu se gândește că ar fi putut face altceva cu cariera lui. Își dorește să devină o persoană de succes. Este genul de om pe care îl face fericit reacția celor din jur atunci când le gătește.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton