Cine e Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer: "Nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască"

.

Cine e Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer? Fiul Mirabelei Dauer are acum 44 de ani, însă relația dintre el și mama lui a rămas aceeași – inexistentă. Artista suferă fiindcă Dan Alexandru refuză să o vadă și mărturisește că încă speră într-o conciliere cu cel căruia i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiul Mirabelei Dauer, acum în vârstă de 44 de ani, nu este în relații cu mama lui și, mai mult, după cum mărturisește artista, refuză să o vadă. Mirabela susține că a făcut tot posibilul pentru a-și apropia fiul, însă, dat fiind că, de la vârsta de 2 ani a crescut alături de tatăl său, este aproape o misiune imposibilă.

5Mirabela-Dauer-a-vrut-sa-se-calugareasca5Mirabela-Dauer-a-vrut-sa-se-calugareasca

Cine e Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer?

A avut și are o viață profesională împlinită, însă pentru Mirabela Dauer lucrurile nu au mers la fel de bine pe plan personal. La 74 de ani, artista a rămas cu un mare regret, acela că fiul ei, unicul ei copil, refuză să o vadă. Este vorba despre Dan Alexandru Popovici, cunoscut și ca Nanu, acum în vârstă de 44 de ani, de care artista a fost despărțită în mod nedrept pe când acesta era încă un copil. În tot acest timp, Nanu a crezut-o pe mama lui vinovată pentru tot ce s-a întâmplat și a refuzat orice contact cu ea. Astfel au trecut mai bine de 20 de ani. Recent, în podcastul lui Mihai Morar, artista a făcut o mărturisire dureroasă:

„Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.

Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu!


El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu!


Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsăm lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!', a mărturisit Mirabela Dauer în cadrul podcastului lui Mihai Morar, „Fain și simplu'.

Citește și: Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani: „Totul a fost o minciună!”

Citește și: Tatăl Simonei Halep, despre logodna fiicei lui cu Toni Iuruc: „Nunta va fi o surpriză și pentru noi'

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări:

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti fac nuntă cu sarmale, în Miami.

„Eu nu o consider pe Mirabela Dauer mama mea'

Mirabela a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. În timpul mariajului, artista a fost bătută cu fierul de călcat și chiar amenințată cu moartea, însă la divorț copilul i-a fost încredințat tatălui, care a susținut că a fost înșelat…

Deși, în general, în cazul unui divorț, mama este extrem de rar decăzută din drepturi, iar acest lucru se întâmpla cu atât mai rar pe vremea comunismului, iată că Mirabela Dauer a fost una dintre puținele femei care au fost despărțite de copil de către instanța de judecată.

Se pare că fostul ei soț, Traian Popovici, a susținut la divorț că Mirabela i-a fost infidelă, acesta prinzându-și soția în flagrant cu un chitarist, pe litoral, și, mai mult, a adus și martori, artista pierzând astfel custodia unicului ei copil.

Acum niște ani, fiul Mirabelei Dauer făcea una dintre cele mai dureroase declarații pentru o mamă: „Eu nu o consider pe Mirabela Dauer mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani', spunea, cu cinism, unicul fiu al artistei. Se pare că relațiile dintre mamă și fiu s-au răcit odată cu despărțirea dintre Mirabela și Traian Popovici, soțul ei, pe care copilul de atunci a receptat-o  cu inocența și sensibilitatea vârstei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton