Cine e Dan Condurache. Are doi copii

 Raiciu Adriana
.

Cine e Dan Condurache. În vârstă de 70 de ani, Dan Condurache este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. Și-a petrecut toată viața pe scenă și a făcut parte din numeroase proiecte de succes de-a lungul timpului. Despre viața lui personală nu se cunosc, însă, atât de multe lucruri. Iată tot ce nu știai despre actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e Dan Condurache. Dan Condurache, în vârstă de 70 de ani, este un actor român de film, scenă, voce și televiziune. S-a născut pe 26 iulie 1952, la Dorohoi, și a fost încă de mic pasionat de tot ceea ce înseamnă piesele de teatru, pe care obișnuia să le asculte la radiofonul din casa bunicilor. A absolvit un liceu cu profil real în orașul natal Dorohoi și s-a hotarât să plece la București, să dea admitere la teatru. A fost admis, iar în 1975 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorilor Octavian Cotescu și Ovidiu Schumacher. Anii formării i-au fost marcați de influența marelui actor Octavian Cotescu.

dan-condurache-1-1dan-condurache-1-1

Cine e Dan Condurache. A reușit să obțină primul rol la puțin timp după ce a absolvit facultatea, însă a devenit și mai cunoscut după ce a jucat în piesele „Nu suntem îngeri' și „Galileo Galilei'. Dan Condurache și-a făcut debutul în televiziune în anul 1976 și a apărut în numeroase proiecte celebre.

Citește și: Cine este Ilinca Goia din serialul Lia.Revine pe micile ecrane după 15 ani

Citește și: Kira Hagi joacă în serialul Lia, de la Antena 1.Ce rol are

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el’. Fosta ispită a chemat Poliția

Citește și: Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite.Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: „Nu vezi că…'

Cine e Dan Condurache

Cine e Dan Condurache. Pe lângă cariera impresionantă, Dan Condurache are și o familie extrem de frumoasă. Are doi copii superbi, pe Sebastian și Irina, însă actorul are o dorință neîmplinită în legătură cu aceștia.

Profesia de actor, deşi pare plină de artificii, e o luptă continuă între lumină şi umbră. Mi-ar fi plăcut să fiu un tată mai aplicat şi mai apropiat de copiii mei, Sebastian şi Irina. Am fost într-o anumită măsură, dar cred că se putea şi mai bine. Sunt mândru de ei, dar nu am fost de acord să mă urmeze în meserie.

Nu am vrut să se amestece în demenţa asta confuză din cinematografia şi din teatrul românesc. Este o dispută de 15 ani între mine şi soţia mea, Creola, pe această temă, dar cred că e mai bine că au făcut altă profesie. Poate or să mă blameze cândva, dar eu nu cred în genul acesta de continuitate. Mi-aş dori, deşi nu sunt convins de asta, ca într-o zi să fie şi ei mândri de mine', a declarat Dan Condurache, conform taifasuri.ro.

Ce altă meserie ar fi ales Dan Condurache

Dacă nu trecea de admiterea la UNATC, Dan Condurache spune că nu avea un plan B, întrucât era mult prea tânăr.

N-am avut niciun alt plan, că „așa e tinerețea, radicală. Îmi place să-mi slujesc odraslele dorite și crescute mai mult de soția mea, de aceea să nu se mai agite „bărbații, copiii aparțin mai mult mamelor. Între timp, am devenit un foarte conștiincios spălător de vase, profesie cât se poate de onestă, cred eu.„, ne declara Dan Condurache, în urmă cu ceva timp.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton