Cine e femeia care i-a schimbat destinul lui Cătălin Botezatu: "A văzut în mine acel bărbat care poate face modelling"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din România. Creațiile sale sunt purtate de multe vedete internaționale și a adunat numeroase premii de-a lungul anilor. Cătălin Botezatu a dezvăluit numele femeii care i-a schimbat destinul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani are o carieră de succes în domeniul modei. Designerul de modă a muncit foarte mult în trecut, iar acum este cunoscut și peste hotare. Botezatu nu și-a imaginat niciodată că va ajunge la această performanță și recunoaște că totul i se datorează unei femei din viața lui.

catalin botezatu tanarcatalin botezatu tanar

Creatorul de modă a dezvăluit că femeia căruia îi este recunoscător pentru tot ce a devenit în prezent este nimeni alta decât Bianca Brad. Fostul model a avut încredere în talentul lui și l-a convins să intre în lumea modei. Iată ce spune Cătălin Botezatu despre Bianca Brad!

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Citește și:Diana Dumitrescu a fost refuzată de Cătălin Botezatu în prezentările lui de modă: „Am suferit foarte mult. Îl șicanez cu treaba asta”

Citește și:Cornel Dinu a fost operat de urgență. Cum se simte acum: „Am avut noroc. N-am mâncat de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii'

Citește și:Amalia Enache a plecat în vacanță cu fetița și cu Claudiu Anghel, tatăl micuței. Cum s-au fotografiat

Bianca Brad a fost femeia care i-a schimbat destinul lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu avea alte planuri în tinerețe, și nicidecum nu visa să ajungă designer vestimentar. Acesta își dorea să devină actor și chiar s-a pregătit să dea examenul de la Teatru, dar în zadar. Ulterior, avea să o cunoască pe Bianca Brad, femeia care i-a schimbat destinul. Fostul model a avut încredere în talentul său și l-a încurajat să urmeze o carieră în lumea modei. La acea vreme, Bianca Brad aspira și ea la o carieră în actorie și era absolventă de UNATC.

Nu, pentru că nu m-am gândit că voi face fashion, m-am gândit că o să fac altceva. Modellingul l-am făcut așa dintr-o joacă, dar din joaca asta, uite că am ajuns să fiu un designer cunoscut peste tot și mă bucur că de la o chestie așa, în joacă, iată că am ajuns să fiu ‘a la grande; în toată România și nu numai.

Ne-am întâlnit la Institutul de Teatru și pentru că tot timpul eu picam, bine, și ea la fel, picam ba primul sub linie, ba al doilea și așa mai departe, ideea ei a fost una de a face modelling, pentru că ea era deja manechină. Era și este de o frumusețe rară, și atunci am intrat în lumea asta. Este o poveste lungă, dar frumoasă. Ea a văzut în mine acel bărbat drăguț, frumos, cum zic femeile astăzi, care poate face modelling',  a declarat Cătălin Botezatu, pentru impact.

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit de Bianca Brad

Pe vremea când s-au cunoscut, Bianca Brad și Cătălin Botezatu dădeau examen la admiterea la facultatea. Actrița era deja un fotomodel renumit și a reușit să îl convingă pe Botezatu să apară în lumina reflectoarelor.

Creatorul de modă a declarat în trecut că a fost îndrăgostit de Bianca Brad, dar între cei doi au fost doar prieteni. Bianca Brad a devenit fotomodel datorită fratelui ei, Marian, care lucra în domeniu. Frumoasa actriță avea să devină unul dintre cele mai bine cotate manechine din anii 1980. „Bianca Brad nu a fost iubita mea. Am fost groaznic de îndrăgostit de ea. E o femeie superbă. Mama şi-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei.

Cătălin Botezatu a fost elevul lui Gianni Versace

Cătălin Botezatu a dezvăluit că tatăl său și-a dorit ca el să urmeze facultatea de Politehnică, dar el își dorea foarte mult să se facă actor. Astfel, designerul de modă și-a urmat visul și a dat la Actorie, dar a picat examenul. După ce a fost încurajat de Bianca Brad să urmeze o carieră în modelling, Cătălin Botezatu avea să colaboreze cu numeroși designeri internaționali. A fost ales să practice un stagiu de pregătire alături de celebrul Gianni Versace, de la care a învățat numeroase lucruri.

„Efectiv am de la pahare, lenjerie, scrumieră, tot. Am și alte brand-uri, dar am rămas de pe vremea aia. Și-a pus amprenta pe mine foarte puternic acest creator pentru că puțini pot fi numiți „creatori'. Am fost elevul lui, am avut șansa să îl cunosc, să învăț de la el multe lucruri, să fac stagiul în Milano, să merg la el la ședințe foto. Celor 3 studenți ai lui le-a oferit șansa să rămână acolo, dar eu, mândru, am zis nu, mă întorc acasă.', a spus Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton