Cine e George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu” în serialul de la Pro TV. Are 73 de ani și trei băieți de care este mândru

 Matei Bianca
.

Cine e George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV. George Mihăiță este actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV. Are frumoasa vârstă de 73 de ani și trei băieți de care este foarte mândru. A jucat în serialul „Clanul', unde l-a interpretat pe Bebe Măcelaru, un personaj negativ. Totul despre cariera impresionantă a marelui actor, dar și despre familia lui frumoasă.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine e George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV. George Mihăiță este un actor mare și important al țării noastre, care în prezent îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV. El are frumoasa vârstă de 73 de ani, este căsătorit cu Delia Seceleanu și are trei băieți frumoși. Cine este George Mihăiță și ce detalii se cunosc despre viața lui personală, în afara carierei de succes pe care o are.

george1george1

Citește și: Care este cea mai mare bucurie din viața lui George Mihăiță și ce spune despre serialul 'Tătuțu', al cărui protagonist este: 'Are deziluzii, oamenii îl trădează…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Constantin va juca în serialul Tătuțu, alături de George Mihăiță. Actorul a făcut senzație în filmul Liceenii, în rolul lui Ionică

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Doinița Oancea, despre trauma cauzată de lipsa tatălui biologic: „Eu am închis 98% dintre relațiile din viața mea. Au fost relații de lungă durată, cu oameni care păreau a fi foarte în regulă. Nu voiam să ajung mai departe, ca nu cumva să fiu abandonată”

Cine e George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV

Cine e George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV. George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV, s-a născut pe data de 23 septembrie 1948 în Moreni, județul Dâmbovița. Este unul dintre cei mai talentați și cunoscuți actori din teatrul și cinematografia românească.

Celebrul actor a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' în clasa profesorului Sandu Manu, iar în prezent are mai bine de 80 de roluri interpretate.

În anul 2000, George Mihăiță a fost numit director pentru Teatrul de Comedie din București. La finalul anului 2002 a fost pus la Ordinul național al Serviciului Credincios în grad de cavaler pentru munca și devotamentul depus în teatrul din România.

Actorul are trei băieți de care este mândru

George Mihăiță este căsătorit cu Delia Seceleanu, iar împreună au doi băieți, pe Andrei și Vlad. George Mihăiță și Delia Seceleanu s-au cunoscut într-un restaurant, pe vremea când ea era studentă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Hyperion.

Actorul mai are un fiu, pe Tudor Mihăiță, care este antrenor emerit. Bărbatul în vârstă de 47 de ani i-a pregătit pe Cosmin Olăroiu și Giani Kiriță.

Ce spune George Mihăiță despre personajul pe care îl interpretează

Cine e George Mihăiță, actorul care îl interpretează pe „Tătuțu' în serialul de la Pro TV. George Mihăiță a declarat, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, că vara lui a fost intensă din punct de vedere profesional, lăsându-i puțin timp pentru vacanțe. Totuși, fiind profund pasionat de cariera sa, actorul a spus că turneele pentru spectacole reprezintă, pentru el, adevărate momente de relaxare.

„Toată viața am fost în vacanțe și concedii, dacă plec două-trei zile cu Maia Morgenstern într-un spectacol sau cu Bendeac în alt spectacol, alea, adunate, sunt concedii. Îmbin utilul cu plăcutul. Dar, bucuria cea mare e că pot fi pe platoul de filmare. Și faptul că stau toată ziua și învăț ore în șir e ca un concediu cu copiii, de care trebuie să ai grijă. Copiii de care trebuie să am eu grijă sunt scenariile', a spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton