Cine e Georgiana Ene de la MasterChef 2024. Are 45 de ani și locuiește în Barcelona

 Oana Pantazi
.

Cine e Georgiana Ene, de la MasterChef 2024. Concurenta, care a venit în România special pentru show-ul de cooking, este pregătită să lupte din plin pentru titlul de MasterChef, cu atât mai mult cu cât are ambiții mari – în viitor, visează să aibă propriul restaurant cu o stea Michelin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine e Georgiana Ene, de la MasterChef 2024. Celebrul show de cooking debutează pe 10 septembrie, iar concurenții sunt pregătiți să-i surprindă pe cei trei chefi – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu – cu preparate inedite, demne de restaurante cu stele Michelin. Printre aspiranții la titlul de MasterChef se află și Georgiana Ene, care, după ce a învins o boală nemiloasă, e și mai determinată să-și atingă scopurile și să-și trăiască viața din plin.

436255845_827049172791913_8065382276679382487_n436255845_827049172791913_8065382276679382487_n

Cine e Georgiana Ene, de la MasterChef 2024

Show-ul prezentat de Gina Pistol, ce îi are ca membri ai juriului pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, a debutat pe 10 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20:30. Pe lângă probele cu care deja ne-au obișnuit, începând cu acest sezon telespectatorii vor putea vedea câteva dintre trucurile și secretele stilurilor lor culinare. Cei trei vor avea un invitat special în fiecare ediție, care îi va provoca să gătească cu resturile rămase din probele MasterChef.

Cine e Georgiana Ene de la MasterChef 2024. Printre concurenții care vor încerca să-i surprindă pe cei trei chefi cu preparatele lor se numără și Georgiana Ene. Aspiranta la titlul de MasterChef are 45 de ani, este sales manager și locuiește în Barcelona de 8 ani. Născută în Slatina, dar crescută de la 2 ani în București, Georgiana se descrie ca fiind ambițioasă, perfecționistă, creativă, pozitivă și permanent în mișcare.

Citește și: Mitică Dragomir, pensie uriașă după recalculare: „Ciocu mic! Eu iau pe contribuție’. De ce încasează trei pensii de la stat

Citește și: Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce a văzut-o într-o ținută îndrăzneață: „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe…

Se declară autodidactă și luptătoare, mai ales după lupta cu un cancer urât din urmă cu 6 ani. Acel moment i-a schimbat modul prin care vedea viața. Dacă înainte era bătăioasă, acum este și mai motivată să obțină tot ce își dorește și să trăiască fiecare moment la maxim.

Georgina Ene de la MasterChef a participat și la Vocea României

Georgiana ene este pasionată, în egală măsură și de călătorii, până acum ea vizitând peste 50 de țări. Îi place să guste din mâncarea locală a fiecărei țări și se ajută de memoria olfactivă atunci când intră în bucătărie. Crede că stilul ei de gătit este unul mediteranean cu influențe asiatice.

Georgiana visează să aibă propriul restaurant, un 'Chefs Counter' cu minimum o stea Michelin, iar Masterchef este un motiv pentru ca visul său să prindă contur. concurenta nu este la prima întâlnire cu un platou de televiziune, iar asta deoarece în 2012 a participat la 'Vocea României'. Din păcate, atunci nu a trecut de blind-uri, chiar și așa consideră că totul a fost cu un scop și nu era pregătită la acea vreme pentru o apariție televizată. Mottoul după care se ghidează este: 'The sky is the limit'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton