Cine e Ioana Clemansa Sandu-Alexe de la Chefi la cuțite. Povestea ei l-a emoționat pe Sorin Bontea: "Așa mi-am petrecut viața..."

 Raiciu Adriana
.

Cine e Ioana Clemansa Sandu-Alexe de la Chefi la cuțite. În ultima ediție Chefi la cuțite, 2 mai 2023, s-a dat lupta pentru seiful cu amulete. De asemenea, noi concurenți au pășit în competiție. Una dintre participante este Ioana Clemansa Sandu-Alexe, o femeie care l-a emoționat pe Sorin Bontea până la lacrimi. Iată povestea sa de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de marți seara, 2 mai, cei trei jurați s-au luptat pentru seiful cu amulete. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au trebuit să gătească pentru invitata specială a ediției, Patrizia Paglieri. Aceasta l-a desemnat câștigător pe chef Sorin Bontea. „Deci în secunda aia am zis că Dumitrescu moare de oftică!’, a spus chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

img-1-2img-1-2

Totodată, jurații au gustat și preparatele concurenținlor, dar au fost impresionați și de poveștile de viață ale acestora. Ioana Clemansa Sandu-Alexe a pășit și ea în platou, fiind înscrisă la Chefi la cuțite de fiul ei cel mare. În vârstă de 48 de ani, femeia a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi, moment în care discuție a intervenit și Sorin Bontea.

Citește și: Cine este Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite, românul care deține un restaurant cu o stea Michelin, în Italia: „Gătesc de la 8 ani”

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, concurentul Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur: „Toate preparatele sunt din capul meu”

Citește și: Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei, din cauza glumelor despre el: 'Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo'

Citește și: „Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate'. Cum i s-a schimbat viața Ronei Hartner, după ce a învins boala / EXCLUSIV

Cine e Ioana Clemansa Sandu-Alexe de la Chefi la cuțite

Femeia este operator de call center, dar a decis să acorde o șansă și pasiunii sale, bucătărie. Astfel, a venit și le-a pregătit juraților o rețetă de panzerotti. De asemenea, i-a emoționat pe aceștia cu povestea sa de viață. A fost nevoită să plece în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani pentru familia sa și regretă faptul că nu a fost alături de cei doi copii ai ei în anumite momente.

„Am fost înscrisă de băiatul meu. Nimic nu e întâmplător în viața asta, și poate asta e o ocazia ca viața mea să se schimbe. (…) Aveam 30 de ani când am plecat în Italia. Băiatul cel mare, Alex, avea aproape 7 ani și cel mic 2 ani și 10 luni.', a mărturisit aceasta.

„În 2005 am rămas fără serviciu. Am decis că trebuie să fac ceva, aveam 2 copii deja. Am luat taurul de coarne și am plecat afară. M-am gândit că o să fie pentru câteva luni și, într-un final, s-au făcut 14 ani dus-întors. Așa mi-am petrecut viața. Dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face asta. Când ești tânăr vezi lucrurile diferit. Am pierdut ce a fost mai frumos. Copilăria lor și să fiu mamă. Este foarte greu ca mamă să îți lași copiii.', a mărturisit Ioana Clemansa Sandu-Alexe.

Sorin Bontea, dezvăluiri emoționante

Și Sorin Bontea a mărturisit că a stat o lungă perioadă de timp departe de familia sa, din cauza job-ului.

„Nici eu nu i-am văzut, serios. Veneam o dată acasă la 7-8 luni. Am trecut și eu prin genul ăsta de plecat de acasă', a spus chef Sorin Bontea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton