Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

 Radulescu Ruxandra
.

Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Show-ul Insula Iubirii, sezonul 7, a debutat joi, 22 iunie, pe Antena 1, de la ora 20:30. Cinci cupluri vor avea de-a face cu ispite seducătoare, care vor pune la grea încercare iubirea și fidelitatea partenerilor. Dintre cele 10 ispite masculine face parte și Andrei Ifrim, un antrenor de fitness, pasionat de călătorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Show-ul Insula iubirii a adus noi tentații pentru cele cinci cupluri care vor avea parte de experiența vieții lor, într-o locație exotică din Thailanda. Sezonul 7 a început joi, 22 iunie, și este difuzat în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30.

Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Andrei Ifrim, 31 de ani, este una dintre cele 10 ispite masculine de la „Insula iubirii” și are de gând să pună pe jar inimile fetelor din cele șase cupluri. Ispita Andrei Ifrim este antrenor de fitness și absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Studii Economice. Înainte să devină antrenor a lucrat ca însoțitor de zbor și chiar a avut câteva idile cu anumite colege.

cine-este-andrei-ifrim-de-la-insula-iubirii-2023-ispita-masculina-a-venit-in-emisiune-cu-ganduri-maricine-este-andrei-ifrim-de-la-insula-iubirii-2023-ispita-masculina-a-venit-in-emisiune-cu-ganduri-mari

Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii

Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Andrei Ifrim este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii, ce va testa fidelitatea fetelor înscrise în concurs. Deși este absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Studii Economice, el s-a orientat către sport, iar acum este antrenor de fitness. A lucrat cinci ani ca însoțitor de zbor și a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele colege.

Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari: „Este în centrul Capitalei'. De ce vor să vândă casa în care locuiesc acum

Andrei Ifrim a declarat că a încercat să aibă o relație de lungă durată, dar din păcate nu din păcate a fost dezamăgit. Ispita de la Insula iubirii se ocupă ca oamenii să aibă un stil de viață cât mai sănătos, prin intermediul sportului și al alimentației. Pe paginile sale de socializare, Andrei Ifrim oferă adesea sfaturi de nutriție și antrenamente. Acesta se bucură de o mare comunitate în mediul online, fiind urmărit doar pe Instagram de peste 7.000 de oameni.

Până acum, la Insula Iubirii, Andrei Ifrim pare că s-a apropiat cel mai mult de Claudia Florescu, alături de care a și ieșit la date în cadrul emisiunii. Ulterior, concurenta s-a reorientat și l-a ales de mai multe ori pe Matei Negrescu la întâlnire. Andrei Ifrim e de părere că între ea și Matei Negrescu nu e însă nicio conexiune și susține că l-a ales doar pentru a evita „chimia' dintre ei doi.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton