Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. E luptător MMA și antrenor de fitness

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. Sezonul 8 din show-ul „Insula iubirii” a debutat în forță, luni, 15 iulie, la Antena 1, de la ora 20:30. Printre ispitele masculine care pun la încercare fidelitatea fetelor din cele cinci cupluri se află și Romeo Vasiloni, luptător MMA și antrenor personal. Ispita Romeo Vasiloni are de gând chiar să își găsească o parteneră de viață la „Insula iubirii”, după ce, în sezonul 7, și-a concentrat toată atenția asupra fostei concurente Ema.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. Show-ul „Insula iubirii” a venit cu noi surprize, senzații tari și o locație exotică pe măsură, Thailanda. Cele cinci cupluri vor trece prin cel mai dificil test al iubirii, și vor trebui să facă față farmecelor ispitelor ce le-ar putea afecta relația. Printre ispitele din noul sezon se află și Romeo Vasiloni. Îl cunoașteți din sezonul 7, atunci când a încercat să-i intre în grații fostei concurente Ema, însă nu a mers.

screenshot-2023-06-22-151520screenshot-2023-06-22-151520

Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. Romeo Vasiloni a participat, așadar, prima dată în rol de ispită în sezonul 7 la Insula iubirii. În acest sezon, cel cu numărul 8, acesta a revenit la fel de convins că vrea să cunoască pe cineva. Spune că experienţa de anul trecut l-a ajutat să descopere lucruri noi despre el şi să se dezvolte pe plan personal.

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Citește și: Cine este Aurelian Păduraru, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, locuiește în Londra și este jucător în piața valutară

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu Victor Cornea: „Sunt foarte fericită”. Ce planuri și-au făcut cei doi

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas să fie atacat de rechin, în vacanța din America de Sud: „Am simțit că ceva mă împunge pe la spate, i-am văzut coada'

Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. Romeo Vasiloni are 32 de ani și este absolvent al Facultății de Management Turistic. Acesta este atât antrenor de fitness, cât şi luptător MMA. În sezonul 7, el povestea că este pasionat de psihologie, dar și de kickboxing și arte marțiale, și că nu ar ezita să intre în cușca luptătorilor pentru a câștiga iubirea unei femei.

Romeo Vasiloni se declară pasionat de psihologie, mai ales ramura care vizează relațiile de cuplu. În rolul de ispită la Insula Iubirii sezonul 8, strategia lui este ca mai întâi să câștige încerderea „ţintei' sale şi abia apoi să acționeze. Nu este prima dată când Romeo Vasiloni participă la un show matrimonial, căci a mai participat și la „Puterea Dragostei', de la Kanal D. Totodată, este activ și pe TikTok, unde vorbește adesea subiecte legate de relațiile de cuplu și infidelitate.

Romeo Vasiloni a încercat să o cucerească pe Ema, în sezonul 7

Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. Încă din primele ediții, Romeo Vasiloni și-a intrat în rolul de ispită și i-a făcut ochi dulci Emanuelei Oprișan, alias Ema, o fostă concurentă. Ea, însă, a respins dorința bărbatului și a rămas împreună cu iubitul ei, Răzvan.

În sezonul curent, cel cu numărul 8, Romeo Vasiloni pare că nu a reușit să se apropie foarte mult de cele cinci concurente. Acesta a empatizat cel mai mult cu Cristina și Simona, după ce tinerele au fost înșelate de partenerii lor, pe cealaltă insulă. La un moment dat, Romeo a fost surprins de camerele de filmat în timp ce o mângâia tandru pe creștet pe Cristina.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care a avut premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

FOTO: Instagram Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton