Cine e Margot Robbie din filmul Barbie. Și-a înscenat moartea, la 4 ani: "M-am întins dezbrăcată..." / E considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din lume

 Raiciu Adriana
.

Cine e Margot Robbie din filmul Barbie. Filmul Barbie a fost lansat în România pe 21 iulie 2023. Margot Robbie, în vârstă de 33 de ani, este actrița principală din filmul Barbie, devenit fenomen la momentul actual în întreagă lume. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine e Margot Robbie din filmul Barbie. Filmul Barbie este un film de comedie fantasy din 2023, regizat de Greta Gerwig, care l-a scris împreună cu Noah Baumbach. Bazat pe păpușile de modă Barbie de Mattel, este primul film cu acțiune în direct Barbie după multe filme animate pe computer direct-to-video și de televiziune în flux.

Los,Angeles,-,Jul,09:,Margot,Robbie,Arrives,For,‘barbie’Los,Angeles,-,Jul,09:,Margot,Robbie,Arrives,For,‘barbie’

Margot Robbie, în vârstă de 33 de ani, este actrița principală din filmul Barbie, devenit fenomen la momentul actual în întreagă lume. Iată tot ce nu știai despre ea!

Citește și: Get the look Margot Robbie – machiajul pentru o rochie îndrăzneață

Citește și: E nebunesc! Ce a trebuit să facă Margot Robbie pentru a obține rolul din „Lupul de pe Wall Street': „Ne-a lăsat mască pe toți!'

Citește și: „Am probleme personale mari. Mamei i-a revenit cancerul. Am un an greu'. Cătălin Bordea, primele declarații după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Margot Robbie – Biografie

Margot Elise Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990, în Gold Coast, Queensland, Australia în familia lui Sarie Kessler, o fizioterapeută, și a unui fost fermier. Actrița are o soră, Anya, și doi frați, Lachlan și Cameron. Aceasta a fost crescută doar de mama sa, iar la doar 16 ani avea trei job-uri simultan.

A studiat drama, absolvind Somerset College în 2007. La 17 ani, s-a mutat la Melbourne pentru a-și începe cariera profesională în actorie. A obținut roluri de invitată în seriale precum „City Homicide' și „The Elephant Princess', înainte de a debuta în „Neighbours', în anul 2008.

„Cele mai plăcute amintiri ale mele sunt în aer liber. Primul lucru care îmi vine în minte este că mă joc afară, în curtea din spate, că fac cuburi, că merg la fermă, că merg la piscină', declara aceasta, în urmă cu ceva timp.

Margot Robbie – carieră

Pe lângă filmul Barbie, Margot Robbie a mai jucat în Babylon, Once Upon a Time in Hollywood, Amsterdam, The Wolf of Wall Street, Bombshell, The Suicide Squad, Focus, Goodbye Christopher Robin, dar și multe altele.

Margot Robbie și-a înscenat moartea

Pe când avea doar patru ani, Margot Robbie și-a înscenat moartea. La vremea respectivă, actrița stătea cu o dădacă pe care nu o plăcea. Astfel, după ce s-a certat cu ea, a decis să se umple toată cu ketchup și s-a întins pe podea, lângă un cuțit.

„Aveam o nouă dădacă. Iar eu o voiam înapoi pe cea veche, Talia, care avea cam 16 ani și despre care credeam că era cool. Apoi am avut-o pe femeia asta mai în vârstă și nu îmi plăcea. Mi-a spus că trebuie să-mi facă baie, dar eu nu voiam, era foarte țâfnoasă și m-am gândit că îi arăt eu. Așa că am luat un cuțit mare și ketchup, m-am întins dezbrăcată, m-am uns toată cu ketchup și am pus lângă mine cuțitul. Am așteptat vreo 45 de minute ca să mă găsească. Dar a meritat așteptarea', a spus ea, potrivit dailymail.co.uk.

Margot Robbie – soț

Margot Robbie este căsătorită cu Tom Ackerley, în anul 2016. Nunta dintre cei doi a avut loc în mare secret, pe Coasta de Aur, în Australia, așa cum și-a dorit actrița. Potrivit presei australiene, în jur de 50 de persoane au fost invitate la această nuntă, care a avut loc în mare secret. Ulterior, actrița a confirmat zvonurile cu o fotografie pe Instagram, în care i se vede inelul, a cărui valoare se ridică la aproximativ 30.000 de dolari.

Au existat zvonuri despre sarcină în ultima vreme. Cu toate acestea, actrița însăși a declarat că nu este pregătită să devină mamă.

sursă foto- Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton