Cine e Mihai Mărgineanu. E căsătorit și are doi copii

 Raiciu Adriana
.

Cine e Mihai Mărgineanu. Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ariști din țara noastră. Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, acesta cochetează și cu actoria, interpretează personajul Ardiles în serialul Las Fierbinți. Iată ce nu știai însă despre Mihai Mărgineanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine e Mihai Mărgineanu. Mihai Mărgineanu, în vârstă de 53 de ani, este un cântăreț, actor și compozitor român de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele piese fiind preluări ale unor cântece vechi, iar altele fiind creații proprii. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Mihai Mărgineanu este atras și de actorie, iar de ceva ani îl interpretează pe Ardiles în serialul Las Fierbinți. Iată ce nu știai însă despre el!

cine-e-mihai-margineanu-cine-e-mihai-margineanu-

Citește și: Mihai Mărgineanu, despre neînțelegerile cu soția lui, Andreea, după 14 ani de căsnicie: „N-am reușit să aplanăm niciun conflict din familia noastră'

Citește și: Mihai Mărgineanu, confundat cu un personaj din serialul „Trăsniți în NATO': „Ăsta e efectul celor 5 kile în plus pe care le ai pe ecran'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Brândușa Marioțeanu, nepoata lui Toma Caragiu. Samantha din „Nea Mărin Miliardar' și-a schimbat radical viața

Citește și: Anamaria Prodan a oficializat relația cu milionarul Flavius Nedelea. Prima fotografie în calitate de cuplu: „Suntem fericiți”

Mihai Mărgineanu- Biografie

Mihai Mărgineanu s-a născut în data de 2 octombrie 1969 și a crescut „cu voie bună și bucurie în cea mai frumoasă familie din lume”, după cum chiar el spune pe site-ul său. Actorul din Las fierbinți are și un frate cu patru ani mai mic, pe care-l consideră ca fiind cel mai bun prieten.

Mihai Mărgineanu a absolvit Liceul de electronică industrială, apoi Academia Română de Management și Universitatea Tehnică de Construcții, Facultatea de Instalații. Între anii 1999-2001, a lucrat în publicitate, la Departamentul vânzări în cadrul trustului de presă Ringier,  iar din anul 2002, are o firmă de import materiale de construcții. 

Mihai Mărgineanu- carieră

Mihai Mărgineanu s-a lansat în muzică la 36 de ani, iar primele sale melodii au fost înregistrate în anul 2005. Cea mai cunoscută piesă a sa „Mă iubește femeile” este o preluare după un cântec al actorului Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

A colaborat cu mai mulți artiști din țara nostră, iar albumele pe care le-a scos de-a lungul timpului sunt:

  • 2005: Gore din Chitila
  • 2007: Și îngerii beau vin
  • 2009: Pe sub norii de hârtie
  • 2012: Zaritza
  • 2016: Teatrul Minciuna
  • 2019: Fum de taverna

Mihai Mărgineanu- pilot de avion

Din dorința de a scăpa de frica de zbor, Mihai Mărgineanu s-a făcut pilot și și-a cumpărat și avion. 

Totul a început din frica de zbor. Mi se părea că cei mai frumoși oameni sunt ăia care zboară, pentru că eu îmi făceam 300 de cruci pe minut, de la decolare până la aterizare. Și eram terifiat de avioanele de linie în care mai călătoream din când în când și cât mai rar posibil. După care… s-a ivit ocazia: puteam învăța să zbor cu un avion, la o școală de zbor privată, Școala de Aviație Comercială de la Tuzla, „Tudor Greceanu. Problema era mărișoară: costa vreo 8000 de euro și dura destul de mult. Și ăsta era doar începutul.

Am intrat în școală și n-am mai ieșit de atunci. Pentru că am deschis o ușă către o lume superbă și plină de pasiune. O lume cu oameni mult mai frumoși decât în orice alt domeniu. Unii sunt mai frumoși decât mulți frumoși din lumea artistică. După ce am luat PPL – prima licență către ATPL (airline transport pilot licence) – mi-am dat seama că nu mă voi mai opri din învățat până nu se termină tot „învățatul de pe lume. Atunci mi-am propus să fac din „zburat un motiv de a se îndrăgosti soția mea din nou (de mine, evident).

Numai că, deși a zburat de multe ori cu mine la manșă, ea nu este atât de impresionată de asta. Exact ca Shania Twain: „OK, and you are Brad Pitt. So what?! Inițial, voiam să merg la BlueAir, pentru care am un respect deosebit, dar cu tristețe mi-am dat seama că, dacă alegeam asta, trebuia să renunț la tot ceea ce făceam cu mare drag: muzică, film, spectacole, să renunț la trupa mea, care îmi este a doua familie, și… să intru în „armată. N-am putut să iau o decizie. Între timp, am făcut 52 de ani și e mai greu să lucrezi cu unul care nu prea se mai impresionează de la o floare cu care nu se face primăvară. Am cotit-o către F. I. (adică, flight instructor)„, ne declara Mihai Mărgineanu anul trecut.

Mihai Mărgineanu- Las Fierbinți

Acesta îl interpretează pe Ardiles în serialul Las Fierbinți, iar pentru revista VIVA! a povestit cu lux de amănunte cum a primit rolul, cât de mult s-a schimbat după ce a intrat în piela personajului și care este atmosfera la filmările celebrului serial.

E simplu! Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul la care se gândea. Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss– „șef–„mai mare–„putere de decizie din vreo televiziune, așa că prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA.„, ne-a mai spus acesta.

Mihai Mărgineanu- soție

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, cine este soția lui Mihai Mărgineanu. Pe iubita sa o cheamă Andreea, iar cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2008, într-o ceremonie deosebită, care a avut loc pe plaja din Vama Veche.

„Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată’, a mărturisit artistul în cadrul unui interviu.

Cei doi au împreună doi copii superbi, pe Alexandra și Tudor.

sursă- Wikipedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton