Cine e Mihai Zmărăndescu de la Survivor România 2023. Faimosul nu vorbește cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu

 Dumitrache Laura
.

Cine e Mihai Zmărăndescu de la Survivor România 2023. Mihai Zmărăndescu a acceptat provocarea de a intra în competiția Survivor România 2023. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu intră în echipa Faimoșilor, în jungla Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Mihai Zmărăndescu de la Survivor România 2023. După ce a devenit tată în urmă cu câteva săptămâni, iar iubita lui a născut un băiețel, Mihai Zmărăndescu a decis să plece în aventura vieții sale. Tânărul luptătorul de MMA a decis să intre în competiția Survivor România, la aproape un an de când tatăl său a rezistat luni întregi în jungla dominicană.

mihai zmarandescumihai zmarandescu

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor și va demonstra de ce este în stare. În ediția de luni a emisiunii Survivor România, Daniel Pavel îi va prezenta pe noii concurenți ai emisiunii de la PRO TV.

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Citește și:Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel: „Cel mai frumos cadou”

Citește și:Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: 'Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla'

Citește și:Irina Loghin și-a botezat nepoata: „Parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa”. Cum arată micuța Ana

Mihai Zmărăndescu – Viață personală

Cine e Mihai Zmărăndescu de la Survivor România 2023. Mihai Zmărăndescu are 23 de ani și este un tânăr luptător de MMA. Mihai este născut pe 6 februarie 1999 și are o înălțime de 1.85 centrimentri. Mihai este fiul lui Cătălin Zmărăndescu din căsnicia cu Cristina.

Noul concurent de la Survivor a devenit tatic pentru prima oară, în urmă cu câteva săptămâni. Mihai are o soră mai mică, Alexandra, care a devenit mamă în urmă cu câteva luni.

Mihai Zmărăndescu – Carieră

Mihai Zmărăndescu a călcat pe urmele tatălui său, Cătălin Zmărăndescu, și a devenit luptător MMA. În 2017, Mihai l-a învins în ring pe John Oliver, un luptător experimentat și de vârsta lui Cătălin Zmărăndescu. Tot în același an, Faimosul a primit centura de campion MMA. Înainte de a practica acest sport, Mihai a fost fotbalist la Steaua și West Ham Academy.

„Marea mea pasiune este să mă bat. Nu pot să zic că n-am emoţii înainte de luptă, dar mi le controlez oarecum şi când începe melodia de intrare şi văd acolo public cât cuprinde deja măschimb, sunt alt om, încerc să fac show şi, orice ar fi, după meci mă duc la adversar şi-l felicit, fair-playul este fair-play', a declarat fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Mihai Zmărăndescu, în scandal cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu

Cine e Mihai Zmărăndescu de la Survivor România 2023. Deși în trecut au avut o relație apropiată, între Mihai și Cătălin Zmărăndescu au intervenit neînțelegerile, iar acum sunt în plin scandal. Amândoi au declarat că nu se mai înțeleg și că nu mai țin legătura unul cu celălalt. Cătălin a spus despre fiul său că este matur și trebuie să se descurce singur. Mai mult, luptătorul MMA a declarat că Mihai nu mai există pentru el. În același timp, Mihai a făcut declarații dureroase despre relația dintre el tatăl lui și a povestit că nu ar fi primit atenție din partea acestuia.

„Eu mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar să mă bag în seamă cu el și să vorbească cu mine, iar el a avut o reacție foarte ciudată asupra mea. În fine, chestie care m-a durut la vremea respectivă, dar acum vă întreb pe voi: un tată care își iubește atât de mult copiii, are patru, da? De ce se prezintă doar cu doi din patru? Nu vă sună aiurea? Cred că și voi ați face la fel ăstia de mă judecați', a declarat Mihai Zmărăndescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton