Cine e Monica Pușcoiu, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. A fost stewardesă, iar acum are propriul laborator de cofetărie

 Raiciu Adriana
.

Cine e Monica Pușcoiu, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. Cel de-al 11 sezon Chefi la cuțite se apropie de final. Recent, telespectatorii au aflat cei 9 semifinaliști. Monica Pușcoiu, concurenta din echipa roșie (a lui Sorin Bontea), se numără și ea printre ei și speră să ajungă până în marea finală. Iată ce nu se știe despre concurenta din echipa roșie de la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine e Monica Pușcoiu, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. Al 11-lea sezon al celui mai îndrăgit show culinar din România se apropie de final. De curând, telespectatorii Antena 1 au aflat și lista celor 9 semifinaliști. Printre ei se numără și Monica Pușcoiu. Aceasta face parte din echipa roșie, cea a lui Sorin Bontea.

monica-puscoiumonica-puscoiu

Cine e Monica Pușcoiu, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. La preselecții, Monica Pușcoiu a gătit un desert vegan cu care a reușit să treacă mai departe, obținând două cuțite. În bootcamp, concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a dat demonstrat că merită să facă parte din echipe. Astfel, cel care a ales-o a fost chef Sorin Bontea. Iată ce nu știai despre Monica Pușcoiu!

Citește și: Cine este Mariana Zinner de la Chefi la Cuțite 2023. Are o afacere cu bubble tea

Citește și: Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la Cuțite. S-a născut în Africa și e căsătorită cu un român

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate'

Citește și: Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier: „Nu cred că sunt primul om care a condus sub efectul unor substanţe’. Ce decizie a luat

Cine e Monica Pușcoiu, semifinalistă Chefi la cuțite 2023

Monica Pușcoiu de la Chefi la cuțite a fost însoțitor de bord, înainte de pandemie, dar acum are propria afacere în domeniul cofetăriei. Totodată, aceasta lucrează împreună cu soțul ei, în laboratorul familiei, și are o fetiță superbă. Monica Pușcoiu lucrează foarte mult, iar de mai bine de un an nu a reușit să meargă într-o vacanță cu familia ei.

„Lucrăm foarte mult în laboratorul propriu. Diminețile încep la ora 4. Avem și o fetiță mică și joburi full time în paralel.Recent m-am angajat, cât să pot să lucrez pentru altcineva din laborator.De un an și jumătate noi nu am avut concediu. Maia nu știe cum arată apa mării, nu știe ce e acela un munte, decât din cărțile de povești', a povestit Monica, la începutul probei din preselecții.

Monica Pușcoiu a avut până acum un parcurs frumos la Chefi la cuțite, încântându-i pe jurați cu preparatele sale, însă nici ea nu a fost ocolită de conflicte. La un moment dat, ea s-a certat cu o altă concurentă, Nina Hariton. La acel moment, aceasta nu a fost convinsă că Nina Hariton va reuși să prepare crema pentru tarte până la sfârsitul probei. „Efectiv nu a vrut să mă înțeleagă. Mai bine își vedea de treaba ei și își termina tartele, decât să treacă cu ochii la fiecare două secunde pe crema mea. Nu e problema mea că nu are încredere în ceilalți„, a declarat Nina Hariton despre colega ei de echipa, Monica Pușcoiu.

Concurenta a pregătit o tartă vegană în preselecții și a reușit să-i impresioneze pe doi dintre jurați. După probele din bootcamp, Sorin Bontea i-a oferit o tunică și acum face parte din echipa roșie. Aceasta e una dintre cei 9 semifinaliști și își dorește să ajungă până în finală.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2023

În etapa semifinalei Chefi la cuțite 2023 au ajuns doar 9 concurenți. Sorin Bontea îi are în semifinală pe Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Matthew Ehsanmehr și Constantin Onuț, Cătălin Scărlătescu pe Paul Tudosescu, Anamaria Ijac și Stelian Nistor, iar Florin Dumitrescu pe Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea.

Așadar, în semifinală se întrec 4 concurenți din echipa roșie, cea lui Sorin Bontea, 2 din echipa gri, a lui Florin Dumitrescu, și 3 din echipa neagră, a lui Cătălin Scărlătescu.

Ce se întâmplă în această seară la Chefi la cuțite

Cei 9 semifinaliști încep lupta pentru marea finală diseară, de la 20:30, la Antena 1. Pentru a ajunge în ultima etapă a competiției, aceștia vor avea de trecut prin provocări care le vor testa priceperea și creativitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza, iar gustul din farfurie și plating-ul vor fi analizate mai atent ca niciodată și punctate cu rigurozitate de către cele trei jurii ale serii. Nu doar ei, ci și trei chefi au emoții.

„Am emoții mari: ca de fiecare dată, vreau să am om în Finală. N-a existat niciun sezon – și nu vreau ca acesta să facă excepție – în care eu să n-am om în Finală’, a declarat Chef Bontea.

‘Primele două probe sunt foarte importante, dac-ai plecat greu, nu-ți mai revii… Nu contează cu câți oameni am intrat fiecare în Semifinală, important este să ajungem și în Finală’, a spus Chef Scărlătescu.

‘Este o zi foarte grea, dar știu că am cu cine lupta, am în cine să îmi pun încrederea pentru bătălia de mâine seară și îmi doresc foarte tare să câștig acest sezon’, a comentat Chef Dumitrescu.

Ce probe au concurenții în semifinala Chefi la cuțite

Cei 9 semifinaliști vor trece prin maratonul greu al celor trei probe consacrate pentru această etapă, dar la una dintre ele, Gina Pistol are o surpriză pentru ei. Prima probă este cea care le cere să evoce în farfurie gustul copilăriei, iar cea de-a doua probă emblematică le aduce un mix de emoții greu de controlat, concurenții gătind alături de persoane dragi. Aceasta este proba jurizată de concurenți din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Cel din urmă test al Semifinalei este cel al farfuriilor care poartă semnătura personalității și creativității fiecărui concurent – provocarea numită ‘signature dish’ pentru semifinaliștii pe care experiența competiției i-a adus la maturitatea unui astfel de preparat este ultima ocazie de jurizare în acest sezon pentru cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

La finalul serii, doar trei concurenți își vor auzi numele strigate pentru Marea Finală Chefi la cuțite de mâine seară. Cum se vor descurca semifinaliștii la bancurile de lucru încinse de presiunea competiției, ce surprize va aduce jurizarea diferită a celor trei etape și cine sunt cei trei finaliști telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton