Cine e Nehir Erdogan, actrița care are rolul principal în serialul Melek, de la Kanal D

 Dumba Gabriela
.

Nehir Erdogan este actrița care o întruchipează pe Melek, în serialul „Melek”, de la Kanal D, ce redă povestea emoționantă a unei mame care luptă zi de zi pentru copiii ei, într-o lume dominată de valorile familiei tradiționale patriarhale. Melek este un personaj complex, sensibil, dar, în același timp, înzestrat cu puterea de a depăși obstacolele pe care viața i le așterne în cale. Iată cine este Nehir Erdogan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița în vârstă de 43 de ani s-a născut la Izmir și s-a „îndrăgostit' de teatru din perioada liceului. Nehir Erdogan a urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor.

20116650.jpg-r_1280_720-f_jpg-q_x-xxyxx20116650.jpg-r_1280_720-f_jpg-q_x-xxyxx

Cine e Nehir Erdogan, actrița care are rolul principal în serialul Melek, de la Kanal D

În ultimul an de studii, Nehir Erdogan s-a angajat la postul de televiziune TRT 1, unde a prezentat știri culturale și știri sportive. Frumusețea și talentul i-au fost repede remarcate, astfel că, în 2002, a primit oferta de a juca în primul sau serial TV „Koçum Benim'.

Versatilitatea și priza pe care le-a avut la public i-au adus numeroase roluri în seriale de televiziune, filme de lungmetraj, dar și pe acela de gazdă a câtorva emisiuni de divertisment difuzate în Prime Time la diverse posturi TV din Turcia, inclusiv a celebrului show „Popstar'.

Cu o sete de cunoaștere impresionantă, Nehir Erdogan a fost mereu gata să cucerească noi lumi. În 2004 a locuit o lungă perioadă de timp în cetatea filmului, în Los Angeles, și a urmat cursuri de actorie. Opt ani mai târziu a decis să învețe limba franceză și s-a înscris la cursurile Universității Sorbona.

Citește și: Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește și au decis să divorțeze: „Înainte să mă bată, aveam de semnat actele pe cale amiabilă, la notar’

Citește și: Sorin și Nicoleta de la Casa Iubirii s-au despărțit: „Trebuie să îmi bag băgăjelul’. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi când au făcut anunțul

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă: „Are greșelile lui, dar își iubește copilul. Se va trezi în curând…’

Nehir Erdogan e căsătorită cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil

De altfel, în 2014, după ce s-a căsătorit cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Silsile', s-a stabilit în Paris. În prezent urmează un curs de master la Facultatea de Cinema Radio Televiziune a Universității Marmara.

Nehil Erdogan își va dezvălui talentul actoricesc încă din primul episod al serialului „Melek', ce va avea premiera marți, 4 iulie, de la 20.00, la Kanal D. Melek este femeia care poartă pe umeri o decizie din tinerețe, când se sustrage unui mariaj aranjat și fuge cu alesul inimii.

Viața o duce pe căi nebănuite; trădată de cel pe care îl iubește, lovită de o boală necruțătoare, aceasta își ia cei trei copii și se întoarce acasă, la cei care au refuzat să îi mai pronunțe numele. Viața femeii va fi în continuare o luptă teribilă pentru cei pe care îi iubește.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton