Cine e Ramona Bădescu. S-a mutat în Italia, în 1990, și a fost căsătorită cu un baron, iar la 51 de ani a devenit mamă: "Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr"

 Dumba Gabriela
.

Ramona Bădescu este una dintre persoanele publice din România, care și-a făcut un nume și peste hotare. În urmă cu 34 de ani, s-a mutat în Italia, iar în 1993 s-a căsătorit cu baronul Alessandro di Fornaro, dar povestea lor de dragoste s-a destrămat după șapte ani din cauza violenței italianului. Iată cine este Ramona Bădescu, dincolo de celebra replică „Occhio!” pentru care este cunoscută generației tinere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine e Ramona Bădescu? Ramona Bădescu s-a mutat în Italia în 1990, iar trei ani mai târziu s-a căsătorit cu baronul Alessandro di Fornaro. În tot acest timp, a păstrat o legătură strânsă cu România, însă și-a construit o carieră respectabilă și în Italia.

b4b6f29f-e1b3-429a-8e5e-627e28127483b4b6f29f-e1b3-429a-8e5e-627e28127483

Cum a fost adolescența Ramonei Bădescu, lipsită de distracțiile anilor ’80

Ramona Bădescu s-a născut la Craiova în 1968 și a fost model, cântăreață, actriță, iar la un moment dat și-a încercat norocul în viața politică din Italia. Ea a candidat la alegerile municipale din 2008 de la Roma, dar fără succes. A fost propusă de primarul Gianni Alemanno pentru postul de consilier pentru relațiile cu comunitatea românească, pentru a studia formele de integrare între cele două popoare.

„Eu am plecat în 1990 în Italia. Mă gândesc și acum că altfel era să ai 18 ani înainte de 1990, nu se compară fetele de 18 ani din timpurile actuale. Era o viață mult mai simplă, bazată pe mai multe sacrificii, pentru că nu se găseau lucruri. Era o educație mult mai rigidă, familia era unită în bine și rău… Am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală. A trebuit să îmi iau diploma de la facultate, la Științe Economice, în Craiova. Învățam foarte mult, mai puțin cu discotecile, cu computerele. Bine, nici nu existau multe pe atunci.

Socializarea era umană, nu existau rețele de socializare. Aveam telefon, dar costa destul de mult în casă, la un moment dat. Chiar spuneam: „Mama, uite, pun bani deoparte și plătesc eu la telefon”. Pentru că mă întreba: „Ce vorbești atât de mult la telefon? Ce stai așa mult?”. Socializarea aceasta s-a pierdut, acum există socializare online„, a declarat Ramona Bădescu, pentru viva.ro.

Cine e Ramona Bădescu, de fapt. Tot ce nu știi despre ea

Ramona Bădescu a avut o relație extraordinară cu părinții săi, dar recunoaște că a primit o educație strictă din partea lor, din care nu au lipsit nici „sfintele palme”.

„A fost o adolescență remarcabilă. Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Țin minte că prima și ultima pălmiță primită peste fund de la tata a fost atunci când am făcut primul disc de la Electrecord. Eu, în loc să învăț cuvintele, adormisem, că eram obosită, iar tata venise de la birou, era supărat și mi-a ars una la fund.

A fost „Sfânta palmă” pe care, dacă am pune-o în practică în ziua de azi, copiii ar suna la „telefonul albastru”, cum se numește aici, în Italia. Acea pălmiță mi-a fost de ajuns o dată în viață. Și am învățat că ceea ce ai de făcut trebuie să faci; m-a responsabilizat. Mi-a făcut foarte bine. Mi-am dat seama că viața este foarte grea și am vrut să ajung la independență față de familie, independență financiară, independență sentimentală, dar această independență întotdeauna a trebuit să am grijă cum o gestionez, pentru că poate să fie foarte dificilă. Viața, totuși, îți dă și trepte mai greu de urcat. Dar, dacă ești în stare să primești o educație, o bază importantă, faci față vieții, întotdeauna', a mai spus Ramona Bădescu pentru VIVA!

Ramona Bădescu s-a mutat în Italia pentru baronul Alessandro di Fornaro

Dragostea pentru baronul Alessandro di Fornaro i-a purtat pașii în Italia, țara care i-a devenit a doua casă în urmă cu mai bine de 31 de ani. În 1993, a devenit soția italianului, dar șapte ani mai târziu au divorțat.

„Cu fostul meu soț când am rupt legătura și căsătoria, am rupt tot definitiv și am avut și dispensa papală, a fost și anulată la Vatican această căsătorie, pentru că mie nu îmi plac lucrurile pe jumătate', povestea Ramona Bădescu în trecut.

Spune că se afla într-o relație toxică, lucru care a determinat-o să renunțe la căsnicia care o făcea extrem de nefericită. „Eu sunt o Săgetătoare de foc, nu sunt impulsivă, dar sunt hotărâtă. Când mă hotărăsc să fac un lucru, mă gândesc egoistic și la mine însămi, la ce îmi este bine, ce îmi este rău. Eu cred că mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă decât să aștepți să se facă bine, pentru că nu se va face niciodată bine. E greu, dar după aceea îți este bine. Eu am avut prietenii și familia alături', a mai spus ea.

Ramona Bădescu a devenit mamă la 51 de ani

După căsătoria cu baronul italian și câteva relații amoroase în privința cărora a fost foarte discretă, Ramona Bădescu și-a refăcut viața alături de bancherul Fabio Cali, iar la 51 de ani a adus pe lume și primul ei copil.

Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă.

Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni', spunea Ramona Bădescu despre momentul în care a aflat că este însărcinată.

Citește și: Cum a fost relația de prietenie dintre Ramona Bădescu și Toto Cutugno: „A fost la mine acasă, părinții mei l-au cunoscut. Era un om deosebit, un om simplu'

Citește și: Când face Ramona Bădescu botezul fiului și nunta cu italianul Fabio Cali: „Aș vrea două petreceri separate, una și una!'. Ce spune vedeta despre adopție

Ce admiră Ramona Bădescu cel mai mult la un bărbat

Ramona Bădescu a avut trei mari iubiri în viață și într-un interviu acordat VIVA! anul trecut, artista povestea ce anume admiră la un bărbat.

„Îmi place să fiu cucerită, eu am fost dintotdeauna o femeie căreia senzualitatea și sexualitatea i-au trecut prin inimă, cum s-ar spune. Am gândit cu inima și cu capul, nu cu trupul. Întotdeauna am avut respect față de mine și m-am simțit ca o femeie care vrea să fie cucerită, nu care are nevoie să fie cucerită.

O femeie care vrea să iubească, nu care tânjește după iubire. Și atunci, un bărbat puternic dintotdeauna a știut să-mi ajungă la coarda sensibilă și să mă facă să mă simt dominată de puterea lui. Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul să fie mai mare decât mine.

Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr, cu un băiat mai tânăr decât mine, pentru că și așa bărbații se maturizează târziu. Mi-a plăcut să am alături un bărbat cu care să împărtășesc problemele politice, financiare, culturale, economice. Mi-a plăcut un raport complet cu un bărbat, nu numai un raport lejer. Și asta presupune ca un bărbat să aibă o cultură enormă și o educație importantă', a declarat Ramona Bădescu pentru Viva.ro.

Cum l-a întâlnit Ramona Bădescu pe Donald Trump

Ramona Bădescu a vorbit acum ceva timp despre un moment special din viața sa, întâlnirea cu Donald Trump. Cei doi s-au cunoscut în Rusia, la un concurs Miss Univers, înainte că acesta să devină președintele SUA. Ramona a spus că a fost impresionată de faptul că omul de afaceri a acceptta să facă poză cu ea.

„El este patronul acestui concurs. Era acolo, reprezenta concursul lui. A acceptat să vorbească cu mine, să facă poză. L-am întrebat de ce nu facem Miss Univers în România și a zis că o să vedem, o să ne gândim. Probabil a zis asta din complezență. O persoană foarte carismatică. Mi-a făcut plăcere să-l cunosc', a spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu: „La 17-18 ani, eram dolofană, nu mă plăceam'

Deși Ramona Bădescu a devenit cunoscută pentru frumusețea și talentul ei, având o prezență scenică absolut captivantă, ea spune că, în adolescență, lucrurile stăteau cu totul altfel.

Când eram mică, pe la 17-18 ani, când făceam duș închideam lumina pentru că nu voiam să mă uit la mine! Eram grăsuță, dolofană, rotundă la față, anonimă, nu mă plăceam, nu aveam nimic! Dar aveam în suflet și în ochi zâmbet, bucurie, bunătate, dăruire. Încet, încet, această lumină a pătruns și în interiorul meu, cu muncă, cu sfaturi, cu alimentație, cu viață, cu momente bune, chiar și cu momente grele! Am reușit să mă transform și dintr-o lebădă să devin o principesă!

A fost un parcurs de-a lungul acestor 50 de ani și cred că este și un mod de a le sfătui pe tinerele din ziua de astăzi. Modele mele în viață au fost Sophia Loren, Claudia Cardinale. M-am ghidat și m-am uitat la ele. Nu vreau să spun că în ziua de astăzi fetele nu au idealuri sau pe cineva cu experiență, cu eleganță, dar, din păcate, prin intermediul mediului online, a influențelor și a multor persoane care se nasc de la o zi la alta, cred că tinerele au nevoie să știe la cine să se uite!„, spunea Ramona Bădescu.

Cum a fost relația de prietenie dintre Ramona Bădescu și Toto Cutugno

Ramona Bădescu și-a construit o carieră de succes în Italia, ca prezentatoare de televiziune și actriță. De-a lungul anilor petrecuți în peninsulă, românca a avut ocazia să-l cunoască pe Toto Cutugno, artistul-simbol al Italiei, care s-a stins din viață anul trecut, la vârsta de 80 de ani.

Am fost acolo, lângă el, el a fost acasă la mine! Țin minte că am cântat la pian cu el. Am avut emoții extraordinar de mari, cred că s-a întâmplat acum 20 de ani, a fost în Craiova. L-am cunoscut foarte bine, părinții mei l-au cunoscut pe Toto. Era o prietenie enormă. Toto nu doar că era un simbol, un italiano vero, dar era și un om deosebit, un suflet deosebit, un prieten drag, un om simplu, de puține cuvinte, dar de fapte mari! Lipsește mult, lipsește Italiei, lipsește României!

A trăit o viață plină de recunoștință pentru că publicul l-a iubit! Asta este important! Mulți artiști sunt recunoscuți după. El a trăit în marea recunoștință a publicului și s-a ars pentru publicul care l-a iubit! Există în continuare prin muzica și prin arta lui pentru că toți o să ne ducem mai devreme sau mai târziu! Dar artiștii au marea menire de a putea lăsa ceva în urma lor, un disc, un discurs, un monolog, o emoție sau o pasiune!„, a declarat Ramona Bădescu pentru Ego.ro, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton