Cine e Roxana Blenche de la Power Couple. E gazda emisiunii Hello Chef

 Oana Pantazi
.

Cine e Roxana Blenche de la Power Couple. Roxana Blenche este o figură cunoscută la Antena 1. După ce a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite și a ajuns chiar până în finală, tânăra a devenit gazda emisiunii Hello Chef. La același post de televiziune, aceasta apare acum în show-ul Power Couple, unde participă alături de soțul ei, Cătălin Bucur. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Roxana Blenche de la Power Couple. Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, sunt unul dintre cele 9 cupluri de la Power Couple. Cei doi s-au înscris la emisiune pentru a demonstra că sunt cu adevărat un cuplu puternic, dar și pentru a se cunoaște mai bine unul pe celălalt. Rămâne însă de văzut cine vor fi câștigătorii emisiunii prezentate de Dani Oțil.

Cine-e-Roxana-Belnche-Chefi-la-Cutite2Cine-e-Roxana-Belnche-Chefi-la-Cutite2

Citește și: De ce nu vrea Magdalena Chihaia să ia numele Maxer, dacă se căsătorește: „Aș fi confundată cu Deea. Fiecare…'. În ce relații e cu fosta soție a lui Dinu

Citește și: Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care a făcut o obsesie pentru ea: „Credea că avem o relație. Primesc amenințări și înjurături'

Citește și: Roxana Blenche, primele imagini cu chipul fiicei sale: „Viața de mamă e chiar cool”

Citește și: Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru jurați, după ce a ratat trofeul: „Mă bucur că…”

Roxana Blenche – Viață personală

Cine e Roxana Blenche de la Power Couple. Roxana Blenche s-a născut pe data de 7 aprilie 1993, în Baia Mare. În prezent, aceasta are 31 de ani. Concurenta de la Power Couple are părul brunet și ochii căprui.

Roxana Blenche este căsătorită cu soțul ei, Cătălin Bucur. Cei doi se cunosc din adolescență, crescând în același oraș. Au devenit, însă, iubiți acum șase ani. Relația lor a început după ce s-au reîntâlnit la București. Aceștia au devenit soț și soție în decembrie 2022 și au arătat spectaculos în ziua cea mare. Roxana Blenche a strălucit într-o ținută superbă și, în egală măsură, nonconformistă. Aceasta optase atunci pentru o rochie neagră, lungă, cu șliț pe picior, la care a asortat un sacou albastru electric, iar în picioare a avut niște bocanci negri. Îmbrăcat complet în negru, cu maletă și pălărie, Cătălin Bucur a fost și el foarte elegant în ziua cununiei.

Roxana Blenche e măritată și are o fetiță

Cine e Roxana Blenche de la Power Couple. Cătălin Bucur și Roxana Blenche au împreună o fetiță. Tânăra a adus-o pe lume pe fiica lor în martie 2023 și au numit-o Olivia.

„Seamănă toată cu soțul, e toată Cătălin. Operația nu a fost grea, dacă aș mai fi avut vreo 2 cezariane înainte aș fi comparat, dar a fost ok. Dureri sunt, ca după o operație, dar a decurs totul normal. Am stat două nopți în spital, iar a treia zi ne-am întors acasă. Cătălin e foarte implicat, o leagănă, schimbă scutece, o ține în brațe, mă ajută când nu mai pot. Seara ne trezim împreună și mergem la ea, acum e și mama la noi, și soacră-mea, ne ajută amândouă foarte mult peste o săptămână-două’, spunea atunci Roxana Blenche, concurenta de la Power Couple.

Roxana Blenche – Carieră

Cine e Roxana Blenche de la Power Couple. Roxana Blenche și-a descoperit de când era mică pasiunea pentru gastronomie, însă nu-și imagina că va profesa în domeniu. Tânăra a avut parte de o copilărie frumoasă și își amintește cu drag de vacanțele la bunici.

„Tatăl meu a fost din Poiana Blenchii. În copilărie, a fost foarte frumos. În vacanţele de vară mergeam la bunici şi îi ajutam la munca agricolă, de la cules de poame până la săpat de cartofi, porumb şi dat oile în strungă. A fost o experienţă frumoasă pe care, din păcate, astăzi nu mulţi copii o trăiesc', a povestit Roxana Blenche.

Inițial, cursul vieții Roxanei Blenche a fost altul, tânăra pregătindu-se să devină inginer zootehnist. Întâmplarea a făcut ca, în 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, să obțină un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare. Extrem de pasionată și-a urmat vocația, în timp acumulând experienţă în restaurante ca Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate. Ulterior, ea a devenit head chef la Melt Restaurants și a participat la competiții internaționale de cooking.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, a povestit Roxana Blenche de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru TrendsHRB.

Roxana Blenche a participat la Chefi la cuțite și e prezentatoarea emisiunii Hello Chef

La 23 de ani, Roxana Blenche era deja chef bucătar. Aceasta a participat la Chefi la cuțite când avea 27 de ani. Atunci, ea a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu și a ajuns chiar până în marea finală. Începând cu 2021, aceasta e gazda emisiunii Hello Chef, tot de la Antena 1.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot', a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite.

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, concurenți la Power Couple

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, participă la Power Couple. Cei doi nu regretă nicio clipă că au ales să spună „DA' acestei provocări pentru că, spune ea, au învățat cât de puternici sunt împreună și, de asemenea, cum să-și depășească limitele.

Pentru noi a fost extraordinar. Am trecut prin probe pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele pentru a trece peste orice obstacol’, a mărturisit Roxana Blenche despre emisiunea Power Couple.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton