Cine este actorul Dan Condurache, noul personaj din serialul „Clanul”. Îl interpretează pe Afganul

 Calin Maria Bianca
.

Cine este actorul Dan Condurache, noul personaj din serialul „Clanul'. Îl interpretează pe Afganul. Serialul 'Clanul' este unul dintre cele mai difuzate și așteptate de către telespectatori. Acțiunea ține pe toată lumea în suspans, astfel că sezonul 2 a venit cu o serie de noutăți și surprize, însă lucrurile nu se opresc aici. Intervine un nou personaj, Afganul, care o să fie interpretat de marele actor Dan Condurache. Nu știm prea multe despre rolul Afganului, însă știm despre cel care-i dă viață, și anume Dan Condurache!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este actorul Dan Condurache, noul personaj din serialul „Clanul', care îl interpretează pe Afganul? Cu siguranță mulți dintre cei care au văzut în avans episodul din 'Clanul', ce urmează a fi difuzat pe micile ecrane duminică seară, au observat apariția unui nou personaj. Mulți s-au întrebat cine este, dar și ce rol o să aibă. Ei bine, despre personajul Afganul vă putem spune doar că schimbă traiectoria serialului, așa cum nimeni nu se așteaptă.

condurache-d8condurache-d8

Totuți, când vine vorba despre Dan Condurache avem multe de povestit. În primul rând, toată lumea trebuie să știe cine este actorul Dan Condurache, asta fiindcă are la portofoliu numeroase roluri senzaționale în multe dintre serialele românești ce au fost difuzate până acum. Un rol important l-a avut în telenovela 'Regina', care s-a bucurat de audiențe uriașe. El a interpretat un personaj principal pe atunci, mai concret Don Antonucci.

Citește și:Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră: „Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!” / EXCLUSIV

Citește și: Cine e Dan Condurache. Are doi copii

Citește și: Survivor România 2023. Crina Abrudan a fost eliminată din competiție

Citește și: Monica Gabor a fost găsită nevinovată în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. Ce a decis instanța

Cine este actorul Dan Condurache, noul personaj din serialul „Clanul', care îl interpretează pe Afganul

Dan Codurache nu s-a făcut remarcat doar prin personajul din „Regina'. Îndrăgitul actor a jucat mai multe filme și seriale. Mai concret, a jucat în „Aniela', în rolul lui Iorgu Vulturescu, în „Iubire și onoare', în rolul lui Matei Știucă, „Pariu cu viața' și apoi în „Vlad'. Ei bine, date fiind aceste lucruri, toată lumea știe cine este actorul Dan Condurache mai mult sau mai puțin, fiindcă cu siguranță a fost văzut în cel puțin un serial sau film.

Biografia lui Dan Condurache

Despre meseria lui de actor se știu destul de multe lucruri, însă prea puține despre viața personală și anii copilăriei sau ai adolescenței. Prin urmare, pentru cei din noile generații, care nu l-au văzut pe micile ecrane în serialele de senzație în care a jucat, este momentul să-l cunoască mai bine pe marele actor.

Dan Condurache s-a născut pe 26 iulie 1952, în Dorohoi. A copilărit la Stancesti, în casa bunicilor de unde a început să fie pasionat de teatru, totul datorită faptului că asculta la radio piese de teatru radiofonic. A absolvit un liceu cu profil real în orașul natal și apoi a plecat la București, să dea admitere la teatru, unde a fost admis din prima.

De atunci și până în prezent are zeci de roluri interpretate în teatru dar a făcut și film și teatru radiofonic. Când vine vorba de viața personală, are un mariaj de peste 30 de ani alături de soția sa, Creolă. Împreună și-au întemeiat și propria familie de-a lungul anilor, astfel că au doi copii, pe Sebastian și Irina.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton