Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024: "Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare". Cu ce se ocupă la 26 de ani

 Dumba Gabriela
.

Ada-Maria Ileana este tânăra de 26 de ani care reprezintă România la Miss World 2024, competiție care se va desfășura în perioada februarie-martie, în India și la care România nu a mai participat de șase ani. Ada-Maria Ileana a participat la mai multe competiții internaționale de frumusețe, însă, la 26 de ani, este profesoară de engleză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024? Ada-Maria Ileana se numără printre concurentele care vor defila pe podium la cea de-a 71-a ediție Miss World, dar nu este prima participare la un concurs de acest gen, ea având mai multe titluri în palmares, printre care Miss World România 2023 și Miss Internațional 2022.

391602733_18387320134053400_287943187434346710_n391602733_18387320134053400_287943187434346710_n

Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024

Ada-Maria Ileana este din București, are 26 de ani și a absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și este pasionată de relații internaționale și diplomație. De șase ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

Mai mult, ea este fondatoarea și Președintele Asociației „Investitorii în visuri', un ONG care oferă cursuri de formare profesională fetelor aflate în centre de plasament, asigurându-le o viitoare meserie atunci când vor ieși din sistemul social.

Viitoare concurentă la Miss World 2024 iubește să lucreze cu copiii și își dorește ca sistemul educațional din țara noastră să fi îmbunătățit. În aceste sens, Ada organizează acțiuni caritabile, dedicate copiilor din mediile defavorizate care au acces redus la o educația de calitate.

„Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin.

Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă. Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau Teacher. Nu accept cu dumneavoastră că și așa încep să mă simt bătrână. Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând.

Predau la diverse grupe de vârstă, astfel că am predat de la copii de un an până la 16 ani. Mă ascultă cei mari pentru că sunt foarte aproape de vârsta lor și ne înțelegem foarte bine. Este și o prietenie, dar este și respect. Contează să ai în clasă o atmosferă foarte plăcută în care ei să se simtă confortabil', declara Ada Maria Ileana în 2022.

Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024. De asemenea, una dintre pasiunile Adei este muzica, abilitățile ei fiind descoperite înă de la vârsta de 3 ani. Este absolventă a Școlii de Arte din București, unde timp de 8 ani a studiat canto și pian și a activat în Corul Meloritm cu care a obținut mai multe premii naționale și internaționale.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. A împlinit 60 de ani, iar fiica ei i-a făcut o surpriză emoționantă: „Mama, îți mulțumesc pentru că…'

Citește și: De ce Lucia Bubulac nu s-a recăsătorit, după divorțul de Cătălin Crișan: „Căsătoria nu e o garanție a fericirii, iar uneori poate fi o tristețe în doi'

Ada-Maria Ileana, mândră să reprezinte România la Miss World 2024

Ada-Maria Ileana a participat la mai multe competiții internaționale de frumusețe, Miss International 2022 (Japonia), Miss Tourism International 2018 (Malaezia) și Miss Tourism World (China). Este foarte mândră să reprezinte, din nou, România la Miss World 2024 și spune că se simte mai pregătită ca niciodată pentru o astfel de competiție.

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare.

Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumul meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, Investitorii în Visuri. Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României', a transmis Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, citată de click.ro.

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, a participat și la Love Island România

În 2023, Ada-Maria Ileana a participat la show-ul „Love Island România', acolo unde s-a înscris pentru a-și găsi jumătatea. Tânăra a dezvăluit atunci faptul că era singură de aproximativ trei ani deoarece încă nu a întâlnit pe nimeni 100% potrivit pentru ea.

Pe parcusul show-ului, Ada s-a îndrăgostit de Andrei, cel cu care a format un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a concurentului. Chiar dacă a plecat singură din emisiune, bruneta este recunoscătoare pentru lecțiile învățate și spune că a învățat „să-mi cunosc mai mult valoarea'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton