Cine este Adina Alberts și ce afaceri are aceasta. Este căsătorită cu politicianul Viorel Cataramă

 Dumitrache Laura
.

Cine este Adina Alberts și ce afaceri are aceasta. Adina Alberts este supranumită Chirurgul vedetelor și se numără printre cei mai apreciați medici estetici din România. Adina Alberts este căsătorită cu politicianul Viorel Cataramă. Iată ce afaceri are medicul estetician!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adina Alberts și ce afaceri are aceasta. Cunoscută drept  Chirurgul vedetelor', Adina Alberts are o impresionantă carieră în domeniul chirurgiei plastice. Aceasta a susținut peste 300 de examene pentru a fi expertă în acest domeniu. De asemenea, Adina Alberts se numără printre pionierii medicinei estetice românești.

adina alberts cine esteadina alberts cine este

Cine este Adina Alberts și ce afaceri are aceasta. Adina Alberts a obținut numeroase premii pentru cariera sa în domeniul medicinei estetice. Soția lui Viorel Cataramă a fost distinsă cu Premiul pentru Excelență în Sănătate, iar numeroase vedete de la noi din țară au apelat la ea.

Citește și:„A avut un prieten pe care l-a iubit mult și…”. Adina Alberts a dezvăluit motivul pentru care s-a călugărit sora ei

Citește și:Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, împlinesc 10 ani de căsătorie. Cum plănuiesc să sărbătorească: „Doar așa ne simțim compleți'

Citește și:Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar a refuzat să îl cheme la nuntă pe tatăl său. Artistul își dorește să se împace cu copiii: „Băiatul lui nici nu vrea să audă'

Citește și:Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…'

Cine este Adina Alberts și ce afaceri are aceasta

Adina Alberts s-a născut pe data de 5 februarie 1969, în Galați. A crescut în orașul Piatra Neamț și de profesie este medic estetician. Adina Alberts este căsătorită cu politicianul Viorel Cataramă, iar împreună au o fiică. Medicul estetician provine dintr-o familie a cărei mamă este de origine din Basarabia, iar tatăl provine din Prahova. Adina Alberts a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie  Carol Davila' în anul 1996 și a lucrat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca' din București, timp de 9 ani.

Doctorul Adina Alberts a construit clinica de chirurgie estetică CareZone Medical din București. De asemenea, este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgice Plastică și Microchirurgice Reconstructivă, al Societății Române de CHirurgie Estetică și al Uniunii Balcanice de Chirurgice Plastică, Reconstructivă și Estetică.

Adina Alberts a mai fost căsătorită cu olandezul Gerrit Willema Alberts, în perioada 2000-2009. Numeroase vedete au trecut pragul cabinetului său și chiar și soțul ei, Viorel Cataramă și-a făcut câteva operații estetice. În anul 2019 a ocupat locul 33 în Top 50 femei în economie.

Adina Alberts este căsătorită cu Viorel Cataramă de 10 ani

Adina Alberts este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați bărbati din România. Medicul estetician formează un cuplu de zece ani cu politicianul Viorel Cataramă, iar împreună au o fiică, Brianna Maria. Viorel Cataramă mai are 3 copii din căsniciile anterioare. Cei doi au o relația frumoasă și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.

„A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate.Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!', a declarat Adina Alberts pentru OK!Magazine

Ce sacrificii a făcut Adina Alberts pentru afacerea sa

Adina Alberts a făcut numeroase sacrificii pentru a ajunge unul dintre cei mai apreciați medici esteticieni de la noi din țară. Soția lui Viorel Cataramă a dezvăluit că a fost foarte dificil să pornească afacerea pe care o deține.

'Da. Am renunțat la distracții, la prieteni. Am avut multe obstacole pe care a trebuit să le depășesc. Am ales calea cea dreaptă, fără compromisuri, care este cea mai sigură, dar și cea mai grea! Apoi, din păcate, am pierdut în plan familial pentru că am divorțat. Și au urmat mulți ani în care clinica mi-a fost și casă și masă și familie și tot. Este dificil să pui pe picioare o afacere și punct! Că ești femeie sau bărbat, lucrurile stau cam la fel. Trebuie însă să găsești afacerea care ți se potrivește. Pentru mine chirurgia estetică a fost și este o pasiune. Și cred cu tărie că doar așa poți obține performanță.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton