Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

 Dumitrache Laura
.

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. Adriana Minea se numără printre ispitele feminine din sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii. Tânăra este pregătită să îi pună la încercare pe băieți, mai ales că ea a trecut prin experiențe dureroase în ceea ce privește relațiile de amor. Iată cine este Adrian Minea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. Adriana Minea este pregătită să le vină de hac bărbatilor infideli. Tânăra șatenă e una dintre ispitele celui mai nou sezon de la Insula Iubirii, emisiune difuzată pe Antena 1.

adriana mineaadriana minea

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. Andriana Minea este una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii 2023. Șatena se caracterizează ca fiind o persoană liniștită, căreia nu-i plac ieșirile. A acceptat provocarea Insula Iubirii pentru a-i demasca pe bărbatii infideli.

Citește și:Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și:Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii. Are 27 de ani și e model OnlyFans

Citește și:Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii. A avut o copilărie traumatizantă care i-a lăsat sechele

Citește și:Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7. Au de trecut cel mai dur test de fidelitate

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. Adriana Minea s-a născut pe 21 septembrie 1996 în Giurgiu. Are 26 de ani și este zodia Balanță. Adriana Minea locuiește în București și lucrează ca specialist în cosmetica pentru îngrijirea corpului. Ispita de la Insula Iubirii a decis să devină independentă după terminarea liceului și a urmat cu mare pasiune cosmetica. Adriana Minea s-a înscris în sezonul 7, Insula Iubirii pentru că vrea să se joace cu băieții. Tânăra se laudă cu un corp de zeiță, drept pentru care se potrivește perfect rolului de ispită.

Ispita a trecut prin experiențe dificil pe plan amoros și dorește să împărtășească lecțiile pe care le-a învățat din greșeli. Șatena a avut o relație de peste 6 ani, dar a fost înșelată, iar acum vrea să-i ispitească pe bărbati și apoi să îi lase. Adriana Minea a acceptat provocarea de a-i demasca pe bărbatii infideli. Până acum, la Insula Iubirii 2023, ispita a discutat cel mai mult cu Marius Budin, însă aceste e în continuare destul de rezervat, la fel ca iubita lui din celălalt resort, Ana Maria Măriuță.

Adriana Minea a participat la Puterea Dragostei

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. Nu este prima dată când Adriana Minea participă la un show de televizune. În urmă cu doi ani a participat la Puterea Dragostei pentru a-și cunoaște sufletul pereche. De-a lungul timpului, Adriana a avut parte de parteneri care au înșelat-o iar unui fost iubit i-a răspuns cu aceeași monedă.

„Sunt convinsă că-mi voi găsi marea dragoste aici. (…) În primul rând să mă respecte, să nu mă mintă, să nu mă înșele, pentru că au existat relații toxice în trecut și nu mai vreau să am parte de așa ceva. Fizic vorbind, înalt, brunet.

Cred că toate fetele au avut relații toxice, în care stăteai și credeai că te iubește, dar, de fapt, te înșela. Infidelitatea a fost din partea amândurora', declara la acea vreme Adriana Minea.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursă foto: Instagram / Facebook

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton