Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. A avut un început greu în viață: "Îmi închiriam hainele pe vremea aia"

.

Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. Alex Gavrilescu are o experiență de 17 ani în arhitectură, iar în prezent face parte din echipa Visuri la cheie, de la PRO TV. Alex Gavrilescu a avut un început greu în viață și dintotdeauna și-a dorit să îi poată ajuta pe oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. Alex Gavrilescu este unul dintre cei mai apreciați arhitecți de la noi din țară. De asemenea, este pasionat de sculptură și iubește lectura și tot ce ține de minimalism.

andrei gavrilescu tvandrei gavrilescu tv

Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. Face parte dintre membrii echipei Visuri la cheie, echipă care se ocupă cu îndeplinirea visurilor familiilor care nu au posibilitatea de a-și permite să aibă o locuință decentă.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața arhitectei Andra Marinescu de la Visuri la Cheie, după divorț: „Trebuie să știi să suporți singurătatea și să o gestionezi”

Citește și:Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la Cheie. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Decizia a fost în egalitate de ambele părți”

Citește și:Nadia Comăneci, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după ce tenismena a fost suspendată patru ani, în cazul de dopaj: „O îmbrățișez, să fie puternică…”

Citește și:Fostul logodnic al Loredanei Chivu a depus două plângeri penale pe numele ei. Care sunt cele patru capete de acuzare pentru care riscă 7 ani de închisoare

Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie

Alex Gavrilescu se numără printre cei mai cunoscuti și apreciați arhitecti din România. Are o carieră de 17 ani în domeniul arhitecturii, iar în prezent face parte din echipa Visuri la cheie, de la PRO TV. Alex Gavrilescu a urmat Liceul de Arte, secția Arhitectură, și a fost încurajat de mama sa să picteze și să deseneze. De asemenea, acesta a absolvit și studiile superioare.

Până să fiu sprijinit, am fost încurajat enorm de mult de mama mea, o vedeam fericită când mă vedea pictând și desenând, apoi, la 15 ani, când am intrat la Liceul de Arte, la secția de arhitectură, am întâlnit omul care a pus în mine sămânța arhitecturii și anume profesorul meu, care ulterior, mi-a devenit cel mai bun prieten. Am lucrat cu el în timpul liceului și 4 ani după, iar toate bagajele pe care mi le-a oferit la drum m-au făcut omul care sunt azi', a spus Alex Gavrilescu.

Alex Gavrilescu a povestit că și-a dorit foarte mult să devină arhitect, iar în timpul studenției, iar seara se întâlnea cu oameni de afaceri pentru a construi restaurante.

„Ziua eram student, noaptea jucam rol de arhitect. Aveam un grad de nebunie, mă întâlneam cu oameni de afaceri pentru a face restaurante în București. Îmi închiriam hainele pe vremea aia. Refuzam să iau toți banii după ce munceam, lăsam o sumă pe caiet. Când mai aveam alte afaceri, mă duceam la restaurantul respectiv, consumam cu potențialul client și doar semnam. Toți ziceau: «Ce e cu ăsta, mă?» Acum nu mai fac asta. Mă interesam înainte de omul cu care trebuia să mă întâlnesc',  a mărturisit Alex Gavrilescu.

Alex Gavrilescu a avut un început greu în viață

Alex Gavrilescu este pasionat și de sculptură și iubește să citească. Deși acum are o carieră de succes în arhitectură, Alex Gavrilescu a avut un început greu în viață, motiv pentru care acum își dorește să ajute cât mai multi oameni. Alex Gavrilescu se simte mândru că face parte din echipa Visuri la cheie, de la PRO TV și își dorește să ajute cât mai multe familii.  

„Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei. Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. (…) Sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei   și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe', a mai spus arhitectul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton