Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite: "La 14 ani lucram pentru Mbappé sau Benzema..."

 Dumitrache Laura
.

Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu. În ediția de marți seara, telespectatorii emisiunii Chefi la cuțite au avut parte de momente surprinzătoare. Alex Mihoc, un tânăr de 18 ani, i-a cucerit pe cei trei jurați și a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite. În ediția patru a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, un tânăr de 18 ani i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatul său. Chef Scărlătescu nu a stat pe gânduri și i-a oferit cuțitul de aur.

Alex Mihoc are până în prezent o evoluție fabuloasă, fiind pe lista semifinaliștilor, însă cu toate astea, tânărul l-a enervat pe chef Cătălin Scărlătescu în ultima ediție, astfel că juratul nu a ezitat și și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care și-a organizat activitatea. La final însă, tensiunile au dispărut, iar acum concurentul se luptă pentru marele premiu.

'Mă supăr doar pe el cel mai tare pentru că simt că vine dintr-o bucătărie foarte spectaculoasă…', spunea Cătălin Scărlătescu despre Alex Mihoc.

chefi la cutitechefi la cutite

Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite, sezonul 12. Alex Mihoc are o mare experiență experiență în artele culinare și a decis să vină la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Povestea de viață a lui Sorin Răzvan Butnariu, de la Chefi la cuțite, concurentul devenit preot: „S-a întâmplat după moartea mamei mele”

Citește și:Povestea de viață emoționantă a Gabriela Țugui, concurentă la Chefi la Cuțite: „Mama ne-a părăsit, iar tata era alcoolic”

Citește și:Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum' / EXLCUSIV

Citește și:Cum s-au cunoscut Dana Roba și actualul iubit, Beniamin. S-au reîntâlnit după 14 ani: „Când am văzut-o, m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că…'

Cine este Alex Mihoc, tânărul de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite, sezonul 12

Alex Mihoc, în vârstă de 18 ani, locuiește în Franța și este pasionat de bucătărie. Alex a dezvăluit că a început încă din copilărie să gătească, mai exact, în timpul unei probe pentru școală, în clasa a VIII-a. Alex Mihoc a decis să vină la Chefi la cuțite, sezonul 12, cu o idee unică. Acesta a făcut un preparat numit „linge-mă'. Jurații nu au folosit tacâmurile pentru a gusta din el, ci au degustat cu limba de pe farfurie.

Am gătit cu mama de mic și eram mereu în bucătărie cu ea. (…) Dorința mea este să revin în țară, să am un proiect și să construim ceva. Îmi doresc să aducem gastronomia franceză în România.Am vrut să fac ceva care nu s-a mai făcut. Am vrut să vă demonstrez că am idei mai nebune, să zicem. În farfuria mea o să am dulce, sărat, amar și acru. Bucătăria cere sacrificii foarte mare, trebuie să te dedici la maxim. Bucătăria m-a învățat să fiu foarte organizat zi de zi. La vârsta de 14 ani trăiam singur în Paris, fără părinți. Îmi făceam de mâncare și îmi spălam hainele singur', a povestit concurentul.

Alex Mihoc a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au rămas impresionați când au aflat că trebuie să lingă farfuria pentru a gusta din preparat.Chef Dumitrescu a fost primul care a încercat preparatul.

Eu nu înțeleg ce am lins! Eu vreau să cunosc omul care a gândit genul ăsta de farfurie', a spus cheful. „Mie mi-au plăcut culorile', a completat chef Cătălin Scărlătescu. După ce a pășit în fața juraților, Alex Mihoc le-a povestit juraților că a lucrat pentru echipa națională de fotbal a Franței. „Am început bucătăria la 13 ani, am fost mereu pasionat de bucătărie, iar în clasa a VIII-a am decis să mă înscriu la Școala Ferrandi Paris timp de 3 ani. Apoi, am lucrat în diferite restaurante. Am început că echipa națională de fotbal a Franței. Lucram pentru Mbappé sau Benzema și plecam cu ei în fiecare țară. Și eu eram uimit că, la 14 ani, găteam pentru superstaruri!'.

La doar 16 ani, Alex a lucrat într-un restaurant cu trei stele Michelin. Chef Florin Dumitrescu a fost primul care a scos cuțitul de aur pe masă.„Eu îți fac prima ofertă!'. Chef Scărlătescu a reacționat imediat și a pus cutitul de aur pe masă. Alex Mihoc i-a surprins pe jurați după ce a spus că se aștepta la trei cuțite de aur, nu doar două. Acest lucru l-a făcut pe Florin Dumitrescu să își retragă oferta. Așadar, tânărul de 18 ani a luat cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton