Cine este Alexandra Balea de la Love Island 2023. Are 23 de ani și este studentă la Medicină

 Dumitrache Laura
.

Cine este Alexandra Balea de la Love Island 2023. Love Island este celebru în peste 25 de țări, iar în curând va fi disponibilă și la noi. Love Island va putea fi urmărit în premieră pe Voyo pe 1 octombrie și pe PRO TV din 2 octombrie. Alexandra Balea este una dintre cele cinci concurente din emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Balea, de la Love Island 2023. Love Island este un format original britanic, iar succesul colosal de care s-a bucurat i-a determinat pe cei de la Pro TV să cumpere formatul și să îl reproducă și în România. Cinci fete și cinci băieți vor participa la Love Island și se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

379918517_1373080140299156_2144774025912542518_n379918517_1373080140299156_2144774025912542518_n

Cine este Alexandra Balea, de la Love Island 2023. Alexandra Balea își dorește să-și întâlnească marea iubire, motiv pentru care a acceptat să participe la Love Island. Are 23 de ani și petrece mult timp pe rețelele de socializare, unde este urmărită de mii de internauți.

Citește și:Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Premiul este de 50.000 de euro

Citește și:Când începe emisiunea Love Island, la Pro TV, prezentată de Alina Ceușan: „Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor!”

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă amanta lui Alex Ashraf. Au apărut imagini cu ea făcând videochat. Zăvo: „Cum să pleci tu de lângă un diamant? A făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani”

Citește și:Chefi la cuțite 28 septembrie – Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea, a fost eliminată: „Tarta pe care ai făcut-o era crudă!'

Cine este Alexandra Balea de la Love Island 2023

Alexandra Balea se numără printre cele cinci fete de la Love Island 2023. Are 23 de ani și este studentă în anul III la Medicină. Tânăra a acceptat să participe la Love Island deoarece își dorește să-și întâlnească sufletul pereche și este deschisă în fața unei relații serioase. Alexandra Balea își dorește o relație, dar a menționat că viitorul partener trebuie să știe că dacă a fost infidel, nu îl va uita niciodată. Alexandra Balea este activă în mediul online și este urmărită de mii de internauți.

Alexandra se caracterizează ca fiind o fire spontană, iar printre preferintele ei se află și aventurile cu prietenii. Pe lângă facultate, Alexandra Balea este pasionată de citit și împarte titlul cărților cu cei care o urmăresc. De asemenea, îi place să facă sporturi noi, precum yoga și pilates. Concurenta de la Love Island colaborează cu diferite magazine sau locații, iar pe rețelele de socializare postează imagini de la diverse ședinte.

10 concurenți participă la Love Island 2023

Cinci băieți și cinci fete vor participa la Love Island, unde speră să-și întâlnească sufletul pereche. Fetele trebuie să aleagă un concurent cu care să formeze un cuplu, iar evoluția lor va fi urmărită de telespectatori. Love Island este un reality show care are mare succes în multe țări din întreaga lume. Cei zece concurenti vor petrecere 24/24 de ore într-o vilă de lux, iar cuplurile formate se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Alina Ceușan va prezenta Love Island România, iar emisiunea va fi difuzată pe 2 octombrie. Participanții trebuie să le câștige inimile telespectatorilor care vor avea ocazia să îi urmărească cu ajutorul unei aplicații. Oamenii pot vota cuplul favorit și își pot exprima părerile despre ce se întâmplă pe insulă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton