Cine este Alexandra Căpitănescu de la Vocea României 2023. Are 19 ani și a făcut senzație pe scenă: "Cred că ești un artist înnăscut"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Alexandra Căpitănescu de la Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu se numără printre cei 4 finaliști de la Vocea României. Alexandra Căpitănescu are 19 ani și face parte din echipa lui Tudor Chirilă. Iată mai multe detalii despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Căpitănescu de la Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu s-a calificat în etapa live-urilor la Vocea României 2023, având un moment artist și o interpretare uimitoare. Tudor Chirilă a ales ca ea să îi reprezinte echipa în următoarele etape ale emisiunii. Tânăra a trecut și de galele LIVE, dar și de seminifinală, astfel că acum se află pe lista celor 4 finaliști din acest sezon.

alexandra vocea romanieialexandra vocea romaniei

Cine este Alexandra Căpitănescu de la Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu a oferit un moment artistic absolut spectaculos în ultima etapă a knock-out-urilor, iar Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe alături de ea. Acum, ea e una dintre cei 4 finaliști.

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat: „ProTV nu e televiziunea maică-mii!”

Citește și:Gestul neașteptat făcut de Irina Rimes, la Vocea României, față de Theo Rose și Horia Brenciu: „Aș vrea să le dau mâna acestor antrenori pentru că…”

Citește și:Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt. Regretata actriță s-a stins din viață la 70 de ani

Citește și:Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul „Lia”, de pe Antena 1: „Mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat”

Cine este Alexandra Căpitănescu de la Vocea României 2023

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Tânăra își dorește să devină fizician medical, dar este pasionată de muzică. Astfel, Alexandra Căpitănescu a decis să participe la Vocea României 2023, impresionându-i pe antrenori. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto. Cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au Talent. La preselecții, tânăra i-a uimit pe jurați cu vocea ei, iar Smiley și-a exprimat dorința ca Alexandra Căpitănescu să facă parte din echipa lui.

Tu cred că ești un artist înnăscut! Mi-aş dori să am şansa să lucrez cu tine, să te am în echipa mea', a declarat Smiley. Ulterior, Alexandra Căpitănescu a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare e studiată.. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!', i-a spus solistul de la Vama.

Alexandra Căpitănescu a trecut etapa LIVE, la Vocea României 2023

Acum, Alexandra Căpitănescu este concurentă la Vocea României, iar Tudor Chirilă este antrenorul ei. Tânăra a cântat în duet cu Rania Petricescu si Cristina Budeanu, iar Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Alexandra Căpitănescu.

Alexandra Căpitănescu a fost prima care a urcat pe scenă, cu melodia „Sunt vagabondul vieții mele', interpretare care l-a făcut pe Smiley să exclame „Ce demență!. .

Cel mai nebun moment a fost al Alexandrei. A trecut prin trei genuri diferite și foarte mișto fiecare parte.', a spus Smiley despre momentul Alexandrei Căpitănescu. Tudor Chirilă a fost extrem de bucuros de faptul că ceilalți mentori au remarcat progresele concurentilor săi, iar la final a anunțat că merge mai departe cu Alexandra Căpitănescu.

Cine sunt cei 4 finaliști de la Vocea României

Sezonul 11 Vocea României, de la Pro TV, a ajuns la final. Patru finaliști vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, dar nu înainte de a-i convinge pe telespectatori care este cel mai talentat. Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt cei patru concurenti care vor cânta în finala Vocea României, care va avea loc pe 15 decembrie 2023, de la ora 20.30.

În urma momentelor conturate pe scena Vocea României, în fața antrenorilor și a spectatorilor, doar patru concurenti dintre cei care au cântat au fost aleși să participe mai departe în marea finală. Cei cinci antrenori i-au încurajat pe concurentii Vocea României care vor merge mai departe în finala Vocea României, iar votul acordat a fost al publicului, care i-a ales pentru a se duela în marea finală pe 15 decembrie 2023.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton