Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite. A fost victima bullying-ului în copilărie și s-a despărțit de fostul soț

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite. Jurații, cu excepția lui Chef Ștefan Popescu, și-au ales echipele din acest sezon, cel cu numărul 13. Din echipa turcoaz, condusă de Chef Orlando Zaharia, face parte și Alexandra Gabriela Veber, o tânără cu o poveste de viață emoționantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite. Anul acesta, echipele s-au împărțit în felul următor: Chef Orlando Zaharia are tunica turcoaz, Chef Alexandru Sautner pe cea galbenă, iar Chef Richard Abou Zaki pe cea roz. Chef Ștefan Popescu nu a avut prilejul să-și alcătuiască o echipă, dar are în continuare un rol important în cooking show-ul de la Antena 1.

alexandra-gabriela-veber-1alexandra-gabriela-veber-1

Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite. Printre concurenții din echipa lui Chef Orlando Zaharia se numără și Alexandra Gabriela Veber. Tânăra are 34 de ani și și-a descoperit de mică pasiunea pentru gătit. A activat în domeniu vreme de șase ani, dar acum nu mai profesează ca bucătar.

Citește și: Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki a reacționat dur: „E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic”

Citește și: Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. E prietenă cu Anamaria Prodan și și-a sărutat un coleg de la Chefi la cuțite

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au afisașt în Dubai ca și cum s-au fi căsătorit civil. Fanii le-au urat „Casă de piatră!” și i-au felicitat că vor fi părinți. Reacția manelistului

Citește și: Daniel Onoriu și Isabela au divorțat în mod oficial: „S-a terminat. Sper că va avea alt nume. Nu mai e soția mea. De dragul celor 5 ani…”

Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite

Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite. Alexandra Gabriela Veber are o poveste de viață impresionantă. Aceasta s-a descris încă din preselecții ca o fire sensibilă, ce nu are încredere în ea. Tânăra le-a povestit juraților de la Chefi la cuțite că, în copilărie, a fost victima bullying-ului, fiind marginalizată, fapt ce a afectat-o pe termen lung.

„Niciodată nu am avut încredere în mine. Mergând pe stradă, nu am curaj să privesc lumea în ochi prea mult. Sunt și foarte sensibilă. Plâng destul de mult. Și când sunt bucuroasă și când sunt tristă. Am fost un copil care a suferit de bullying de la grădiniță și până am plecat în Islanda.

Nu m-am înscris eu la Chefi la cuțite. Am fost înscrisă de niște prieteni care îmi cunosc pasiunea pentru gătit. Atunci am hotărât să dau curs acestei provocări', a povestit Alexandra Gabriela Veber la preselecțiile de la Chefi la cuțite.

Alexandra Gabriela Veber face parte din echipa lui Orlando Zaharia la Chefi la cuțite

Cine este Alexandra Gabriela Veber de la Chefi la cuțite. Alexandra Gabriela Veber a locuit în străinătate timp de 9 ani și a lucrat în bucătărie 6 ani. S-a întors în România după despărțirea de fostul ei soț, iar în prezent nu mai lucrează ca bucătar.

Alexandra Gabriela Veber a primit trei cuțite din partea juraților în preslecțiile de la Chefi la cuțite. Aceasta le-a pregătit atunci o farfurie cu multe elemente, vedeta fiind un mușchiuleț de vită. Tânăra a fost extrem de emoționantă când a aflat că trece mai departe, dorindu-și foarte mult să facă parte din show, deși nu s-a înscris singură.

Concurenta a făcut impresie bună și în bootcamp, la Chefi la Cuțite, astfel că Chef Orlando Zaharia a ales-o în echipa lui, cea cu tunică turcoaz. Din ea mai fac parte Alexandru Săbădeanu, Mihai Dragomir, Daniel Ilie, Tatiana Găman, Lucia Susanu și Bogdan Năstase.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton