Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Este sportiv de performanță și antrenor de fitness

 Dumitrache Laura
.

Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Alexandru Bunea a primit tunica magenta și a reușit să treacă de probele eliminatorii din bootcamp. Tânărul face parte din echipa lui Florin Dumitrescu și este încântată să participe la Chefi la cuțite, sezonul 12.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 12 și-au ales concurentii care vor face parte din echipele lor. Alexandru Bunea se numără printre aceștia și a primit tunica mangenta din partea lui Florin Dumitrescu.

Alexandru Bunea se numără pe lista semifinaliștilor de la Chefi la cuțite, însă înainte de a ajunge aici și a se lupta pentru marea finală, a trecut prin momente mai puțin plăcute. A fost la un pas de a fi eliminat de 2 ori, însă a fost salvat de fiecare dată, astfel că acum a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

imgimg

Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Alexandru Bunea are 34 de ani și s-a născut în București. Lucrează ca bucătar de aproximativ 14 ani și este pasionat de sport. Alexandru a venit la Chefi la cuțite însotit de soția sa, iar la preselecții i-a uimit pe jurați cu un aperitiv special.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle: „Ce n-ai înțeles? Zici că ești nebun!”. Ce l-a scos din sărite

Citește și:Chefi la cuțite 27 septembrie – Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat. Făcea parte din echipa lui Sorin Bontea

Citește și:Artistul Guess Who a fost prins drogat la volan: „A fost întocmit dosar penal”. Rezultatul testului ar fi ieșit pozitiv la cocaină

Citește și:Cum au fost suprinși fiii lui Ștefan Bănică Jr., Radu și Alexandru, într-o fotogafie rară. Lavinia Pîrva: „Fratele cel mic îl idolatrizează pe cel mare”

Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Alexandru Bunea are 34 de ani și vine din București. Este de profesie sportiv de performanță și antrenor de fitness. Alexandru Bunea este campion național la powerlifting și lucrează ca bucătar de 14 ani. Concurentul a povestit la preselecții că în trecut a avut probleme cu kilogramarele, motiv pentru care a slăbit. Pentru a se menține în formă, Alexandru tine dietă și nu consumă carne.

„Când aveam 14 ani, părinții mei au divorțat, iar eu am început să nu mai frecventez școala. Am renunțat la școală. Aveam niște anturaje dubioase și până să fiu arestat pentru trafic de droguri nu am realizat cu adevărat că o luasem pe o pantă greșită. Am scăpat cu o suspendare, dar acela a fost momentul în care m-am hotărât să-mi schimb viața', a povestit Alexandru Bunea.

Alexandru Bunea lucrează ca bucătar la o cantină

Concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 12 lucrează ca bucătar la o cantină și ocazional merge la evenimente private. Tânărul de 34 de ani le-a pregătit chefilor Frierd Tofu și i-a impresionat.

„O să gătesc Fried Tofu, un fel de brânză prăjită vegană. Preparatul acesta este pur și simplu un preparat din mintea mea, nu e inspirat de nicăieri. Sper să iasă ceva de vis. O să  fie o nebunie de gusturi și cu siguranță o să mă ducă mai departe.Merit să ajung într-o echipă pentru că pot să arăt că merge să gătesc și vegetarian, vegan, cu gust.', a povestit Alexandru Bunea.Preparatul său i-a adus trei cuțite, iar după probele eliminatorii din bootcamp, Alexandru Bunea a primit tunica magenta din partea lui Florin Dumitrescu.

Chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă și își vor pregăti concurentii pentru a ajunge în marea finală. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au un asistent cu o listă consistentă de atribuții. Rikito Watanabe, fost concurent Chefi la cuțite, sezonul 9, îi va ajuta pe chefi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton