Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Formează un cuplu cu Mario Fresh și este fiica Andreei Esca

 Dumitrache Laura
.

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Alexia Eram și fratele său, Aris Eram, formează una dintre cele nouă echipe de la America Express 2023. Cei doi au decis să accepte provocarea și să meargă pe Drumul Soarelui. Iată cine este Alexia Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este seara decisivă la America Express! În această seară are loc marea finală, iar lupta se dă chiar între echipa Alexia și Aris Eram și cea formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Emoțiile și suspansul sunt cuvintele cheie care descriu ultima ediția din acest sezon America Express, astfel că taberele sunt foarte bine împărțite, fiecare echipă având parte de numeroase susțineri.

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Alexia Eram este fiica Andreei Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. La vârsta de 23 de ani, tânăra a reușit să devină influencer și acum se bucură de multă celebritate, fiind urmărită de mii de internauți pe rețelele de socializare.

alexia eramalexia eram

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Alexia Eram a devenit cunoscută publicului atât datorită prezenței mamei sale în televiziune, cât și prezentei sale în mediul online. Tânăra își câștigă singură banii, deși provine dintr-o familie înstărită.

Citește și:Alexia Eram a împlinit 23 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Esca: „Când am aflat că sunt însărcinată, strigam pe stradă de fericire'

Citește și:Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate'. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

Citește și:Alina Laufer, primele declarații despre accidentul rutier în care putea să-și piardă copiii: „Când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge…”

Citește și:Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns pe Instagram: „Ea a fost sufletul familiei”

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Alexia Eram s-a născut pe 31 august 2000, în București, și este fiica Andreei Esca, prezentatoarea de știri de la Pro TV, și a lui Alexandre Eram. Tânăra are părul șaten și e zodia Fecioară. Aceasta are un frate, pe Aris Eram, alături de care participă la America Express, sezonul 6.

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de șapte ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Alexia a povestit că îl plăcea pe Mario din punct de vedere artistic, iar Andreea Esca a fost cea care a ajutat-o să-l întâlnească pe artist. În anul 2016, ea a participat la lansarea piesei lui Alex Velea „Ziua mea', știind că Mario va fi prezent la eveniment.

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea».Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu”,a povestit fiica Andreei Esca.

Dacă până acum Alexia Eram părea nehotărâtă în legătura cu nunta, creatoarea de conținut a dat de înțeles, recent, în podcastul Giuliei, că este pregătită să facă acest pas cu Mario Fresh. Deocamdată, cei doi sunt ocupați cu proiectele profesionale, însă au în plan să se căsătorească atunci când lucrurile se mai așează în viața amândurora.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.  Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara’, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom’.

De ce nu a vrut Alexia Eram să plece cu Mario Fresh la America Express

Deși formează un cuplu frumos cu Mario Fresh, Alexia Eram a ales să participe la America Express, sezonul 6, cu fratele ei, Aris, în loc să facă echipă cu iubitul ei. Fiica Andreei Esca e de părere că ea și Aris își rezolvă mai ușor micile neînțelegeri, generate de stresul competiției, decât dacă ar s-ar afla cu partenerul ei. Așadar, acesta este motivul pentru care Alexia Eram nu a vrut să plece cu Mario Fresh la America Express.

‘Nu, cred că a fost cea mai bună decizie. Cred că între frați este o conexiune unică, cred că orice…te înțelege sută la sută, poți vorbi cu el orice, certurile nu sunt chiar certuri, sunt așa certuri frățești. Te cerți și în două minute…oricum e fratele tău. Așa poți să fii tu. Dacă mergi cu un prieten poate ești mai abținut și nu poți să spui orice. Dacă mergi cu partenerul, dintr-o relație de cuplu e și mai greu. Cu un frate mi se pare cea mai bună (nr. Variantă)’, a spus Alexia Eram la Xtra Night Show.

Alexia Eram – Carieră

Alexia Eram este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din România, iar de câțiva ani are succces în mediul online. Alexia Eram își câștigă singură existența, deși provine dintr-o familie înstărită.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc', a spus Alexia Eram.

De ce Alexia și Aris Eram vorbesc în franceză la America Express

Odată cu participarea lor la America Express, mulți s-au întrebat de ce Alexia și Aris Eram vorbesc în franceză în concurs. Ei bine, tatăl lor, Alexandre Eram, provine din Franța și a decis să-și învețe copiii limba franceză.

Soțul Andreei Esca și-a dorit ca Alexia și Aris să cunoască și limba sa de origine, De la început am încercat ca eu să vorbesc în franceză cu copiii, iar Andreea în română. Am încercat să păstrăm un echilibru în casă’, a declarat Alexandre Eram.

Alexia Eram a terminat facultatea la Londra

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Alexia Eram a studiat Facultatea la Londra, dar a decis să se întoarcă în țară,pentru a se ocupa de cariera sa. Fiica Andreei Esca a urmat cursurile de la University of Creative Arts, unde a obținut o diplomă cu licentă cu Specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei. Alexia Eram este pasionată de haine, motiv pentru care a decis să urmeze studiile în domeniul modei.

„Sunt pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema.Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit.Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai', a declarat Alexia Eram în cadrul unui podcast.

Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale, Andreea Esca

Alexia Eram lucrează și la revista mamei sale, A list Magazine, unde are un salariu de 2.500 de euro pe lună și spune că muncește mult pentru acești bani, nu îi primește doar pentru că este fiica mamei sale.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing.

Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator‘, a mărturisit Alexia Eram la „Drive in with Andrei Niculae’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton