Cine este Alexia Țalavutis. E căsătorită cu un regizor și vrea să devină mamă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alexia Țalavutis. Alexia Țalavutis este una dintre concurentele de la Te cunosc de undeva, sezonul 17. Ea va face echipă cu Dima Trofim, cel cu care a format un cuplu în serialul „Pariu cu viața'. La 31 de ani, artista se laudă cu un public minunat, care o adoră, dar și cu un soț care o iubește necondiționat. Aceasta e căsătorită cu un cunoscut regizor din România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexia Țalavutis. În urmă cu câteva zile, cei de la Antena 1 au anunțat lista concurenților din noul sezon Te cunosc de undeva. Mare le-a fost bucuria fanilor atunci când i-au văzut numele Alexiei Țalavutis. După serialul fenomen „Pariu cu viața', tânăra cântăreață revine astfel pe micile ecrane într-un nou format, de care e foarte e entuziasmată.

alexia-talavutis-1alexia-talavutis-1

Cine este Alexia Țalavutis. Alexia Țalavutis s-a născut pe data de 27 mai 1990, în orașul Constanța. Are 31 de ani și o carieră la care mulți visează. Conform wikipedia.ro, ea e cântăreață, dansatoare, prezentatoare de emisiuni de radio și actriță de televiziune română. A fost membră a trupei Lala Band, formație care a avut mare succes la public.

Citește și: Alexia Talavutis spune tot despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea:”E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii”

Citește și: Alexia Talavutis s-a căsătorit la malul mării

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:”Dumnezeu a făcut dreptate”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, schimb de replici în direct:”Nu pricep lipsa de bun simț…”

Cine este Alexia Țalavutis

Alexia Țalavutis și-a făcut părinții mândri încă de la o vârstă fragedă. La doar șase ani, ea a fost co-prezentatoare în cadrul unei emisiuni TV pentru copii. Descoperindu-și din timp pasiunea pentru artă, ea a urmat cursurile Liceului de muzică George Enescu din București. Mai apoi, ea a studiat teatrul și jurnalismul.

Alexia Țalavutis a devenit cunoscută în toată țara în urmă cu mai bine de un deceniu. Serialul „Pariu cu viața' i-a adus un succes formidabil, la fel ca în cazul celorlalți actori. În peliculă, ea interpreta personajul Monica Bora și forma un cuplu cu Dima Trofim. După terminarea serialului și destrămarea trupei LaLa Band, ea s-a focusat pe cariera ei solo.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim fac echipă la Te cunosc de undeva

Cine este Alexia Țalavutis. Alexia Țalavutis va face din nou echipă cu Dima Trofim, însă la Te cunosc de undeva. Amândoi sunt entuziasmați de noul proiect din viața lor și speră că se vor descurca bine.

„Îmi place mult formatul emisiunii şi mă bucur mult să fac parte din sezonul 17 Te cunosc de undeva!, cu atât mai mult cu cât voi face din nou pereche cu Dima Trofim. Avem sute de ore petrecute împreună pe scenă, pe platourile de filmare şi multe amintiri din perioada Lala Band cu turnee. Acesta cred că este cel mai mare avantaj al nostru, că ne cunoastem atat de bine.

Cea mai mare provocare este să ne apropiem cât mai mult de artişti mari precum Whitney Houston, Prince sau Lady Gaga. Suntem pregătiţi să primim în viaţa noastră orice personaj şi să muncim la dublu!', a spus Alexia Țalavutis despre Te cunosc de undeva, conform a1.ro.

Artista își dorește să devină mamă

Cine este Alexia Țalavutis. Alexia Țalavutis e căsătorită ci Alex Fotea. El a fost unul dintre regizorii serialului „Pariu cu viața', timp de peste patru ani. Amândoi își doresc să-și mărească familia, în viitor.

„Știu că o să fiu o mamă foarte bună. Eu m-am văzut dintotdeauna mamă tânără, dar lucrurile nu s-au întâmplat așa pentru că viața te duce altfel și câteodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Și, da, sunt pregătită! Eu voiam trei copii, acum nu știu cât o să mai am timp', a spus actrița pentru cancan.ro.

Lista concurenților de la Te cunosc de undeva, sezonul 17

Noul sezon de la Te cunosc de la undeva este pe calea să înceapă. 16 vedete din România au acceptat să participe la emisiunea de la Antena 1. Artiștii sunt gata să sufere cele mai drastice transformări și să pună în scenă numere impresionante.

Concurenții din sezonul 17 Te cunosc de undeva sunt Emi și Cuza, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Ana Odagiu și Monica Odagiu, Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Maria Buză și Paula Chirilă, Zarug și Jazzy Jo, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Romică Țociu și Carmen Chindriș.

Sursă foto: Antena 1, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton