Cine este Amalia Mihart de la Chefi la Cuțite 2023. A reușit să învingă cancerul: "În această boală, psihicul te doboară..."

 Dumitrache Laura
.

Cine este Amalia Mihart de la Chefi la cuțite 2023. În urmă cu o săptămână, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au format echipele la Chefi la cuțite. Amalia Mihart se numără printre cei 21 de concurenți și a face parte din echipa cu tunici negre, a lui Cătălin Scărlătescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Amalia Mihart de la Chefi la cuțite 2023. În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, cei trei jurați și-au ales concurenții din echipele pe care le vor conduce în sezonul 11. Amalia Mihart a fost selectată să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

amalia mihart chefi la cutiteamalia mihart chefi la cutite

Cine este Amalia Mihart de la Chefi la cuțite 2023. Amalia Mihart a fost fericită după ce a aflat că a fost aleasă să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Concurenta este pasionată de gătit și vrea să facă provocărilor de la Chefi la cuțite.

Citește și: Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că…”

Citește și:Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că…”

Citește și:Când s-au împrietenit, de fapt, Radu Ștefan și Violeta Bănică: „Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei, la noi…” / Relația lor nu a fost mereu așa apropiată ca acum

Citește și:Pepe, mesaj emoționant pentru soția lui, Yasmine, de ziua ei: „Sunt cel mai norocos om din lume că te am și…”

Cine este Amalia Mihart de la Chefi la cuțite 2023

Amalia Mihart se numără printre cei 21 de concurenți aleși la Chefi la cuțite. În vârstă de 31 de ani, Amalia Mihart este designer vestimentar și se declară o olteancă ambițioasă. Tânăra este căsătorită și este mama a doi copii minunați și este foarte mândră de cariera sa.

Amalia Mihart este pasionată de gătit și a decis să își pună la încercare talentul culinar. Amalia Mihart s-a descurcat foarte bine la preselecțiile Chefi la cuțite și a primit tunica neagră din partea lui Cătălin Scărlătescu. Dacă va câștiga concursul, Amalia Esa Mihart vrea să își deschidă o asociație prin care să îi ajute pe bolnavii de cancer.

Numele meu este Amalia Mihar, am 31 de ani și sunt olteancă 100%, dar și antreprenor de succes.Știți cum zice românul, femeia trebuie să fie bună la toate și eu chiar sunt. Am vrut să vin cu un preparat special și să dau chefii pe spate.„, a spus Amalia Mihart în preselecții.

Amalia Mihart a învins cancerul

Amalia Mihart i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite după ce a pregătit o rețetă de pulpă de rață confit cu cartof fondat și dulceață de ceapă roșie. Amalia Mihart se declară o femeie puternică, mai ales după ce a învins cancerul. În trecut, concurenta a fost diagnosticată cu cancer la gât, dar după ce a acceptat să facă tratament în străinătate, a reușit să învingă crunta boală.

Pot să fiu un exemplu de femeie puternică, fiindcă la un moment dat viața m-a încercat foarte greu și doar cu multă putere și ajutor de la Dumnezeu poți depăși aceste lucruri. Am fost tentată, cumva, să fiu supărată pe Dumnezeu. Am avut cancer la gât. Eram tânără, aveam un băiețel acasă. De lângă care a trebuit să plec, fiindcă am ales să nu fac tratamentul în România. Eu când am ajuns la Paris eram deja stadiul 2. Chiar este și a fost o traumă, nu știu.

Să fii tânăr și să descoperi lucrul ăsta, cu un bebe mic acasă, de un an. Nu este cea mai ok veste pe care o poți primi. În această boală, psihicul te doboară în primul rând. Am fost supărată pe Dumnezeu. Pentru că primul lucru pe care îl spui într-o situație de genul acesta este: De ce eu, Doamne? De ce eu, nu știu. Dar odată cu trecerea timpului am văzut câți oameni buni îmi sunt alături, mi-au dat putere să înțeleg că este doar un impas în viața mea, care oricum va trece.„, a declarat Amalia Mihart.

Amalia Mihart: „Viața mea a început cu adevărat după ce m-am întors de la tratament”

Concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a povestit că a devenit o femeie puternică și are un sfat pentru persoanele care trec prin aceeași situație. Amalia Mihart se simte bine acum și este dispusă să lupte pentru a ajunge cât mai departe la Chefi la cuțite.

Am înțeles că trebuie să fiu o luptătoare și să gândesc pozitiv. Îi sfătuiesc pe toți oamenii care trec prin asta astăzi să lupte pentru visul lor. Viața mea a început cu adevărat după ce m-am întors de la tratament. Sunt o mamă împlinită, un om de succes.

Acum totul e mai frumos, mai perfect, mai potrivit. Cu marele premiu vreau să-mi deschid o asociație și să ajut toți oamenii cu problemele pe care eu le-am avut, ca să aibă putere să depășească impasul în care se află', a dezvăluit tânăra. La finalul bootcampului, Cătălin Scărlătescu a fost surprins de reacția Amaliei după ce a aflat că va face parte din echipa lui.

„E bătăioasă, e nervoasă, e foarte luptătoare și nu s-ar da la o parte pentr nimic pentru a câștiga, așa că, din punct de vedere al atitudinii și al gustului, ea este top', a zis Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton