Cine este Ana Bodea, actrița din serialul Lia, de la Antena 1. A studiat în Moscova

.

Cine este Ana Bodea. Tânăra actriță joacă în rolul principal feminin în noul serial de la Antena 1. Telespectatorii o vor putea urmări în producția „Lia”, alături de Ștefan Floroaica și Ioana Blaj. Acest proiect este tot o adaptare după o producție turcească, la fel cum a fost și serialul „Adela”, tot de la Antena 1, dar și serialele de la televiziunea concurentă, de la Pro TV: „Vlad” și „Clanul”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Echipa de scenariști vor crea o poveste care pleacă de la cea de bază din serialul Asla Vazgeçmen (Niciodată un renunţ). Adaptarea este adusă pe micile ecrane din România de grupul de succes format din Ruxandra Ion, Bianca Mina și Radu Grigore. Mulți au fost surprinși inițial de asemănarea fizică dintre Ana Bodea și Mara Oprea, protagonista din Adela, dar cele două mai au un lucru în comun: baletul.

cine-este-ana-bodea-1cine-este-ana-bodea-1

Cine este Ana Bodea

Ana Beatrice Bodea s-a născut la data de 5 iulie 2000. Are 22 de ani și este zodia Rac. A absolvit Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, apoi a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Acum joacă rolul principal feminin în serialul „Lia – soția soțului meu”, noul proiect al Ruxandrei Ion de la Antena 1. Are un iubit, pe numele său Andrei Ivan. Și el este la rândul lui absolvent de UNATC, iar acum lucrează ca actor freelancer.

Cine este Ana Bodea. Cei doi formează deja un cuplu de câțiva ani și par foarte îndrăgostiți, conform postărilor de pe Instagram.

Citește și: Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort: „Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut'

Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune: „Sunt într-o schimbare'

Citește și: Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea. Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Citește și: În ce relații a rămas Mara Oprea din „Adela' cu Alina Sorescu, după ce i-a fost elevă: „Chiar am vorbit acum ceva timp cu ea. M-am bucurat să aflu că…' / EXCLUSIV

A fost balerină

Cine este Ana Bodea, actrița din serialul Lia, de la Antena 1. Avea doar 13 ani atunci când a fost acceptată de către trei mari școli de prestigiu mondial din lumea baletului. A ales să plece la Teatrul Balșoi din Moscova, acolo unde a făcut cu adevărat o performanță fantastică. De data aceasta a ales actoria, dar rolul din serialul Lia este unul strâns legat de lumea baletului.

Tânăra va juca rolul Lia, care are 20 de ani și este fiică de profesor. Ea visează să urmeze cursurile de balet de la Moscova, dar se vede nevoită să renunțe la acest vis măreț după ce tatăl ei moare.

Cine este Ana Bodea. Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă, care a trecut prin multe încercări. Fiind la începutul carierei mele de actriţă, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situaţiile prin care trece Lia, mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată.', a spus actrița, conform Pagina de Media.

Ce amintiri are din Rusia

Cine este Ana Bodea. Viața de balerină nu a fost deloc una ușoară. Mai mult decât atât, regimul deosebit de strict din Moscova a marcat-o pe tânăra actriță.

„La început m-a adus mama la balet, nici nu mergeam bine. Nu cred că mi-a plăcut din prima. Îmi doream să merg din ce în ce mai des. Am muncit mai mult, într-adevăr. Nu aş fi reuşit să ajung acolo unde am ajuns dacă nu mă antrenam zilnic. În jur de 5 ore pe zi. Aveam balet dimineaţa, fugeam la şcoală şi apoi iar la balet şi terminam pe la 23.00”, și-a amintit actrița.

Cine este Ana Bodea. „Nu o să regret niciodată alegerea asta. M-a disciplinat, m-a organizat. Nu pot să zic că nu am avut copilărie, pur şi simplu am ales să o trăiesc aşa. Îmi aduc aminte un specatcol, era la teatrul naţional, erau ambii părinţi şi mi-au zis că atunci când am ieşit pe scenă eram ca o rază de soare.  Am făcut şcoala de balet a teatrului Balşoi. 

A fost foarte greu. A fost greu să mă obişnuiesc, să mă adaptez. Veneam o dată la 3 luni şi în vacanţe. Am studiat balet, dans contemporan, dans folcloric, istoria teatrului, rusă. Pentru că nu voiau să vorbească engleză. Profesorii cred că mi-au marcat viaţa. Bine, ne mai şi băteau. M-a ajutat asta. Nu prea avem timp de altceva”, a completat ea, conform Observator.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton