Cine este Ana Manea, fotbalista care a recunoscut că e lesbiană: "M-am săturat să stau, să nu postez, să nu fac nimic"

 Raiciu Adriana
.

Cine este Ana Manea, fotbalista care a recunoscut că e lesbiană. Ana Manea este o fotbalistă cunoscută din țara noastră. A semnat cu o echipă din Spania, iar acum își trăiește visul. De asemenea, este prima jucătoare de fotbal care a recunoscut că este într-o persoană de același sex. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Manea este prima fotbalistă din România care a recunoscut că este într-o relație cu o femeie. În vârstă de 21 de ani, sportiva face senzație ori de câte ori apare pe teren. La momentul actual, joacă pentru Pozoalbense, o echipă din Spania, și spune că a evoluat mult în ultima perioadă.

ana-maneaana-manea

Am venit în Spania, la Pozoalbense, o echipă de fotbal serioasă din Cordoba. E în liga a doua. E o diferență destul de mare față de liga a treia italiană. E un fotbal diferit, mai agresiv, mai rău, mai rapid. Foarte foarte rapid. Și mai tacticizat decât în Italia. Am ajuns la un nivel mai bun., a declarat Ana Manea, potrivit GSP.ro.

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct’:„Sunt sigură că o să vă placă’

Citește și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a:'Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și…'

Citește și: Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei

Cine este Ana Manea, fotbalista care a recunoscut că e lesbiană

Ana Manea este din satul Plopșoru, din Gorj, și a fost crescută de bunici. Deși a avut o copilărie dificilă, aceasta a reușit să lupte pentru visul ei. A devenit una dintre cele mai cunoscute fotbaliste și face senzație pe teren.

De asemenea, tânara de 21 de ani este și o fire extrem de curajoasă. Le-a recunoscut fanilor că este lesbiană, prin intermediul unui videoclip postat pe un cont de socializare.

Nu știu. Mi-a venit pur și simplu să le spun tuturor. M-am săturat să stau, să nu postez, să nu fac nimic. Am vrut să le arăt tuturor că nu trebuie să se ascundă de nimeni și de nimic. Să facă ce simt. Prima dată am spus-o pe TikTok. Am ieșit cu prietena mea să bem o cafea, stăteam de vorbă și i-am zis: „Azi, vreau să le spun tuturor că stau cu tine!

Ea n-a prea fost de acord cu asta. Încă nu e de acord ca relația să fie publică. I-am zis: „Eu vreau, nu vreau să mă ascund!'. Am avut foarte multe întrebări, dacă stau cu fete, dacă sunt pe invers… Și asta a fost. Am făcut videoclipul. Ea nu a apărut, nu a vrut., a mai mărturisit fotbalista.

Ce relație are cu părinții

Cu părinții ei nu a ținut legătura, mama ei a plecat de la o vârstă destul de fragedă de lângă ea, iar tatăl a părăsit-o la puțin timp după ce s-a născut. A fost crescută de bunici, pentru care are un mare respect.

Am o poveste destul de tristă. Sunt din satul Plopșoru, din Gorj. Am crescut cu bunicii. Când aveam patru ani, mama a plecat să muncească în Spania doar că a uitat să se mai întoarcă. Mai am doi frați, unul cu șapte ani mai mare, celălalt cu doi ani mai mic. Nu am tată…

Când a aflat că sunt fată nu a vrut să mai stea cu mama mea și a plecat. Ne știm, dar nu m-a ajutat niciodată. Nu am discutat niciodată cu el. Mai vorbeam uneori pentru că el era șofer pe microbuzul cu care eu mă duceam la școală. La început, nu știam că e tatăl meu. Prin clasa a cincea, o profesoară mi-a zis: „Uite, acest șofer e tatăl tău!'. Nu am crezut, eu nu-l cunoșteam. Am întrebat-o pe bunica și mi-a zis că e adevărat. El e tatăl meu., a mai spus româncă.

Tânara își dorește să reia legătura cu tatăl ei și să-l facă mândru.

Dar îmi doresc să știe. Să vadă ce a pierdut. Aș vrea să fie mândru de mine. Am vrut să le arăt tuturor că și fără părinți, fără ajutor, poți să ajungi departe.„, a marturisit Ana Manea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton