Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc care a uimit juriul America's Got Talent. Cum și-a descoperit talentul câștigătoarea Românii au talent 2021: "Eram plictisită și..."

 Dumba Gabriela
.

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc care a uimit juriul America’s Got Talent. Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc care a câștigat Românii au talent 2021, a ajuns și pe scena de la Americas Got Talent: All Stars. La doar 13 ani, fetița din Clinceni, Ilfov, a cucerit publicul și juriul Americas Got Talent cu momentul său senzațional. Ana-Maria Mărgean a dezvăluit că a descoperit arta ventrilociei în pandemie, într-o zi când era plictisită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc care a uimit juriul America’s Got Talent. La America’s Got Talent, Ana-Maria Mărgean i-a lăsat fără cuvinte pe cei din sală, dar și din juriu. Momentul ei a fost extrem de apreciat, fiind considerat unul dintre cele mai tari din show-ul care va fi difuzat la America’s Got Talent: All Stars.

ana-maria-margeanana-maria-margean

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc care a uimit juriul America’s Got Talent

Ana Maria Mărgean are 13 ani și locuiește în Clinceni, o comună din Illfov situată la periferia Bucureștiului. Adolescenta s-a născut pe 12 iunie 2001 și este zodia Gemeni, iar pasiunea pentru muzică o are încă de la vârsta de 5 ani și de atunci studiază canto și pian. În anul 2020, adolescenta a câștigat un trofeu în cadrul Festivalului Internațional De Canto „Cezar Ouatu', organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Ana-Maria Mărgean a câștigat Românii au Talent cu un număr de ventrilocie, în mai 2021, când românii au ales-o câștigătoarea sezonului 11. Fetița ventriloc, care avea atunci 11 ani, s-a remarcat încă din audiții, când a primit Golden Buzz din partea Andrei. Pe lângă titlul de cel mai talentat concurent, fetița a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

„A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz”, spunea atunci Ana-Maria Mărgean.

Citește și:Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…’

Citește și:„Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înșela pe banii mei’. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat

Ana-Maria Mărgean și-a descoperit pasiunea pentru ventrilocie în pandemie

Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc de la Românii au talent și America’s Got Talent, și-a descoperit pasiunea pentru ventrilocie în timpul pandemiei, pe YouTube.

„În pandemie, pot să spun că eram cam plictisită și nu aveam prea multe de făcut, așa că am descoperit un video cu Terry Fator și am fost impresionată. Era atât de priceput! Am fost foarte curioasă să văd cum funcționează… Inițierea în arta ventrilociei am avut-o cu profesoara Crina Zvoboda, pe dânsa am descoperit-o ca fiind singura femeie ventriloc în România.

Am ajuns și eu să fac parte din grupurile de ventrilocie de pe Facebook, să particip la seminarii și chiar să îl cunosc și să mă antrenez pentru semifinală și finală cu un ventriloc cu experiență de zeci de ani, Gary Owen, cel care este și antrenorul lui Darcy Lynn, din SUA și al Celiei Munoz, din Spania, ambele câștigătoare Got Talent', declara ea, pentru Taifasuri.ro.

Cu un an înainte să vină pe scena Românii au talent, Ana-Maria a primit-o pe Lizzy, păpușa care și-a exersat talentul. Preselecțiile Românii au talent au fost și prima apariție pe scenă a Anei-Maria și a păpușii sale.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto', a spus Ana-Maria la Românii au talent.

Cum s-a schimbat viața Ana Mariei Mărgean după ce a câștigat Românii au talent

Ana-Maria Mărgean a povestit în urmă cu câteva luni ce a făcut cu marele premiu pe care l-a câștigat la Românii au talent.

„După ce am câștigat, nu știam ce să fac cu ei. Acum i-am investit într-o căsuță smart, pentru mine și familia mea. Este o căsuță mult mai eficientă din punct de vedere al tehnologiei. Este o căsuță în Clinceni și are tot ce îi trebuie', a povestit Ana Maria Mărgean, potrivit libertatea.ro.

„După show, viața mea s-a schimbat complet. Emisiuni, interviuri pentru ziare. Înainte de a participa la emisiune, eu și familia mea locuiam într-un apartament mic. Acum locuim într-o casă și sunt mândră că stăm într-o casă pe care am construit-o. Mereu când mă uitam la Americas Got Talent mă gândeam cum este să fii acolo. Acum sunt aici și mă simt foarte specială. Visul meu este să am un show precum Terry', a mai spus fetița.

https://www.youtube.com/watch?v=PyRshHzb9s0&t=25s

Cum a fost primită Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc, la America’s Got Talent

Ana Maria Mărgean a fost votată de publicul american pentru a merge în finala „Americas Got Talent All-Stars'. Animalul de pluș pe care Ana Maria Mărgean l-a folosit pentru numărul de la „Americas Got Talent All-Stars' a fost realizat chiar de mama sa.

„Bună! Numele meu este Ana Maria Mărgean, am 13 ani și vin din România. Sunt câștigătoarea show-ului Românii au talent, sezon 11', s-a prezentat adolescenta în fața celor trei jurați.

Juriul America’s Got Talent, format din nume mari, Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, au votat-o în unanimitate.

„Nu e de mirare că ai câștigat 'Românii au talent'. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra', i-a spus Heidi Klum încântată.

Iar Howie Mandel a adăugat: „M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional'.

Ana-Maria Mărgean a fost extrem de fericită când a aflat că se numără printre cei zece finaliști de la Americas Got Talent:

'M-am urcat în acel avion fără așteptări, mi-am promis că mă voi bucura de fiecare moment, și voi învăța cel mai mult din această oportunitate uimitoare. Sunt extrem de fericită să fiu una dintre cele 10 stele care intră în finală! Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc AGT pentru o oportunitate atât de grozavă și pentru realizarea visurilor. Mulțumesc, Superfanilor că m-ați votat în finală!

M-am simțit atât de răsplătită să pot cânta în fața unor judecători uimitori, iar feedback-ul primit este Precious Simon Cowell Howie Mandel. Când antrenorul meu AVA nu e prin preajmă, mă încălzesc cu antrenorul meu online, mama Cheryl Porter Vocal Coach'.

Ana-Maria a luat lecții de ventrilocie de la celebrul Gary Owen

'Uau! Încă o victorie! Ana-Maria Mărgean, talentatul ventriloc cântăreț pe care l-am antrenat să câștige „Românii au talent', și-a câștigat locul în finala din acest sezon „Americas Got Talent-All Stars'… și ce performanță a fost! ….Mama Anei, Nicoleta, a fost cea care a creat adorabila marionetă de câine.

A fost prima ei încercare de a face una. Noi trei am muncit săptămâni pentru a o ajuta pe Ana să o pregătească pentru această călătorie. Și creditul special merge la contribuțiile de comedie ale Nancy Woodward Berk. Dar dedicarea Anei pentru practică și repetiții a dat roade', a scris Gary Owen, profesorul Anei de ventrilocie pe Facebook, pe data de 31 ianuarie, imediat după prestația elevei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton