Cine este Ana Stănciulescu de la Vocea României 2023. A fost eliminată de Theo Rose și Horia Brenciu: "Are tot ce îi trebuie să devină un star"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Ana Stănciulescu de la Vocea României 2023. Ana Stănciulescu se numără printre cei 8 semifinaliști de la Vocea României. Tânăra de 21 de ani i-a impresionat pe antrenori încă din audiții, iar la final a ales să facă parte din echipa lui Horia și Theo Rose, iar ulterior a fost salvată de Smiley. Află mai mult detalii despre Ana Stănciulescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Stănciulescu de la Vocea României 2023. Ana Stănciulescu se numără printre concurentii care au reprezentat echipa lui Smiley în galele LIVE. Tânăra a trecut și de această etapă, astfel că, în prezent, ea se numără printre cei 8 semifinaliști.

407428435_18397973656006105_8060869879379682583_n407428435_18397973656006105_8060869879379682583_n

Cine este Ana Stănciulescu de la Vocea României 2023. Ana Stănciulescu a făcut senzație la Vocea României la audiții, iar Smiley a recunoscut că i-a plăcut interpretarea ei. O puteți revedea în semifinală, fiind una dintre cei 8 semifinaliști.

Citește și: Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. A cântat cu Al Bano, în Italia

Citește și:Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte Românii au talent și Vocea României. Mona Segall l-a supus mai multor probe: „Producătoarea te încearcă prin multe. Am trecut…'

Citește și:Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: „Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani”

Citește și:Baritonul Alexandru Constantin, fiul celebrului lăutar Nicu Gigantu, a interpretat excepțional Imnului României, la Parada de 1 Decembrie: „Prim dată, emoțiile au fost ieșite din comun…”

Cine este Ana Stănciulescu de la Vocea României 2023

Ana Stănciulescu are 21 de ani și este studentă la actorie și a dublat personajul Ariel în filmul  „Mica Sirenă'. Stilul ei nonconfirmist și talentul vocal i-a impresionat pe cinci antrenori de la Vocea României 2023. La auditii, Ana Stănciulescu a ales să facă parte din echipa lui Horia Brenciu si Theo Rose. „Mi-a plăcut că ai cântat obrazic…Ai tot ce îți trebuie dar ești neserioasă', a spus Smiley la auditii.

În ediția knock-out-urilor, Ana Stănciulescu a cântat alături de Andreea Oprea, iar Theo Rose și Horia Brenciu au ales să meargă mai departe cu Andreea Oprea. Ulterior, Ana Stănciulescu a fost salvată de Smiley.  „Are tot ce îi trebuie să devină un star!', a adăugat antrenorul.

Ana Stănciulescu, Alejandro Fernandez, Adrian Galbinu, din echipa lui Smiley, au primit complimente după complimente

În ediția Vocea Romaniei din 24 noiembrie, Ana Stănciulescu s-a duelat cu Alejandro Fernandez și Adrian Galbinu. Tânăra artistă a interpretat melodia Clown Alejandro Fernandez a avut „Golden Hour”, iar Adrian Galbinu a interpretat melodia „Clown”. Ana Stănciulescu a reușit să-i impresioneze pe Theo Rose,, Horia Brenciu, Tudor Chirilă și Irine Rimes.

Ana a fost surpriza dintre cei trei, nu pot să nu zic. Piesa asta a fost nemaipomenită. Bravo vouă!”, a spus Theo Rose. „Ar fi frumos să mergi cu Ana mai departe. Chiar mi-a plăcut, emoția, trece dincolo de orice notă”, a adăugat Horia Brenciu.

„Să încerc să-l ajut pe colegul meu. Ana pentru mine a fost mult mai puțin important ce ai cântat decât ce ai trăit, iar asta este un avantaj pe care orice antrenor ar trebui să-l ia în seamă”, a spus Tudor Chirilă.

Nu vreau să repet ce au spus colegii mei pentru că este clară situația, am crezut-o cel mai mult pe Ana”, a adăugat Irina Rimes. La final, Smiley a decis să meargă mai departe alături de Ana Stănciulescu.

Cine sunt cei 8 semifinaliști de la Vocea României

Cei 8 concurenți cu care ne vedem în semifinală sunt Vlad Musta, Delia Constantin, Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi, Alex Maxim, Ana Stănciulescu, Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu.

Marea finală Vocea României 2023, sezonul 11, va fi difuzată pe micul ecran luna aceasta, pe 15 decembrie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton