Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel: "Am făcut operație de micșorare a stomacului..."

 Dumitrache Laura
.

Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11. Anamaria Ijac se numără printre cei 21 de concurenti de la Chefi la cuțite sezonul 11. În vârstă de 34 de ani, Anamaria Ijac a venit în emisiunea culinară pentru a le arăta celor trei chefi talentul său gastronomic. Iată cine este Anamaria Iljac!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11. Anamaria Ijac a acceptat provocarea de la Chefi la cuțite 2023 și i-a impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Concurenta a fost aleasă de Cătălin Scărlătescu în echipa cu tunici negre.

Anamaria Ijac chefiAnamaria Ijac chefi

Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta i-a surprins pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite încă din preselecții. Anamaria Ijac i-a convins pe chefi că merită să meargă mai departe și a fost aleasă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Află care este povestea ei de viață!

Citește și:Elena Ciot Monda a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „În ritmul ăsta, într-o săptămână, ies la pensie”

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Sorin Bontea a câștigat și al doilea battle/ Cine a fost eliminat

Citește și:Cine este Amalia Mihart de la Chefi la Cuțite 2023. A reușit să învingă cancerul

Citește și:Cine este Elena Ciot Monda de la Chefi la Cuțite 2023. Are o afacere de familie în Bistrița-Năsăud

Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11

În sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Anamaria Ijac a reușit să-i convingă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu că merită să meargă mai departe în emisiune. Anamaria Ijac are 34 de ani, s-a născut în Constanța, iar de câțiva ani și locuiește în Austria. Aceasta este șef la departament curățenie într-un resort și are în subordine aproximativ 30 de oameni, printre care și români.

De asemenea, concurenta de la Chefi la cuțite are o fetiță, Kasia, de care este extrem de mândră. Anamaria Ijac l-a cucerit pe Cătălin Scărlătescu, iar după probele din bootcamp, a fost aleasă în echipa cu tunici negre. Tânăra este pasionată de gătit, iar ori de câte ori are ocazia, prepară fel și fel de mâncăruri. Astfel, Anamaria Ijac a venit la Chefi la cuțite pentru a-și arăta talentul culinar.

Anamaria Ijac este pasionată de gătit

Anamaria Ijac este pasionată de gătit și chiar este celebră pe TikTok, acolo unde gătește pentru urmăritorii ei. Tânăra consideră că are talent în arta culinară și vrea să le arate chefilor de la Antena 1 cât de bine se descurcă în bucătărie.

„Nu, nu sunt femeie, tu nu ai văzut cum sunt femeile pe aici pe TikTok. Eu sunt ceva zeitate creată din aripi de înger și lacrimi de urs panda virgin și o să mă transform în lebădă la un moment dat. 

Sunt Anica de pe Tiktok, eu gătesc din pasiune. Mie îmi place să gătesc. Eu sunt pe tradițional. Eu am vrut să vin de mult, dar decât să vin să mă fac de râs, am zis că mai bine stau liniștită. Eu pregătită sunt, că am o părere foarte bună despre mine că gătesc foarte bine. La șapte ani făceam gogoși, ciorbe…M-am operat de micșorare de stomac, toată pielea atârna pe mine și mi-am făcut abdominoplastie, liposucție peste tot. Mi-au scos câteva kilograme de piele și grăsime', a povestit concurenta în preselecții.

Anamaria Ijac i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite 2023

Anamaria Ijac se declară o femeie împlinită. Are 34 de ani și o fetiță absolut minunată, pe nume Kasia. Concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 11 i-a făcut pe chefi să râdă în timpul jurizării. Pentru a-i impresionat, Anamaria a gătit un paricaș de pui cu turte la tigaie.

„De fel sunt din Constanța, dar locuiesc în Austria. Sunt șeful departamentului de curățenie într-un resort, 122 de camere de hotel plus 41 de vile. Am o echipă de 30 – 32 de oameni, majoritatea români.Fac asta din 2008. Eu nu știam să fac nimic și am plecat pițipoancă de Constanța, machiată până la urechi, piercinguri, tatuaje și cu unghii lungi. A fost perioada mea de armată!', a povestit concurenta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton