Cine este Anamaria Lăpuștea de la Mireasa sezon 3. Ce fel de bărbat își dorește

 Lupescu Anca
.

Anamaria Lăpuștea participă la Mireasa sezon 3. Tânăra spune despre ea că este o femeie devotată și cel mai mult urăște pe lume minciuna. De la viitor partener de viață își dorește să fie un bărbat hotărât, care să o completeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Cine este Anamaria Lăpuștea? Una dintre concurentele care s-au făcut imediat remarcate, la Mireasa.

89477680_1294586057393891_8283230401867022336_o89477680_1294586057393891_8283230401867022336_o

Ce își dorește Anamaria Lăpuștea, concurenta Mireasa, de la viitorul iubit

Mai mult decât atât, Anamaria Lăpuștea spune că își dorește ca iubitul ei să-l aibă pe vino-ncoace, să fie sincer și să știe ce vrea de la viață. Se descrie ca o femeie serioasă, cu suflet de copil, sensibilă, impulsivă, fixistă. Cel mai tare o enervează minciuna și oamenii care se ascund după deget.

„Mi-aș dori de la partener să fie înțelegător, inteligent, glumeț, dar serios atunci când trebuie”, a declarat Anamaria Lăpuștea de la Mireasa sezon 3.

Simona Gherghe este încontinuarea gazda emisiunii, după ce s-a zvonit că Andreea Mantea ar fi fost în negocieri cu cei de la Antena 1 pentru a ocupa acest scaun.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

Prezentatoarea Simona Gherghe are așteptări mari în noul sezon Mireasa.Aceasta îți dorește pentru acest sezon cât mai multe cupluri căsătorite în Marea Finală.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”,a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton