Cine este Anca Țurcașiu. Artista a divorțat după 22 de ani de căsnicie

 Dumitrache Laura
.

Cine este Anca Țurcașiu. Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a apărut în numeroase filme românești și a participat la emisiuni tv. A fost căsătorită cu Cristina Georgescu vreme de 22 de ani și au împreună un fiu, Radu Cristian. Iată ce nu știai despre Anca Țurcașiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anca Țurcașiu. Anca Țurcașiu a fost pasionată de muzică încă de mică, iar de-a lungul anilor a câștigat numeroase premii la festivalurile de muzică ușoară, precum Mamaia, Amara, Vilnius Lituania. Artista a absolvit Școala Postuniversitară MTP, cu specializarea moderator TV-știri.

ancaanca

Cine este Anca Țurcașiu. Artista s-a făcut remarcată și în lumea cinematografiei românești, jucând în producții precum „De dragul tău, Anca', în rolul Cameliei, „Miss Litoral', în rolul Tinei, „A doua cădere a Constantinopolului', în rolul Biancăi.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă, la 52 de ani. Reacția fanilor: „Timpul s-a oprit în loc pentru tine'

Citește și:Anca Țurcașiu, scoasă din sărite de nutriționiști: „Mă apucă nervii când mă pune cineva să…”

Citește și:Survivor România 2023. Andreea Moromete l-a învins pe Alin Chirilă pe traseu: „Aveam boală pe el, mi-a demonstrat că e un șarpe'

Citește și:Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. Edina Rumelia Tăurescu a renunțat în timpul probei de gătit și susține că a fost sabotată: „Nu mă prezint așa'

Anca Țurcașiu-Carieră

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, s-a născut pe 8 mai 1970, în București. Anca Țurcașiu a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. A absolvit Școala Postuniversitară MTP, cu specializarea moderator TV-știri. Ulterior, a început Studiile la Școala Populară de Arte, după care s-a înscris la Academia de Teatru și Film din Târgu Mureș. A jucat în filme precum  „De dragul tău, Anca',  ,,A doua cădere a Constantinopolului' și „Miss Litoral'. A câștigat numeroase premii la festivalurile de muzică ușoară, Mamaia (1986, 1987, 1988), Amara (1986), Vilnius Lituania, (1992).

În anul 2011 a devenit colaboratoarea Teatrului de Operetă și Musica „Ion Dacian', unde a interpretat rolul Maria în spectacolul „Maria de Buenos Aires' și rolul Edyth van Hopper în musicalul „Rebecca'. A cântat alături de orchestra condusă de Petre Geambașu, iar cele mai cunoscute piese ale sale sunt ,,Să nu ma minți”,„ Visez o primăvară”,  ,,Dă-mi un motiv” și „Niciodată n-am să uit”.

Anca Țurcașiu-Viață personală

Anca Țurcașiu s-a căsătorit în anul 1998 cu Cristina Georgescu și au împreună un fiu, Radu Cristian. După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de soțul ei. Artista a postat un mesaj, în anul 2020, în care anunța separarea de tatăl fiului ei. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!„, a scris actrița pe contul personal de Facebook. 

Anca Țurcașiu s-a reinventat la 50 de ani

Artista a trecut prin momente dificile după divorțul de soțul ei, dar cu timpul a făcut schimbări majore în viața ei. Anca Țurcașiu arată incredibil la vârsta de 53 de ani și în urmă cu ceva timp a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după divorț.

'Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…) Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte', a spus Anca Țurcașiu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton