Cine este Anda Adam. Tot ce nu știi despre cariera și viața ei personală

 Laciu Andreea
.

Cine este Anda Adam. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, având deja în spate o carieră impresionantă. A apărut la televizor și în calitate de concurentă în emisiuni precum Ferma: Orășeni vs. Săteni (2020), la Pro TV sau Bravo, ai stil! Celebrities (2021), la Kanal D. Cariera ei în muzică a început în mod oficial atunci când a colaborat cu R.A.C.L.A., pentru hitul Nu mă uita, în anul 1999. În prezent, este căsătorită pentru a doua oară și are o fiică din mariajul anterior. A mai avut și o relație intens mediatizată la acea vreme, cu Victor Slav.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anda Adam. Anda Angelica Adam este o cântăreață română de muzică pop, dance și R&B. S-a născut în data de 27 aprilie 1980, în București. Are 42 de ani și este zodia Taur. Părinții ei se numesc Angelica Teodor și Adrian Adam. Are o înălțime de 1,63 m, iar părul ei natural este creț.

anda-adam-7anda-adam-7

Cine este Anda Adam

A fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu în perioada 2015–2021. În data de 23 decembrie 2022, a făcut cununia civilă cu noul ei partener de viață, afaceristul Yosif Eudor Mohaci. Din mariajul anterior are o fiică, pe nume Evelin Nicolescu, născută în anul 2015. Înainte de cele două căsnicii, a avut o relație timp de șase ani cu Victor Slav. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Dansez pentru tine, de la Pro TV, în anul 2006, acolo unde erau rivali.

Cine este Anda Adam. Un an mai târziu, s-au și mutat împreună. Din păcate, în anul 2012, cei doi s-au despărțit, dar au rămas buni prieteni. Mai mult decât atât, ulterior și-au deschis împreună o florărie, dar afacerea s-a închis în cele din urmă, din cauza pierderilor financiare prea mari, cauzate de o decizie de business neinspirată, așa cum avea să recunoască Victor Slav, în exclusivitate pentru Revista Viva.

Citește și: Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci: 'Să fie casă de beton, nu de piatră'

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Citește și: Ce afaceri are Anda Adam. Din ce câștigă bani, după divorțul de tatăl fiicei sale: „Mi-a ieșit combinația'

Citește și: Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii: 'Mi-au plăcut mult femeile, dar mi-a fost frică de iubire'

Cine este Anda Adam. Artista a reușit să se mențină cu succes de-a lungul timpului în topurile muzicale din România, și nu numai. În cei peste 20 de ani de carieră, a lansat o mulțime piese apreciate de public, precum: „Selecta’ feat. Alex, „Ajutor’, „Nai, Nai, „Ochii Mei, „Punani, „Sufletul meu, „Love on You, „AMO, „Poate Fata sau „Seri De Mai feat. CRBL. 

A fost acuzată că și-a făcut mai multe operații estetice, dar Anda Adam a dezvăluit într-un interviu din 2020 ce a schimbat, de fapt, la corpul ei.

Cine este Anda Adam. „Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a declarat cântăreața, în exclusivitate pentru Viva.

Ce afaceri are Anda Adam

Pe lângă florăria deschisă împreună cu Victor Slav, artista s-a implicat și în imobiliare și în construcții, și-a deschis un club cu actualul ei soț, a lansat mai multe colecții de costume de baie, dar nu s-a oprit aici. După ce și-a lansat pe piață propriul ei parfum, a anunțat că își dorește să deschidă un nou business, cu cosmetice.

Cine este Yosif Mohaci, soțul Andei Adam

Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este din Arad, dar a locuit și în Elveţia şi în Franţa. În prezent, acesta are mai multe afaceri în România.

S-a născut la Paris, acolo unde a locuit până la vârsta de 18 ani. A fost școlit la Cambrige, în Marea Britanie, iar după studii Yosif s-a stabilit în Elveția, la Geneva, acolo unde a absolvit și un MBA și a lucrat în domeniul bancar privat. Părinții lui s-au stabilit la Arad. Anda Adam și soțul ei și-au deschis împreună și un club, în Cluj-Napoca.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton