Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie. Are o experiență de 17 ani în domeniul arhitecturii

 Dumitrache Laura
.

Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie. Andra Marinescu se numără printre membrii emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Andra Marinescu s-a alăturat proiectului tv în urmă cu doi ani, alături de Alex Gavrilescu. Are o experiență de mai bine de 15 ani în arhitectură. Află mai multe detalii despre Andra Marinescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie. În vârstă de 36 de ani, Andra Marinescu este din Caracal și este unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți de la noi din țară. În anul 2021 s-a alăturat echipei Visuri la cheie, de la Pro TV.

ANDRA MARINESCUANDRA MARINESCU

Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie. Andra Marinescu și-a dorit să devină arhitect la scurt timp după ce a terminat liceul. Astfel, a urmat cursuri de arhitectură, deși a visat să devină procuror. Chiar și așa, a ales să devină arhitect, o carieră care o împlinește de deplin.

Citește și:Cum arată casa Cristinei Joia de la Visuri la cheie. Și-a decorat apartamentul cu tablouri pictate de ea

Citește și:Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la Cheie. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Decizia a fost în egalitate de ambele părți”

Citește și:La ce pedepse ar fi fost supuși copiii Adrianei Bahmuțeanu de către tatăl lor, Silviu Prigoană: „Mi-a spus că taică-su îl bate spre binele lui'

Citește și:Reacția lui Toni Iuruc după suspendarea de patru ani a Simonei Halep: „O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis”

Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie

Andra Marinescu are 36 de ani și s-a născut în Caracal. Cu șase luni înainte de terminarea liceului, Andra a decis să facă cursuri de arhitectură, deși în același timp visa să devină procuror. Însă gândul că va sta 8 ore în fața unui calculator a determinat-o să aleagă arhitectura.

„ Ambițioasă, dornică mereu de cunoaștere și extrem de curioasă. Am căutat mereu să descopăr adevărul în tot ce ne înconjoară, menirea mea în această lume și mai ales răspunsuri la marile „de ce-uri' ale vieții, atât personale, cât și profesionale.

Până la vârsta aceasta am considerat că menirea mea este să fiu arhitect și am rolul de mătușă pentru copiii prietenilor mei.M-am hotărât că vreau să fac arhitectură fix cu 6 luni înainte de admitere, după ce o viață visasem că voi fi un procuror care va „povesti' dosare și va aresta răufăcătorii. Însă cu gândul că un job de 8 ore în fața unui calculator îmi va îngrădi complet dorințele mele independente, m-am întors la o pasiune a copilăriei – desenatul.Mi-am zis „ce poate fi așa greu?' Și iată-mă azi, aici, cu o meserie pe care o ador și pe care o fac din, și mai ales cu, pasiune', a spus Andra Marinescu.

Andra Marinescu este co-fondatoare și fondatoare a două afaceri în domeniul arhitectural

Andra Marinescu a absolvit Colegiul Național Ioniță Asan din Caracal, iar ulterior a absolvit Facultatea de Arhitectură. De atunci, are o carieră de succes în domeniul arhitecturii și este co-fondatoare și fondatoare a două afaceri în domeniul arhitectural. Acum, Andra Marinescu face parte din proiectul Visuri la cheie, alături de  Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Cristina Joia, Oana Boghiu și Florin Brînzan.

„ Libertatea și independența. Datorită acestor două aspecte am virat brusc, 180 grade, în clasa a 12-a, de la drept, la arhitectură.

Trăirile pe care ți le dă munca de creație și satisfacția să îți vezi opera pusă în practică, nu se compară cu nimic în lumea asta', a mai spus Andra Marinescu.

Pe plan personal, Andra Marinescu a trecut printr-o dramă. Când avea 20 de ani și-a pierdut tatăl, iar acest lucru a afectat-o foarte mult.

„ Mi-au trebuit cinci ani ca să conștientizez. E ok. Sunt singură, eu cu mine, nu mai este tata, stâlpul meu, prietenul meu, fratele meu. Pentru mine era tot. Dacă îl vedeam pe el știam că totul se va rezolva, va fi bine.E adevărat, o am pe mama, mă sprijină, dar cum era tata nu cred că va mai fi nimeni niciodată', a spus arhitecta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton