Cine este Andreea Druță, afacerista de 23 de ani care a făcut senzație la Imperiul Leilor: "Am fost pasionată de mică de făcutul banilor"

 Dumba Gabriela
.

Cine este Andreea Druță, afacerista de 23 de ani care a făcut senzație la Imperiul Leilor. Andreea Druță a venit în fața juraților de la Imperiul Leilor pentru a cere susținere financiară din partea celor 8 investitori. Tânăra a cerut, la Imperiul Leilor, 100.000 de euro pentru 10% din businessul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Druță a visat încă de la vârsta de 6 ani să își deschidă propriul său business și chiar dacă pe atunci nu avea noțiunea de antreprenor, vocația a fost acolo dintotdeauna. Iar acum, la 23 de ani are 14 angajați și vrea să-și extindă afacerea.

imperiul-leilor-26-septembrie-2023-andreea-druta-i-a-impresionat-pe-investitori-cu-afacerea-sa-lapterra-1imperiul-leilor-26-septembrie-2023-andreea-druta-i-a-impresionat-pe-investitori-cu-afacerea-sa-lapterra-1

Cine este Andreea Druță de la Imperiul Leilor

Andreea Druță are doar 23 de ani, este din Bucovina și a venit în fața Leilor cu afacerea ei la care a muncit de la vârsta de 20 de ani. 'Eu am fost pasionată de mică de făcutul banilor. La 20 de ani am deschis primul laborator. Povestea mea începe din copilărie când eram pasionată. Visul meu nu are limită. Am nevoie de un partener. Îmi doresc ca puterea, energia, determinarea să-i convingă pe Lei', declara ea.

După ce și-a prezentat povestea și afacerea, Leii i-au făcut mai multe oferte, însă cea care a atras-o a fost a Cristinei: 100.000 de euro pentru 40%. 'A fost ca un carusel de emoție ceea ce am trăit. Nu mă așteptam să am așa multe oferte. Mă bucur să pot să lucrez cu Cristina de acum', a declarat Andreea după ce a bătut palma cu singura Leoaică.

Andreea Druță și-a dus businessul Lapterra, care a pornit în Suceava, la afaceri de peste 1 milion de lei, tânăra având doar 23 de ani. Are o echipă de 14 angajați, iar planul său pe termen lung este să construiască o fabrică de biscuiți și cozonaci, pregătite cu produse de înaltă calitate.

Citește și: Cine este și cum arată Grațiela, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși. E actriță și a fost căsătorită cu actorul american Tim Robbins

Citește și: Gabriela Cristea și-a părăsit familia pentru carieră: „Părinții mei credeau că femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle'

Celor opt investitori de la Imperiul Leilor le-a cerut 100.000 de euro pentru 10% din afacerea sa, dar jocul s-a schimbat pe parcurs! Cristina Bâtlan i-a oferit Andreei 200.000 de euro pentru 40% din afacerea sa, iar proprietara Lapterra a acceptat oferta.

„M-am decis! Am ales să lucrez cu Cristina pentru 200.000 de euro, 40 % pentru că știe ce înseamnă să conducă o fabrică. Mi-ar face mare plăcere să învăț de la ea', a spus tânăra la Pro TV.

Andreea Druță de la Imperiul Leilor visează de la 6 ani să aibă o afacere

Andreea Druță a visat încă de la vârsta de 6 ani să își deschidă propriul său business și chiar dacă pe atunci nu avea noțiunea de antreprenor, vocația a fost acolo dintotdeauna. Tatăl, preot fiind, și-a dorit mereu să își vadă fiica avocat, medic sau polițist, dar tânăra și-a urmat marele vis chiar dacă nu are antreprenori în familie.

La 16 ani, s-a angajat că ospătar la evenimente pentru că nu îi ajungeau banii mamei de administrator și pentru că nu își mai dorea să îi ceară bani de buzunar. Un an mai târziu a întâlnit un mentor care a ghidat-o în căutarea vocației și a încurajat-o să facă ceea ce îi place.

În urmă unei convenții pe care a făcut-o cu el, Andreea a trebuit să facp un profit de 600 de euro dintr-un business, asta până la Crăciun.

Era septembrie 2018, avea 18 ani. S-a așezat la birou și a început să scrie mai multe idei pe hârtie, moment în care și-a amintit de cremșnitul pe care îl făcea mama sa. În momentul respectiv i s-a luminat mintea și a spus că asta va face pentru a se ține de promisiune, potrivit protv.ro.

În 2020 a inaugurat primul laborator Lapterra, cu bani împrumutați de la bunica, mama, prieteni, leasing pe aparate, dar și credit pe numele mamei sale. Când a deschis, avea doar 3 produse: cremșnit, tiramisu și biscuiți pufoși. Ține minte că se uita la micul laborator în care investise și ultimul leu din buzunar și se gândea cum o să reușească să dea ea toți banii înapoi, dar nu s-a descurajat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton