Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. E rudă cu Anamaria Prodan

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. Andreea Tonciu va apărea în noul sezon Survivor România, Survivor All Stars. Bruneta face parte din echipa Faimoșilor alături de alte 9 nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Vedeta acceptat cu entuziasm, din nou, provocarea celor de la PRO TV și abia așteaptă să ajungă în Republica Dominicană. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. Marți, 16 ianuarie, la PRO TV va debuta noul sezon Survivor. Este cel mai așteptat de până acum, pentru că 20 dintre foștii concurenți au acceptat din nou provocarea de a lupta în jungla din Republica Dominicană. Telespectatorii își vor putea revedea astfel preferații, iar printre ei se numără și Andreea Tonciu.

andreea-tonciu-survivor-1andreea-tonciu-survivor-1

Citește și: De ce s-au certat Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană:„Și-a permis să-mi scrie să mă…'

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România 2022.A fost înșelată de logodnic

Citește și: Emy Alupei a ratat premiul cel mare la show-ul The Challenge, produs de MTV.Artista a primit 50.000 de dolari de la câștigători!

Citește și: Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy:„Era un circ mare'

Andreea Tonciu – Viață personală

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. Andreea Tonciu, Faimoasa de la Survivor All Stars, are 37 de ani, părul brunet și ochii căprui. Aceasta e căsătorită cu Daniel Niculescu, de meserie om de afaceri. Și-au unit destinele în 2016, pe vremea când ea era însărcinată. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Rebeca.

Deși Andreea Tonciu are sute de fani în toată țara, nu mulți știu că nași la nuntă i-au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Petrecerea a fost una cu fast și numărul invitaților a trecut de 300.

Ce operații estetice are Andreea Tonciu

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a apelat de mai multe ori la ajutorul medicului estetician. Și-a făcut o intervenție de rinoplastie și are și acid hialuronic în buze. Spune că nu vrea să se oprească aici, iar soțul ei chiar o îndeamnă să-și mai facă operații estetice.

„Nu m-am ales cu nimic. Toți banii i-am cheltuit. Pe aroganțe, fițe, haine, restaurante. Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum.

Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice', a declarat Andreea Tonciu la „Star Matinal', în urmă cu ceva vreme, conform spynews.ro.

Andreea Tonciu – Carieră

Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars. Pe plan profesional, până în prezent, Andreea Tonciu a apărut în mai multe ipostaze. În urmă cu mai mulți ani, ea era cunoscută publicului drept „fata de la pagina 5'. A avut o apariție de senzație în 2006, în ziarul Libertatea, pe care fanii o țin minte și acum. Ulterior, ea a fost și asistentă TV în emisiunea „La șuetă cu Bahmu', prezentată atunci de Adriana Bahmuțeanu. Ea a fost asistentă și în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos'. Pe atunci, ea făcea echipă cu Daniela Crudu.

Ulterior, Andreea Tonciu le-a dezvăluit fanilor că are o mare pasiune pentru modă. Vedeta a participat mai demult la „Bravo, ai stil!'. Mai apoi, ea a apărut și la Survivor România 2022. În prezent, ea participă la Survivor All Stars.

„DA merg la @survivorromania.oficial All Stars. Știu ca ati asteptat raspunsul asta si uite ca a venit momentul sa incep o noua lupta, o noua incercare, o noua supravietuire. Sunt mandra ca fac parte din acest proiect, asa ca ne vedem din 16 IANUARIE pe @protv_romania', a trasnmis Andreea Tonciu de la Survivor All Stars pe contul ei de Instagram, unde are peste 400 de mii de urmăritori.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars

În total, 20 de concurenți participă la Survivor All Stars 2024. Aceștia se vor lupta pentru mult râvnitul premiu, în valoare de 100.000 de euro. Pentru fiecare săptămână din Republica Dominicană, atât faimoșii, cât și războinicii, vor primi între 3.000 și 5.000 de euro.

Faimoșii de la Survivor All Stars

Zanni – câștigător ediția din 2021

Elena Ionescu – câștigătoare în ediția din 2020

Cătălin Moroșanu – participant în ediția 2021

Tj Miles – participant în ediția din 2022

Jorge – participant în ediția din 2023

Roxana Nemeș – participant în edița din 2021

Ana Porgras – participant în ediția din 2020

Andreea Tonciu – participant în ediția din 2022

Ștefania Stănilă – participant sezonul 4

Jador – participant sezonul 2

Războinicii de la Survivor All Stars

Alex Delea – câștigător ediția din 2022

Relu Pănescu – participant în ediția din 2022

Iancu Sterp – participant în ediția din 2020

Andrei Ciobanu – participant în ediția 2020

Robert Moscalu – participant în ediția din 2023

Lila (Lola) Crudu – participant în ediția din 2020

Alexandra Duli – participant în ediția din 2022

Maria Lungu – participant în ediția 2023

Ștefania Ștefan – concurentă în ediția 2022

Maria Chițu – concurentă în ediția 2021

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton